reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc dziewczyny,

U nas noc spokojnie minela, nie bylo juz tak wysokiej goraczki, antybiotyk zaczal dzialac. Troche odespalam. :-) Dzieki za zyczenia dla Kubusia i oby Waszym maluszkom sie szybko poprawilo.
Wczoraj wieczorem przyjechal moj tato, wiec Kuba dostal takiego przyplywu energii, ze nie mogl sobie znalesc miejsca. Strasznie rozrabial.

Brydka - gratulacje mieszkanka, Ilkley to bardzo ladne miasteczko, dookola mnostwo miejsc na spacery z dziecmi, oby mieszkanko spelnilo Wasze oczekiwania :-)

Doris - jestes wielka :-) ale dbasz o meza, moj to sie przez caly miesiac stoluje tu i owdzie, i jeszcze mu kazalam wysprzatac na nasz przyjazd (mial na tablicy wypisana liste co ma zrobic do naszego przyjazdu), ale niedobra ze mnie zona ;-)

A co do sali na zabawy, to musi ona miec zaplecze sanitarne (ubikacja z umywalka) i kuchenne (gdzie mozna zrobic kawe, herbate, potem umyc kubki i podgrzac mleko) Tak jest przynajmniej na tych zabawach co ja chodze, wiekszosc jest organizowana przy kosciolach (np. babtystow czy metodystow) i nie ma to zadnego wplywu na prowadzone zajecia.

reklama
Dzięki Kasiu J, oby, no mam nadzieję, ale oczywiście przygotowuje się na stan w jakim to mieszkanie zastanę :-D

Kaśka, a coś myślała, nie wiesz , że chrupki z podłogi smakują najlepiej ?! A Ja nie śpię, wybaczta :-D

Kasia8118- ja bralam wlasnie ta masc dla siebie dzisiaj bo moja zostawilam siostrze. Jak chcesz to wez dzisiaj jakis pojemniczek to ci przeloze troche i zobaczysz czy ci wogole pasuje;-)

Brydka- ja bym tez wpadla dzisiaj do Shipley. Moze tak okolo 12? Np przy home bargain?

Czesc dziewczyny!!:-)ja juz jestem,Kuba odprowadzony,Dawid sobie spi a ja jestem wolna:-)
Dzień dobry.My już dawno po śniadanku.Nocka minęła spokojnie.Miałam potworny sen.Sniło mi się że mały wpadł pod pociąg.Jak się przebudziłam to aż włosy na rękach mi stanęły dębem.Okropny ten sen:wściekła/y:.
Oj Kasia nie ma co Ci sie snic??:wściekła/y::wściekła/y:Straszny sen:no:Mi sie kiedys snilo,ze mi Kubusia porwali i niekt Go nie mogl znalesc:wściekła/y::-(Niektore sny sa okropne:-(

AMPAR-ja sie zglosze po te bramki po powrocie,ok?moge?Bo teraz to mi kaska jest potrzebna :-)jeszcze musze troche zakupow zrobic i bede gotowa do drogi:-)
KASIA.J-moj tez mial sie stolowac poza domem:-)bo uwielbia pizze,kebab y i takie tam wiec to by bylo mu na reke.Ale sam poprosil zebym mu takie kolety w samych przyprawach zrobila,wiec ma:-)zreszta tak i tak mu nie starczy tych kotletow:-D:-D
JASMINA-A co tam u Ciebie ??Wszystko dobrze?Jak Dawidek i Jasminka??KAMA-a u Ciebie??Maksik ma pewnie juz cala buzke zebow,co??:-D:-D:-D:-D

Ja tez jestem chetna na spotkanie,bo to juz ostatni dzwonek przed wyjazdem:-D:nerd::cool2::happy2:Gdzie i o ktorej ??

ja niestety nie wiem gdzie jest home bergains:no:wiec ja podjade pod te nowe bloki,co sa pezy glownej drodze:-)bo z tego co zrozumialam tam Brydka mieszkasz,tak?:tak:wiec ja tam bede przed 12 ta,ok??bo moj maly juz wstal:tak:I wtedy z Toba pojde po reszte dzoewczyn:-)ok?

reklama
Brydka- super ze sie wam z mieszkaniem tak szybko udało:-) my jeszcze czekamy, a w sumie to wczoraj dostalismy list ze mamy dowieść home ofice... 2tygodnie temu dstarczylismy im wszystko w tym HO, a tu znow... no coz dzis jak kochny z pracy przyjedzie bedzie trzeba pojechac i zalatwic odrazu:wściekła/y: mam nadzieje ze nam tez sie szybko uda

Do góry