reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej babeczki
Ja juz po długiiiiiimmmm weekendzie uffffff.Dzisiaj cały dzinek sprzatałam chatkę bo wczoraj to ojjjj.ale przynajmniej dziecko cale i najedzone:-D
A tak pozatym to amelka mi przechodzi dość ostro zabkowanie i momentami mam ochote wlosy sobie powyrywac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agam,graziul katrina Zdozne dziłchy;-)Moja jak 5 mies temu chetnie siadał na kibelek to teraz sie prezy i krzyczy ,chodz 2 razy na dzien jej sie przypomni to woła ,ale narazie daje jej czas:baffled:poczekamy zobaczymy
Mojadzidzia Napewno bedzie słoneczko:tak::tak:
Witam nowe mamusie :-):-):-)
Monia faje uczucie zobaczyc swoją fasolkę Cio:-)
Nefretete Powodzenia:tak:
Natalka Ja tez uzywałm walkera rewelacja:tak:ale szcoteczkę to masz gratis w pascie do zębów:dry:
nic uciekam lulu moze jutro cos popisze pappaap
Życze wszystkim aniłkom zdrówka nio i mamusiom;-)

reklama
stanadardowo zaczne co za pogoda dzis jeszcze deszcz a jutro i pojutrze snieg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:oby to sie nie sprawdzilo moja gwiazdeczka jeszcze spi wiec koncze kawke i ide sprzatac bo jest co:-D:-D:-D:-D:-D:-Dwczoraj jej kupilam puzzle z alfabetem bylam pewna ze beda male ale one sa gigantyczne i mamy swietna zabawe bo wiki po nich biega i szuka literek ktore ja jej mowie lapie cos to dobrze niech sie uczy bo najwyzszy czas a przez zabawe z dzieci ucza sie szybciej
mojadzidzia pogoda napewno dopisze dla takiej pieknej ksiezniczki:tak::tak::tak::tak:
sylwia dajcie znac jak urzadzicie wyscig ktora wygrala a moze bedzie remis:-D:-D:-D
oki zmykam milego dnia i oby wam ten deszczyk humorkow nie popsul:tak::tak::tak:

Czesc i czolem;-)
noc znow byla do bani,mala ksiezniczka skwierczala pare razy,wiec mialam maraton:wściekła/y::wściekła/y:
zasmarkana nadal jest-wprawdzie nie jest gorzej ale i nie lepiej:-(
mnie krzyz pobolewa na @...powinnam dostac na dniach..jesli wogole dostane ,bo przeciez ostatnio to bylo tyle co kot naplakal:-D:-D:-D:szok::szok:
MAJAGNA-wspolczuje ,ja tak mialam w ciazy do ok 4 mies:szok::szok:zabilabym za pare minut snu:wściekła/y::wściekła/y::-):-) potem juz bylo lzej,ale ja nie pracowalam wcale wciazy(tzn.jakies pierwsze poltora mies tylko)potem mialam lekkie krwawienia ,wiec lezalam ,a potem jak juz wsz wrocilo do normy to moj mem nawet slyszec nie chcial o moim powrocie do pracy:szok::szok::tak:;-)takze wspolczuje serdecznie,napewno jest Ci trudno,ale warto-zobaczysz:-):-):-)
SYLWIA-kto przyjmuje zaklady:confused::confused:(w sprawie wyscigu OLIVIA versus VIKtoria):-D:-D:-D
ZDROWKA DUZIO DLA DZIECIACZKOW:-):tak:
ZANETA-nieprzejmuj sie kochana ,klawiatura Ci raczej nie pada:no:to tylko BB ma czasem taka przypadlosc ze nie lubi chwilowo naszych klawiatur:tak::tak:serio ja tez mialam taki problem i Doris chyba i jeszce ktos:tak:to MINIE;-);-);-)Zazdroszce wulkanu energii w ciazy ,tez bym sobie tak zyczyla nastepnym razem:tak:;-):-D:-D
TYNIA I WIKI-chyba wiem o jakich puzzlach mowisz;-)Natka tez je ma ,ale jest za mala na nie,narazie po katach sie walaja:-D:-D
ja dzis snieta jestem jak ryba:rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:
do potem ,pa:tak:

hejka:-D:-D
my juz po lekarzu,no i jakis tam wirus i standardowo kazala dawac co......chyba nie musze pisac ze to jest paracetamol,bo kazda z nas wie,ze tu nic innego nie da,nawet syropu na kaszel nie doradzila picza jedna...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale A ma zajechac po pracy i jakis kupic.w nocy bylo nawet niezle,dobrze ze juz goraczki nie ma.
graziul-to kiedy nastepnego bobasa planujesz??bo ja juz mysle,ale troszke sie boie ze nie poradzimy sobie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ja @ nie mam od porodu!!tylko raz cos mi tam poleciało po tabletkach na wywolanie,a pozniej znowu nic.
tynia i wiki-ja tez chce kupic cos takiego Pawełkowi:-)fajne i kolorowe,musze tylko popatrzec gdzie sa:tak:
zaczełam tego posta pisac o 10.50:szok::szok::szok:ale z mama pogadałam jeszcze na skype i patrze a juz 12:szok:!ide obiad robic,i ogarne chate bo sajgon,zabawki mnie przytłaczaja,chciałbym zrobic malemu juz swoj taki prawdziwy pokoik,ale on i tak tu sie bawi w salonie i spi u nas,wiec narazie nie ma sensu kupowac zadnych fajnych dziecinnych mebelkow.a tak mi sie podobaja takie lozka w kształcie samochodow:-D:-D

Cześć!

Nawet nie wspomne o pogodzie:sorry2: Nawet nie wiecie jak bardzo się ciesze, że mam dziś auto:-) Dzieki temu zrobiłam już większość świątecznych zakupów. Najważniejsze, że kupiłam chłopakom prezenty bo potem nie będzie okazji żeby iść do sklepu bez Filipa. Własnie gotuje zupe szczawiową. Wieki juz nie jedliśmy:-pDo Filipka przychodzą dziś koledzy z klasy więc nawet nie sprzatam bo jak wyjdą to pewnie i tak będzie niezłe burdello:sorry2:

Graziul- ja tez miałam średnią nocke. Wprawdzie Adam obudził się raz ale za to z wielkim płaczemi i nie mógł zasnąć. Ale dzięki zmianie czasu śpi już drugi dzień do 7:-) a chodzi spać tak jak zawsze:-)
jstysiak- współczuje ząbkowania. Zdąży się i Amelka nauczyć siadania na nocniczek jak przyjdzie jej czas:tak:
mojadzidzia- jak Dusia zacznie raczkować to dopiero będzie wyścig:-D Zaczniemy obstawiac zakłady:-D
majagna- ja obie ciąże byłam bardzo senna. Często chodziłam spać o 20:sorry2:
Sylwia- i jak u lekarza? Zdrówka dla Twoich chorowitków:tak: Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Olivki smutnej. To ona nie ma przyklejonego uśmiechu do twarzy?;-);-);-)
Dominisia- życze zdrowia
Renuska- super masz męża. Może chcesz się zamienić;-)
4muchy- mi też na dniach kończy się promocja HBO i nie będziemy juz wykupować bo oglądaliśmy coś tam może ze 3 razy

Pozdrawiam

Czesc:-):-):-)

Retyyyyyyyy jak ja juz mam dosyc tego remontu:wściekła/y:chociaz jeszcze nie mam w moim mieszkaniu:baffled::baffled:Robia na razie u sasiada pod nami,ale to tak burczy glosno wszystko ze juz mni glowa peka:dry:Raczej jak beda u nas robic to sie z domku ulatniam:-D

Wczoraj wieczorem srobnelam cos na forum,ale przez maja glupote wszystko skasowalam niechcaco i juz mi sie nie chcialo drugi raz pisac:no:

Jutro wraca moj J wieczorkiem,a Kubus zdziwiony byl i powiedzial -to juz minely dwa tygodnie??:-D
Ano minely strasznie szybko:tak:zostaje az na 4 dni cale:-Dw poniedzialek o 5 rano wyjezdza:dry::sorry2:

MAJAGNA-ja tez strasznie bylam senna:-)z KUbusiem tez siedzialam na zwolnieniu bo mialam problemy z ciaza,to tez caly czas spalam:baffled: a z Davidkiem tez bym mogal spac calymi dniami ,ale niestety strasze dziecie nie pozwalalo:-D
Wiec jak masz okazje to spij ile wlezie:-D

ANIA1812-to Ty tez jezdzis o 5 na te wyprzedaze??a duzo ludzi tam juz wtedy jest??i o ktorek wtedy sklep otwieraja?
Wiesz jak tak sobie mysllam o tym ,ze to wcale nie jest zly pomysl.Jak bedziesz wiedziala cos to daj znac ,tez sie wybiore.Bo zawsze jak poszlam na wyprzedaze do nexta,to nic nie bylo:no:

Witam:-)

Pogodę pozostawię bez komentarza:wściekła/y:

Ja po wizycie u lekarza z takimi samymi wrażeniami jak Żaneta:sorry: Pani stwierdziła że kaszel ma w nocy od kataru bo flegma zalega i takie tam, ale jak powiedziałam jej że katar ma od wczoraj a kaszel od miesiąca to i tak to zlała i dalej gadała swoje:wściekła/y: No i oczywiście mamy czekać aż samo przejdzie a jak nie przejdzie to wrócić:sorry: Kupiłam mu syrop w aptece, oby pomogł.
Olivia dzisiaj już lepiej. Dopiero co poszła na pierwszą drzemkę a wstała dzisiaj o 8:tak:

Mojadzidzia
to pewnie Nadia niedługo ruszy do przodu skoro tak już się buja, u nas od bujania do raczków było kilka dni:tak:
Majagna ja miałam tak samo w ciąży, wracałam z pracy to kładłam się "tylko na chwilkę" i tak już zostawałam cały wieczór:-D Z chęcią cofnęłabym się do tych czasów

Jejuuuu, nie mam nic na obiad i nie chce mi się robić:crazy:

Czesc dziewczynki ale ialam do nadrobienia:szok: a nie czytalam od wczoraj a naskrobalyscie tyle ze szok:szok:

Pogoda owszem bez komentarza:wściekła/y::wściekła/y:
Ja w prawdzie wyruszylam dzis na miasto Ale nic ciekawego nie kupilam bo nic nie wpadlo mi w oko chyba nie byl moj dzien na zqakupy:-p
Dralowalam tak z wozkiem zajechalam nawet do Lidla po buleczki ktore bardzo lubimy:-p bo nawet nie mamy jak po chleb jechac i codziennie musze biegac po buleczki do copa a tak to mam juz caly zamrazalnik bulek wiec na tydz bedzie spokoj. Nawet zasszlam tam do nowego polskiego sklepu na Manchester road ale powiem szczerze ze jak dla mnie maja chyba tam troche drogo:confused: no ale musialam pare niezbednych produktow kupic m.in kaszki dla mojej gwiazdeczki:tak:

Moja niunka juz lepiej z katarkiem w prawdzie cos tam jeszcze ja meczy ale juz jest zdecydowanie lepiej:tak::tak:
Ale ostatnio pozno chodzi spac niby zaczynam ja usypiac ok 19 ale przy cycku zasnie i jak ja odloze tak jest koniec i jest sporo meczarni i placzu zanim zasnie bo od 18 to nie idzie jej przetrzymac taka jest wielce zmeczona nie wiem co sie z nia dzieje fakt ze jak juz zasnie po 2, 3 godzinach to spi calutka noc a dzis to wstala o 8:szok::szok: bylam w mega szoku:tak::tak::tak:

Dobra koniec kmoich zwierzen bo troche sie rozpisalam:-p:-p;-)

mojadzidzia u Vicky tez nie dlugo minelo od bujania do raczkowania:tak:

Sylwiam zdrowka dla Twoich choruszkow oby szybko im przeszlo:tak: a co do zakladow to nie ma problemu daj znac tylko jak dzieciaczki poczuja sie lepiej a ja do tego czasu przygotuje Victorie co by plamy nie dala:-D:-D

majagna ja rowniez bylam senna jak wracalam z pracy to obiadek i lezakowanie do wieczora a raczej nastepnego rana. A nie wspomne ze pracowalam do 4 dni przed porodem:-p:-p

doris wspolczuje remontu domyslam sie co Cie czeka:szok:

Kurcze nie wiem co jeszcze mialam komu napisac ale teraz musze uciekac do Victorii bo za bardzo broi no i czas wprowadzac treningi:-D
Przepraszam jesli komus nie odpisalam odezwe sie pozniej PApa

Doris- w te duże wyprzedaże chyba zawsze otwieraja o 5. W ubiegłym roku na wyprzedaży letniej kolekcji (w lipcu) kolejka szła od Nexta wzdłuż sklepów i kończyła się przy TK Max.:szok::szok::szok: Zawsze wychodze obłowiona ale się opłaca bo wszystko jest -50%.
Co do remontu to napewno będzie niezły hałas i bajzel ale za to później jakie efekty:tak:

reklama
Cześć wszystkim.

Eh ale mamy pogodę....
Obudzić się dziś nie mogłam i przez cały dzionek spać mi się chce.

Od jutra zaczynam chatkę sprzątać na święta. Powinnam się w miarę szybko uwinąć, bo niedawno robiłam generalne porządki.

No nic uciekam, bo mój C wrócił z pracy i chce mojego towarzystwa.

Pozdrawiam

Jstysiak - jeśli chodzi o usg to było to niesamowite przeżycie. Jak zobaczyłam moje maleństwo to dotarło do mnie tak naprawdę,że noszę w sobie małą istotkę.

Sylwia - zdrówka dla Marcelka.

Tynia i Wiki - super pomysł z tymi puzlami.

Aaaa no i witam wszystkie nowe mamy.

Do góry