reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ampar3 a może wzięłabyś jutro od lekarza receptę na tą mosc o której rozmawiałyśmy?Strasznie bym Ci była wdzięczna.Bo wiesz ja oferma jestem i sama nie pójdę tu do lekarza a w Polsce nie wiem czy będą mieli taką masc.

Jeszcze ja jestem, ale zaraz ide sie kapac i spac.
Monika - ja tez mialam klopot z wejsciem na BB, szlak mnie trafial:wściekła/y:
Dopiero teraz od godziny udalo sie.

Szymek zasnol dzis przed 21 , ale przez okgodzine budzil sie bo meczyl go kaszel, chwilami juz nie wiedzialam co robic, bo niewiadomo jak takiemu dziecku pomoc.
Zamiast coraz lepiej to jest gorzej:wściekła/y:.Oby nocka byla spokojna. W co watpie.

Wiecie co, no nie mogłam się dostać, nie ma opcji wczoraj. Już Dorota mi mówiła na gg, że to norma, ale cóż. No i pewnie jak się zdecyduję na to mieszkanie jutro, to i neta mieć nie będę tam :-D Będę musiała zadzwonić do Virgin wcześniej.
No i śniło mi się, że meble kupowałam, czy zbok to duzo powiedziane :-D:-D:-D
Kaśka, jesteś już ? Krystian Cie obudzil ?
Morning everybody :-)

Dzień dobry.My już dawno po śniadanku.Nocka minęła spokojnie.Miałam potworny sen.Sniło mi się że mały wpadł pod pociąg.Jak się przebudziłam to aż włosy na rękach mi stanęły dębem.Okropny ten sen:wściekła/y:.

reklama
Do góry