reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej Dziewczynki, ja tylko na chwilkę, bo chciałam Wam wszystkim życzyć udanych, radosnych Świąt w gronie rodziny i najbliższych, całej góry prezentów pod choinką, pysznego jedzonka i odrobiny spokoju i wytchnienia od codziennych obowiązków...a w Sylwestra szampańskiej zabawy!!!!
Ja jutro jadę do rodziców :) i już się nie mogę doczekać, bo strasznie się za nimi stęskniłam, no i w ogóle to będą takie najbardziej rodzinne święta od 5 lat, bo będziemy my z Zuzią i moi rodzice, tylko teściów brak...ale obiecaliśmy sobie, żeby było sprawiedliwie, to Wielkanoc spędzamy w Polsce z teściami...
Jeszcze raz Wesołych Świąt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam wszystkich przedświątecznie.

Dziękuje wszystkim za słowa otuchy:-) Dziś byłam na badaniach, ale wyniki dopiero za ok 1,5 tygodnia będą więc troszkę się naczekam.
Brzuch dalej mnie boli..... Już sił nie mam, a do tego coś mi się z kręgosłupem stało jak łazienkę sprzątałam. Coś mi przeskoczyło i teraz w ogóle kaleka ze mnie, bo się ruszać prawie nie mogę:wściekła/y: A tu trzeba sprzątać, gotować, eh..... Jak to mówią jak nie urok to.....

Do tego wszystkiego Sarze wychodzą zęby trzonowe i biedulka się męczy, budzi w nocy i ciągle rozdrażniona jest.:-(

No nic zmykam do łóżka, bo ledwo przez ten kręgosłup siedzę.

Papa

Dla wszystkich forumowych kolezanek i ich rodzin, zdrowych spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
Pogody ducha, spelnienia marzen, zdrowka oraz szczescia i co najwazniejsze duzo duzo milosci
.

Pachnącej lasem choinki,
Na stole wódki i szynki,
Wesołych kolędników,
Podarków bez liku,
Seksu na śniegu,
Mniej życia w biegu!
Dużego Bałwana
I zabawy do rana-życzy Kasia z chłopakami
:tak:;-):-).

Prawdziwie radosnych Swiat Bozego Narodzenia
oraz usmiechu i zyczliwosci
na kady dzien Nowego Roku
zyczy Dorota z rodzina:-)

5453c420f56882d452bf092146d29f1714190.jpg

W noc wigilijną, w blasku świec
melodia kolęd płynie w mrok.
Niech Wam przyniesie radości moc
i wiele szczęścia w Nowy Rok...

życzy Sylwia z rodzinką

Witam dziewczyny) wieki mnie tu nie bylo,wiec pewnie nowe kolezanki nie maja nawet pojecia Kim jestem hehe
Obiecuje czesciej zagladac ))) a narazie zycze Wam wszystkim cudownych Swiat , wspanialych prezentow,zdrowka ,spelnienia marzen ))
Pozdrawiam serdecznie -Graziul z rodzinka

reklama
Czesc..dla wszystkich forumowych mamusiek zdrowych,pogodnych,radosnych oraz pelnych rodzinnej atmosfery Swiat Bozego Narodzenia zyczy Wisienka z rodzinka:-)

Do góry