reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Dziękuję bardzo dziewczynki za życzeniadobrej pogody ale się ku...a nie przydadzą, bo nigdize nie jedziemy. A dlaczego? Bo przecież jest mecz. A przed nami jeszcze cały lipiec i sierpień. Ja nie wiem jak to jest. Ale dziękuję za życzenia. Nie piszę nic bo jestem zła.

reklama
hej:-)

marghi 3maj sie powodzenia:tak: jaka dzidzia punktualna:szok:

roksanna własnie pogoda i tak brzydka;-) ja niestety tez znam ten ból ... mecze :wściekła/y:

mojadzidzia dobrze ze z Dusia juz lepiej:tak: moga dzieci wymiotowac na zabki:tak: Claudia przy pierwszych zabkach mi wymiotowała i wtedy to wyczyłam gdzies na necie pozniej przy nastepnych zabkach te troszeczke ulewała ale mało wiec sie nie martw pewnie od zabków to było ;-)

sylwia biedny Marcelek :-( jak dzisiaj lepiej ?

dobra ide sie ubierac bo na play grup idziemy ;-)

Czesc dziewczynki:-)
Ja jakos ostatnio mysli skupic nie moge-zrobilam sie len na calego-i fizycznie i umyslowo:szok::-D
JESZCZE RAZ SERDECZNE DZIEKI ZA ZYCZENIA:happy2::happy2::happy2:
RENUSKA-"porodu jak na filmie"-looooo matko ale by sie przydalo ,zeby sie Twoje zyczenia spelnily:tak:Mala przenosilam 2 tyg i meczylam sie 3 dni i w koncu cc!no ale przezylam;-):-D
SYLWIA-dzieki ,czuje sie dobrze,tyle ,ze faktycznie mam swoje rozne humorki,zmienne nastroje:szok:ale to chyba tze dlatego ,ze wiem ,ze duzo jesz mnie czeka spraw zanim urodze:szok:a mi sie po prostu nic kompletnie nie chce robic!!:szok::szok::zawstydzona/y::wściekła/y:jak Marceli-lepiej z ta kupka juz??:confused:
MOJADZIDZIA-wspolczuje bardzo przejsc z Dusia:-(ale moze faktycznie to na zabki:baffled::confused:niektore dzieci tak miewaja
PIDI-zaluje ogromnie ze nie zasmakowalam "cyckow murzynki":-p:-p:-p;-);-):-D
AMPAR-powodzenia z domkiem:tak:kciuki trzymam:tak:
ANIA-jedziemy dop w sierpniu,bo czekam az mi sie troche jesz polepszy ,bo narazie nie mam ochoty na latanie ;-):-Dno i tesciowa wczesniej przyjedzie,wiec zmienily sie troche plany-po raz kolejny:tak:wiec na ksiazke sie chyba zalap[ie:confused:;-)
MARGHI-taki wczoraj mialas zalatany dzionek moze Ci przyspieszyl porod:-D TRZYMAM MOCNO KCIUKI:happy2:choc jak TYNIA I WIKI napisala moze juz po wszystkim,jesli tak to Ci strasznie zazdroszcze szybkiego porodu;-)i duzo zdrowka dla Ciebie i maluszka:happy2:
A my dzis mielismy noc nieciekawa bo mala spadla nam z lozka swojego ok 23 i straszny placz byl:szok::szok:ale rabla okropnie:-:)-(znow w tyl glowki sie walnela:szok:
I co z tego ze ma barierki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:potem A sie bal zeby nie wymiotowala i przyniosl ja do sypilani do nas,a ja ogladalam samo zycie ,no i ona zamiast spac to spiewala piosenke tytulowa zjadajac poczatki slow:-D:-D:-D:-D
ROKSANNA-szkoda ze wyjazd nie wypalil bo chyba jest jednak ladnie,ale co sie odwlecze to ..............takze nie martw sie:happy2::happy2::happy2:U mnie meczy nie ma bo moj nie lubi ,ale tak jak u S.sportowo-motorowo:-DTyle ze i ja mam z tego radosc,bo lubie popatrzec na jazde wyczynowa,a i na mojego w kombinezonie tez-very sexy;-);-):tak::-D:-Dhormony mi buzuja:-D:-D:zawstydzona/y::-D:-D
dobra spadam ,bo glupoty zaczne zaraz wypisywac.POZDRAWIAM

Witam!!
spróbuję zebrać myśli,bo strasznie nie lubię tyłów:-p mam ostatnimi czasy problemy z koncentracją:dry: I d.......a nic nie napisze:wściekła/y:
marghi-życzę pomyślnego rozwiązania i dzidziusia na 10:tak:;-)
roksanna-pogoda i tak nie sprzyja ku temu aby wyjechać nad morze,więc nic straconego:blink: a co do meczy naszych menów to wyobraz sobie,że B jutro specjalnie zwalnia się z pracy o 14:szok: to dopiero jest schiza:no:
ania-święta prawda,że potrzebuję wypoczynku,mam już dość wszystkiego tutaj:wściekła/y: ale pocieszam się tym,że w lipcu już wykupujemy sobie wycieczkę więc odetchniemy sobie;-)
kasia-ty zbreznico:-D:-D tej witaminy to mam pod dostatkiem,może przedawkowałam dlatego tak się dzieję:-D:-D:-D a co do sobotniego wypadu to niestety,ale nie dotrę:no:
natalka-to będziesz miała teraz wesoło z Claudią:tak: fajnie,że tak szybko jej przychodzi ta umiejętność:happy2:
pidi-wiem..wiem..muzyka działa na mnie bardzo pozytywnie więc jak mam złe dni to dużo jej słucham,ale to działa na chwilę..bo problem nadal tkwi w głowie np.:sorry2: jeśli takowy istnieje...
ampar3-oby to był ten wymarzony;-)

Nie wiem czy coś jeszcze miałam napisać,ale jak na tą chwilę nie jestem w stanie dać z siebie więcej:sorry2: Idę sobie kawkę zrobić,bo jeszcze nie piłam dzisiaj:tak: szkoda,że pogoda się zepsuła bo tak mi ona smakuje na ogrodzie na świeżym powietrzu:-(

Ostatnia edycja:
Hej:-)

Ja dzisiaj bez energii więc nie będę się rozpisywać:baffled:
dziękuję Wam za troskę, z Marcelem na szczęście ok. To było zwykłe rozwolnienie a krew pewnie pojawiła się dupkę miał już podrażnioną.

A jeśli chodzi o jutrzejsze wyjście to zawsze wszystkie chętne a jak przychodzi co do czego to cisza.....

Ja tam się z wami wybieram :-p:-p:-p.
Sylwia dobrze że z Marcelem wszystko gra. U mnie dziś noc była straszna, moja całą noc wymiotowała, co się napiła to zwróciła, teraz wygląda dobrze. Co prawda mało je ale najważniejsze że nie zwraca. Tylko te bąki śmierdzące :no:;-)

reklama
Do góry