reklama
Graziul xxx
mamula 2 "kociakow":))
ZANETKA-WSZ NAJ..NAJ..Z OKAZJI URODZINEK,SPELNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEN,POCIECHY Z MALEGO I DUZEGO KRECIKA,LEKKIEGO PORODU;-)
U mnie jakos bezwenowo:-( wiec nie wiem co pisac
i ogolnie nic sie nie dzieje
aha..choinka juz blyszczy ubrana,mala ma radoche
a Rambus jesz wieksza,bo co sobie chrupnie w kuchni swoje jedzonko,to sobie poprawia korzeniem od choiny
MILEGO DNIA BABECZKI
U mnie jakos bezwenowo:-( wiec nie wiem co pisac
i ogolnie nic sie nie dzieje
aha..choinka juz blyszczy ubrana,mala ma radoche
a Rambus jesz wieksza,bo co sobie chrupnie w kuchni swoje jedzonko,to sobie poprawia korzeniem od choiny
MILEGO DNIA BABECZKI
tynia i wiki
Fanka BB :)
zaneta sto lat kochaniutka
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Witojcie
Żaneta sto lat staruszko. Wszystkiego naj naj, zdrówka, pomyślności, spełnienia marzeń i zdrowego i spokojnego bobaska:-)
Ja też ostatnimi czasy bez weny ale zrobiłam mocne postanowienie, że się poprawię no i tym sposobem od 5 minut siedzę i zastanawiam się co napisac Moje dwa łośki pojechały na basen, princeska poszła spać a ja zasiadłam z kawką. Chłopaki wracając z basenu pojadą po choinkę więc bedziemy mieli co robić
Wczorajszy wypad skromniutki ale udany. Zawsze to fajnie na chwilę oderwać się od domowych obowiązków. Skromniutki dlatego że o 21 już śmigałyśmy do domu. Jstysiak tak zabalowała, że wracając do domu wjechała w uliczkę pod prąd
Następny raz pewnie znowu za sto lat dopiero się wybierzemy
Dobra spadam bo już głupoty piszę
Pisać dziewczynki, pisać.
Żaneta sto lat staruszko. Wszystkiego naj naj, zdrówka, pomyślności, spełnienia marzeń i zdrowego i spokojnego bobaska:-)
Ja też ostatnimi czasy bez weny ale zrobiłam mocne postanowienie, że się poprawię no i tym sposobem od 5 minut siedzę i zastanawiam się co napisac Moje dwa łośki pojechały na basen, princeska poszła spać a ja zasiadłam z kawką. Chłopaki wracając z basenu pojadą po choinkę więc bedziemy mieli co robić
Wczorajszy wypad skromniutki ale udany. Zawsze to fajnie na chwilę oderwać się od domowych obowiązków. Skromniutki dlatego że o 21 już śmigałyśmy do domu. Jstysiak tak zabalowała, że wracając do domu wjechała w uliczkę pod prąd
Następny raz pewnie znowu za sto lat dopiero się wybierzemy
Dobra spadam bo już głupoty piszę
Pisać dziewczynki, pisać.
Monia22310
Cześć wszystkim.
Trochę się nie odzywałam, ale nie miałam czasu. Moja córka postanowiła, że to świetny moment na ząbkowanie....... Jest marudna nie chce jeść i ciągle chce być noszona na rękach.... Oboje z C jesteśmy wymęczeni jak nie wiem co.
Mam nadzieję, że tylko początek będzie taki, a potem wszystko wróci do normy.
Żaneta - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń.
Sylwia - i ja muszę się wybrać po jakąś choinkę. Gdzie można jakieś ładne dostać?
No nic zmykam, bo mała spała aż 20 minut i teraz muszę się nią zająć.Dobrze, że chociaż przesypia całe noce.
Papa
Trochę się nie odzywałam, ale nie miałam czasu. Moja córka postanowiła, że to świetny moment na ząbkowanie....... Jest marudna nie chce jeść i ciągle chce być noszona na rękach.... Oboje z C jesteśmy wymęczeni jak nie wiem co.
Mam nadzieję, że tylko początek będzie taki, a potem wszystko wróci do normy.
Żaneta - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń.
Sylwia - i ja muszę się wybrać po jakąś choinkę. Gdzie można jakieś ładne dostać?
No nic zmykam, bo mała spała aż 20 minut i teraz muszę się nią zająć.Dobrze, że chociaż przesypia całe noce.
Papa
kasia8118
Żaneta wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Nic idę myc naczynia po obiedzie bo R mi uciekł na siłownie i chętnego brak.Pewnie zaraz Oli wstanie i będzie trzeba dac mu obiad.
Dziewczyny dziękuje za wczorajszy wypad ;-).Oby było ich więcej;-).
Nic idę myc naczynia po obiedzie bo R mi uciekł na siłownie i chętnego brak.Pewnie zaraz Oli wstanie i będzie trzeba dac mu obiad.
Dziewczyny dziękuje za wczorajszy wypad ;-).Oby było ich więcej;-).
m02051991
zaneta wszystkiego najlepszego,pociechy z meza i synka i szczesliwego rozwiazania
monia i sylwia my kupilismy wczoraj super choine razem z doniczka ma jakies 2 metry. w wilkinsonie w shipley dalismy za nia 18 funtow.:-)
monia i sylwia my kupilismy wczoraj super choine razem z doniczka ma jakies 2 metry. w wilkinsonie w shipley dalismy za nia 18 funtow.:-)
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
ZANETA-Wszystkiego najlepszego :-):-):-)szczesliwego i bezbolesnego rozwiazania:-)
reklama
Agaam
Szczesliwa żona i mamusia
Zaneta WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUZO SZCZESCIA ZDROWKA I MILOSCIIIII NO I CO NAJWAZNIEJSZEGO SZYBKIEGO I BEZBOLESNEGO ROZWIAZANIA:-):-) AHA I POCIECHY Z KRECIKOW I KRECIKOWEJ KIEDY TO JUZ PRZYJDZIE NA SWIAT:-):-)
Podziel się: