reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Cześć.

U nas nudy. Pogoda do niczego i w domu siedzieć trzeba.

Ewaw - witaj na forum. Jak Ci się mieszka na BD2? Pytam, bo zastanawiamy się nad przeprowadzką tam właśnie.

Mamatrójeczki - co prawda nie wiem co się stało, ale mam nadzieję, że wszystko Ci się ułoży:tak:

Zaneta - zdrówka dla Was wszystkich.

No nic zmykam jakiś film z C obejrzeć.

reklama
czolem kobietki ja tylko na chwilke bo za nieldugo musze jechac po torta dla Natalki wiec dzis juz sie chyba nie odezwe bo nie bede miala czasu
Mamatrojeczki nastawienie pozytywne i wszystko sie ulozy:tak::tak::tak:
sloneczko dzis swieci wiec mam nadziejez e dzionek bedzie swietny mykam bo lalunia juz krzyczy a jeszcze mam papiloty na glowie do tego wiec nie wiem czy sie wyrobie na 9 ale wszystko jest mozliwe

Czesc dziewczyny!

Od niedawna mieszkam w BD10 (Idle). Mam malego synka (13 mcy) i szukam osob, ktore chcialyby sie spotkac na spacer, kawe, pogadac. Bardzo chcialabym poznac kogos z Polski. Moze polecicie jakies miejsca spotkan rodakow?:) Bede bardzo wdzieczna!

Stworzylam wlasnie strone na facebooku Polki w Bradford - zapraszam!:)

http://www.facebook.com/PolkiWBradford

Ostatnia edycja:
widze,ze sie rozkreca na forum!Fajnie,bo jest do kogo zagadac hihi!
Witam Cie Vibovit1,pocieszny ligin(nie gniewaj sie,za stwierdzenie:tak:) napewno znajdziesz tu fajne Babeczki-ja znalazlam!Zostalam milo przyjeta za co dzieki Kobietki!!!
Monia dzieki i powiem ,ze to bardzo fajna okolica.Mieszkam tu juz kawal czasu i nie moge narzekac!A w ktorej czesci,jesli to nie tajemnica?Jak kolo Perl Parku to mozemy sie umawiac na spacerki!Hi hi
Tynia 100 latek dla Nataki.Mam nadzieje,ze imprezka jeszcze trwa!:rofl2:
KObietki piszcie cos jeszcze,bo siedze przy kompie i nie bardzo moge sie ruszac.Skrecilam noge,albo naderwalam sciegna na silowni.Spuchla mi cala pieta i stopa.Fuuuuu Moze jakos zapomne na chwilke o bolu?Co porabiacie?

Hej.
Witam po przerwie dawno mnie nie było ale niestety po przeprowadzce dosc długo nie miałam internetu a i czasu wiecznie brak.
U nas wszystko Ok.chłopaki zadowoleni z nowego domku.Także jeden problem z głowy.
Witam nowe mamusie.Miejmy nadzieje że nowa krew ożywi to forum na nowo;-):tak::-).

witam!Jesli dalej chcialybyscie dowiedziec sie szczegolow tego biznesu:
Spotkanie Polskiego Biznesu!Polski Klub Balanga.Niedziela godz.13.00.78 Godwin Street Bradford bd1 3 pt.
Prosze wziasc wizytowki, bedzie mozliwosc poznania wielu ludzi z wielu branz biznesowych.W potwierdzeniu prosze podac rodzaj dzialalnosci i dane osoby reprezentujacej i przeslac e-meilem na info@voytecconstruction.co.uk
Pozdrawiam Ewa Wasilewska
Byc moze poznacie przyszlego pracodawce,a przy okazji bedziemy mogly sie poznac osobiscie!Zapraszam serdecznie ***

Czesc jest tu ktos????
Czy tylko zagladacie i wychodzicie bez sladu?:-D Pisac a nie sie ukrywac bo forum nam padnie:-(
U nas wszystko ok, goscie juz pojechali wiec zostalismy sami:tak: Pogoda ostatnio nam dopisala chociaz troszke to skorzystalismy za to w tym momencie juz pada:wściekła/y:

Vibovit witaj:-) Milo ze do nas dolaczylas, pisz czesto i wkrecisz sie w nasze forum o ile inne dziewczyny tez beda pisaly;-) My z dziewczynami staramy sie jakos spotykac co jakis czas, czy to w parku czy u jakiejs dziewczyny w domku:tak: moze kiedys do nas dolaczysz??;-)

Ide szykowac obiadek, a jak wroce tu wieczorem to chce widziec kilka postow:-D:-D
Pozdrawiam Dziewczyny:-)

Hej...skoro Agaam kazałaś napisać, to piszę :tak: Chociaż u nas straszne nuuudy i rzeczywiście na forum od dłuższego czasu nic się nie dzieje :no: a tak przy okazji, Agaam wydaje mi się, że widziałam Cię w niedzielę na zakupach, ale nie byłam pewna, czy to TY, bo tak szybko mi mignęłaś...

Hej, ja wpadlam na kontrole wieczorna i jestem nie mile zaskoczona:-(
No nic mam nadzieje ze jednak mimo wszystko sie rozkreci to nasze forum:tak:

HaGie wlasnie o to samo mialam Ciebie zapytac bo tez wydawalo mi sie ze to Ty:-D

Dobra to nic ide ogladac you can dance:-) Paaa

reklama
hej hej:-)

Agaam piszesz i masz:-Doto kolejny post:tak:
nasi goście tez już pojechali,więc mam trochę więcej czasu.Ale siadam do kompa tylko jak mały śpi,bo jak tylko widzi,że otwieram lapka to już jest przy mnie,więc tylko wieczorem moge coś napisać.
u nas w sumie nic się nie dzieje.I ja i Natek byliśmy na antybiotyku,i już jest lepiej.ciekawe na jak długo:wściekła/y:
rodzice posiedzieli tydzień,dobrze,że chociaż pogoda dopisała,co prawda niebyło za ciepło,ale chociaż nie padało cały czas.Więc mogliśmy skończyć na jakieś zakupki.
Witam nowe dziewczyny:-)

no nic czas się szykowac do spania,bo rano pobudka.mały do przedszkola a ja do pracy

Do góry