reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

czesc wszystkim
Werka ty to zbytnio sie nie przejmuj swoim wygladem bo tak jak Renuska napisal dopiero co urodzilas :-):-)a jesli chodzi o zielone kupki to dzieci ktore sa karmione sztucznie to napewno nie jeset to zalezne od nabialu bo my i mjuz wprowadzamy produkty zupki i inne rzeczy i jeszcze takie kupki sa na zeby wiec jest wiele przyczyn mam nadzieje ze mnie zrozumialas:tak::tak:
Alex ciebie rowniez bylo milo sp[otac oby wiecej takich spotkan :-)
Renuska zdrowka kochana mnie ucho rowniez pobolewa dlatego chodze teraz w opasce:-p:-p
Wisienka biedna Emilka ale wszystko bedzie dobrze:tak::tak:

reklama
witajcie ale nam pogoda dopisuje nawet ale i tak zimno mała śpi to mam troszkę czasu wstanie zje i pójdziemy na spacerek ....:tak::tak::tak::tak:
wisienka biedna ta twoja lalunia ,ale bendzie dobrze kochana super że szczęśliwie dojechaliście do PL. izunia super że na szczepieniu oki
renusna zdrówka dla małej
:tak::tak:

hej hej

werka ty sie figurą teraz nie przejmuj.dopiero dziecko urodziłaś.:tak:
Ja z racji tego że nie karmię mogłam pozwolić sobie na dietke,i już ją ciągne 3 miechy.i już schudłam 9 kg.a przed dieta 8.ale w ciązy przytyłam 20 kg więc było co tracić.

pogoda fajna.znowu można w cienkiej kurtce chodzić.najbardziej martwi mnie ubieranie małego,bo krzyk niesamowity.:angry:

tynia i wiki mój tez płakał na szczepieniach,ale ostatnio się cieszył.chociaż po drugim i trzecim ukluciu chwile popłakał.ale ważne że mamy spokój na troche...

my 8 listopada lecimy do pl na kilka dni.ciekawe jak mały to zniesie.bo wcześniej jechaliśmy autem

uciekam robić obiadek
miłej niedzieli:-)

Hej ale tu cisza.
U nas nic ciekawego ja chora a do tego dostałam @ i leci zemnie jak z kranu.
Krystian od dzisiaj ma wolne a ja nie mam pomysłu co tu rabic :baffled:.Słoneczka brak to jakoś pustka w głowie :-(.Kurcze jeszcze biegam w szlafroku a czas by się ubrac.
Alexnow kiedy otwierają tą Asde na bd10?Bo coś mi się kojarzy ze w tym tygodniu:baffled:.

Czesc:-)

kasia8118-u nas tez nudy:-Dpospalismy dzisiaj do prawie 9:szok::szok:i tez jeszcze potem chodzilam dlugo w pizamie:-Da co tam wkoncu ferie ja tez mam nie tylko dzieci:-D

WERKA-moj David tez robil zielone kupki ,jak tylko zjadlam wiecej mleka,wiec tylko sobie lalam do kawy i nic wiecej i kupki zaraz byly zolte.Ale niestety potem jak juz dawalam butle to tylko mleko sojowe tolerowal.Na szczescie wyrosl z tego szybko i teraz wsuwa mleko z platkami i pije mleko i nic mu nie jest.

IZUNIA-dacie rade podczas podrozy;-)

Czesc Wszystkim:-)
Ja sie malo odzywam bo tesciowa jest u nas i jakos tak glupio siedziec przed kompem. Mam nadzieje ze mi to wybaczycie:-p a reszta dziewcczyn czemu nie pisze?? pusciutko tu strasznie:szok:

Doris oj tak Mamuskom tez sie ferie naleza:-D w koncu tez codziennie rano wstejecie i chodzicie do szkoly:-D
Kasia witaj w klubie ja tez mam @ i strasznie mnie to wkurza:wściekła/y: jeju jak ja tego nie nawidze:no:
Izunia nic sie nie martw, bedzie dobrze podczas lotu samolotem:tak: My jak lecielismy jak Vicky byla malutka to cycus do buzi i byl spokoj:-D najwazniejsze zebys podczas startu i ladowania dala Malutkiemu cos do picia zeby mu sie uszka nie zatkaly:tak:

Dobra uciekam jakas kawke zrobic dla mnie i tesciowej w koncu mam z kim kawke wypic:-D

Hej:)
Znow poczatek tyg jak ja tego nie nawidze:-(Aga ma wolne biega juz z dzieciakami na dworze:-DMoj wzial sie za porzatki na ogrodku wiec mam chwilke:-)
agaam,kasia8118-witam rowniez w klubie @:-D
kasia8118-Asde otwieraja jutro o godz 10;-)
izunia-dasz sobie rade :tak:
doris-mi moi dali pospac do 10:szok:

siema laski no cisza tu bo chyba jesień tak na nas działa że sie nie chce nic:wściekła/y::wściekła/y::no::wściekła/y::no::no:
izunia nie martw się o małego da rade ja też leciałam z małą i było oki jak była większa to było gorzej :-D:no:
agaam to proszę to kawusie jest z kim wypić ....:-) o lecę bo mała już coś marudzi ...:wściekła/y:

reklama
hej hej

pogoda dalej fajna:)aż miło wychodzić na dwór:-)

jakoś damy rade w samolocie.

Natuś śpi więc można troche posiedziec na kompie,bo w ciągu dnia to trzeba sie cały czas z nim bawić.Mój ma drugą zmianę,więc ja pół dnia jestem sama z małym.dobrze że pogoda fajna to można wyjść na spacer.
Szkoda że u mnie nie ma żadnych mamusiek przynajmniej byłoby z kim pogadac.Od środy ruszam z małym na play grupy,ale tam sma same angielki-no trudno.Ale mały przynajmniej będzie wśród dzieci.

Ja zaczęłam chodzić na fittness i siłownie.trzeba troche o sobie zadbać i czasami wyjśc z domu.Wiec rano sobie ide na godz.am blisko więc ide na nogach.Trzeba oponke z brzucha stracić.

ide spać bo już moja godz się zbliża:-)

Do góry