reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
ZANETKA-WSZ NAJ..NAJ..Z OKAZJI URODZINEK,SPELNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEN,POCIECHY Z MALEGO I DUZEGO KRECIKA,LEKKIEGO PORODU;-):happy2::happy2::happy2:

U mnie jakos bezwenowo:-( wiec nie wiem co pisac:eek::eek:
i ogolnie nic sie nie dzieje:eek:
aha..choinka juz blyszczy ubrana,mala ma radoche:happy2:
a Rambus jesz wieksza,bo co sobie chrupnie w kuchni swoje jedzonko,to sobie poprawia korzeniem od choiny:eek::eek::shocked2::-D:-D
MILEGO DNIA BABECZKI:cool:

Witojcie:-D

Żaneta sto lat staruszko. Wszystkiego naj naj, zdrówka, pomyślności, spełnienia marzeń i zdrowego i spokojnego bobaska:-)

Ja też ostatnimi czasy bez weny ale zrobiłam mocne postanowienie, że się poprawię:-D no i tym sposobem od 5 minut siedzę i zastanawiam się co napisac:-D Moje dwa łośki pojechały na basen, princeska poszła spać a ja zasiadłam z kawką. Chłopaki wracając z basenu pojadą po choinkę więc bedziemy mieli co robić:tak:
Wczorajszy wypad skromniutki ale udany. Zawsze to fajnie na chwilę oderwać się od domowych obowiązków. Skromniutki dlatego że o 21 już śmigałyśmy do domu. Jstysiak tak zabalowała, że wracając do domu wjechała w uliczkę pod prąd:-D:-D
Następny raz pewnie znowu za sto lat dopiero się wybierzemy:-D

Dobra spadam bo już głupoty piszę:zawstydzona/y:

Pisać dziewczynki, pisać.

Cześć wszystkim.

Trochę się nie odzywałam, ale nie miałam czasu. Moja córka postanowiła, że to świetny moment na ząbkowanie....... Jest marudna nie chce jeść i ciągle chce być noszona na rękach.... Oboje z C jesteśmy wymęczeni jak nie wiem co.

Mam nadzieję, że tylko początek będzie taki, a potem wszystko wróci do normy.

Żaneta - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń.

Sylwia - i ja muszę się wybrać po jakąś choinkę. Gdzie można jakieś ładne dostać?

No nic zmykam, bo mała spała aż 20 minut:p i teraz muszę się nią zająć.Dobrze, że chociaż przesypia całe noce.

Papa

Żaneta wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Nic idę myc naczynia po obiedzie bo R mi uciekł na siłownie i chętnego brak:tak::-D.Pewnie zaraz Oli wstanie i będzie trzeba dac mu obiad:tak:.
Dziewczyny dziękuje za wczorajszy wypad :tak:;-).Oby było ich więcej;-).

zaneta wszystkiego najlepszego,pociechy z meza i synka i szczesliwego rozwiazania
monia i sylwia my kupilismy wczoraj super choine razem z doniczka ma jakies 2 metry. w wilkinsonie w shipley dalismy za nia 18 funtow.:-)

reklama
Zaneta WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUZO SZCZESCIA ZDROWKA I MILOSCIIIII NO I CO NAJWAZNIEJSZEGO SZYBKIEGO I BEZBOLESNEGO ROZWIAZANIA:-):-) AHA I POCIECHY Z KRECIKOW I KRECIKOWEJ KIEDY TO JUZ PRZYJDZIE NA SWIAT:-):-)

Do góry