reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Dzien dobry wszystkim:-)

U nas dzien zaczal sie bardzo wczesnie zeklabym ze za wczesnie zdecydowanie bo juz o 6!:wściekła/y: Poszlam po Mala do pokoiku a ona sobie siedziala w lozeczku i bawila sie swoimi skarpetkami!! bo na koncu lozeczka ma tam taka torebeczke ze skarpetkami i wszytskie byly powyrzucane a malo ich nie jest ciekawe ile tam tak siedziala cichutko:-D

sylwiam nie zazdroszcze odpieluchowywania obys wytrwala w swoim postanowieniu:tak: Powodzenia i nie nerwuj sie ;-)

mamatrojeczki ja tez podlacze sie do pytania jak robisz gofry bo ja tez od czasu do czasu robie ale jakos nigdy jeszcze nie wyszly mi takie prawdziwe fajne chrupiace.

mojadzidzia tu katolicy i tu katolicy a jaka roznica w traktowaniu "brata":-p Wstyd sie przyznac ale ja tu do kosciola nie chodze bo tyle sie juz nasluchalam zlych opini na temat naszej parafii ale chyba jest z tego wyjscie poprostu zapisze sie do ang kosciola tak jak Ty:tak:
Aha a co do fotelika ja tez kupilam do 36kg i musze go teraz oddac bo po rozmowie z sylwiam stwierdzilam ze faktycznie taki fotelik dla naszych dziewczynek to troche nie bardzo jak na razie.

katarina sylwiam ja tez jestem zdania ze jak moj jest dla mnie dobry to i ja dla niego:tak::tak:

dobra teraz czas na leniuchowanie troszke Mala juz robi sie marudna wiec pewnie zaraz zasnie a ja chyba kimne sie z nia:-p

reklama
Witam kobitki:-)
ja oczywisci pracujacy wekend ale juz domek posprzatałam :tak:Amelka cos ostatmnio wstaje mi po 6.00:sorry2:ale przynajmiej dzien dłuzszy:-D.
dziekuje Bardzo za zyczonka dla mojej Krolewny:tak:
Roksana1 Jak kto gdzie kupiłam marka tesco i asda na pół;-),oczywiscie sama zrobiłam:zawstydzona/y:.Szczeze mówiąc zastanawiam sie czy nie wrocic do fachu:blink:juz mam 3 zamówienia:-)zawsze to pare groszy wpadnie.
Tynia Ja niestety odpadam chyba na ten tydz :-(
Sylwia Głowka do góry daje mu 2 dni i bedzie smigał w gatkach;-)poczatki zawsze sa trodne ale dasz rade wierze :tak:
mojadzidzia ja mam Britax do 18 kg z 3 pozycjami i tez nie nazrekam:tak:
Natalka Ja robie ciasto tak jak na nalesniki tylko dodaje troszke wody, lyzke oleju i sode.No i troszke smaruje gofrownice.:tak:zawsze wychodza chrupkie
Kasia1881 Zdrówka Kochani
Graziul i katrina Sorki ze dopiero teraz wam powysyłałm zaproszenie na NK ale bardzoo zadko tam zagladam.Ciesze sie ze odrazu skapnełyscie sie kto to:-)
Nic zmykam i do usłyszonka zycze miłego dzionka:-)

Jstysiak właśnie mam zamiar dać mu 3 dni, jak nic nie ruszy to założe mu znowu pieluchę i niech spada:-p;-):-D

Wszystkiego naj naj naj dla Królewny Amelci, dużo uśmiechu, zabawek i spełnienia wszystkich marzeń:-)

Agaam nie przejmuj się, Oliwia wstała o 5.30:szok: Ty przynajmniej możesz się z nią kimnąć, ja muszę wytrzymać do wieczora:-(

witam!!!
Dziś chyba za długo pospałam bo jestem do niczego...kawa nawet nie pomaga:no: na dworze zimnica słyszałam od męża,a chciałam dziś na plac zabaw iść z małą,może odwiedzę jedną forumowiczkę :tak::-) na obiad dziś ogórkowa mniam..mniam..uwielbiam tę zupkę:-p sprzątać to mi się nie chce wcale:no::baffled: najchętniej bym sobie zrobiła dzień pidżamowy:-D:-D tak jak Graziul wczoraj,a z tą maseczką to jak ją tak zachwalasz to trzeba spróbować:tak:;-)
natalka-[super prezent od córci;-) fajne uczucie co?
mojadzidzia-
ja też mam taki fotelik do d...że wiktoria leci na wszystkie strony,głowa jej zwisa i to nawet jest niebezpieczne,bym go wywaliła na złom najchętniej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jstysiak-[ja się nie gniewam:no:
sylwiam-[święte słowa:tak: a co do odpieluszania to znam ten ból...trwałam w nim tydzień i na marne wszystko:wściekła/y::wściekła/y: przyjdzie taki dzień że sama usiądzie,liczę na to bynajmniej:sorry2:
tynia-[
mi też możesz wysłać adresik:tak:
graziul-[nie mam zielonego pojęcia jak to się stało że się 2 razy wysłał mój post:confused: czary mary:-D:-D
Dobra lasencje ja spadam się ubrać bo ileż można paradować w szlafroku:sorry2: odezwę się zaś.

Hejka!

jstysiak- jeszcze raz wszystkiego naj naj naj dla Amelki.
Zdolniacha z Ciebie. Nie wiem jak torcik smakował ale wyglądał rewelacyjnie.
Sylwia- dacie rade. Życze cierpliwości
Agaam- Adam też wstał dzisiaj punkt 6. Własnie przed chwilą go uśpiłam bo juz był strasznie marudny.
Tyniaiiwiki- dziekuje za adres. Ja też uwielbiam dostawać prezenty od Filipka, szczególnie te własnoręcznie zrobione. Często mam z nich niezły ubaw. Np. na laurce z okazji Walentynek napisał "wesołyh velentelek":-D:-D:-D Oczywiście schowałam ją na pamiątke:tak:
Natalka- zazdroszcze pierwszego slowa. Mój uparciuch mówi tylko tatatatata:confused2:
Roksanna- na pewno byście zmarzły. Dzisiaj tez tak samo zimno jak wczoraj:-(
Graziul- na szczęście mocno nie padało i tylko delikatnie zmokło

Ale mi sie dzisiaj nic nie chce. Musze się w końcu zebrać i troche ogarnąć dom:-(Dobrze, że dzisiaj mam szybki obiad i chociaż tym sie nie przemęcze;-)
Pozdrawiam

hej laski
No i po weekendzie :-( strasznie mi szybko zlecial. Poodwiedzalismy znajomych ogolnie spoko.
sylwia.m - fajnie, ze grillowanie sie udalo:tak::tak::tak: Tez sie ze znajomymi przymiezamy do odpalenia za tydzien, no moze dwa.

mojadzidzia - ja tez mam maxi cossi i bardzo sobie chwale. Wez poprostu Dusie do jakiego sklepu i niech sobie posiedzi ;-):-p:tak: a angielskie msze sa rewelacyjne, najfajniejsze jest jak pastor zaprasza na ciacho i kawke :-D:-D:-D

natalka1990 - to Ci cora prezent zrobila :-)

tynia i wiki - ja niestety odpadam ze spotkania :-(
sylwia.m - nie poddawaj sie kobieto!!! dasz rade ;-):tak: mnie tez to czeka niedlugo:dry:

A u nas Majka ma straszny katar i nic nie pomaga:-( przez to straszna z niej maruda. A no i ostatnio jak bylam na kulkach to byly 4 wozki takie dla lalek no i Majka musiala miec wszystkie 4 Poszarpala sie nawet z trzylatkami:zawstydzona/y: straszny wstyd, ja naprawde nie wiem skad jej sie ta agresja bierze. chyba przestane z nia chodzi bo ciagle wszczyna bojki i szarpaniny :zawstydzona/y: No a w piatek pojechalam jej kupic to badziewie i mam swiety spokoj. Wozek bierze nawet na spacer i wozi w nim swoj kocyk :-D

hejka:-)
dopiero znalazlam chwile,normalnie jak moj A jest w domu to ja mam wiecej roboty niz jak sama z malym jestem,a do tego jeszcze kolega u nas byl od soboty,wiec szybko weekend zlecial.maly marudzi okrutnie,niie wiem juz co mu jest,zle dni chyba ma:-)

katarina26-ja tez zamulona jestem jakas, bym sie z checia polozyla i spala:-):-)
sylwia-uuu duzo prania przed Toba:-D:-Dale zycze cierpliwosci,uda sie na bank:tak::tak:
natalka-moj jaj chce cyca to wtedy umie powiedziec mama,a tak to bierze wszystko co popadnie do raczki,przystawia sobie do ucha i udaje ze dzwoni do taty,przy tym paple jak kataryna tata tata i tata:-D:-D
mojadzidzia-ja to bym zaplonela ze wstydu na srodku tego kosciola,ale jak wiekszosc jestem wierzaca ale nie praktykujaca.dobrze ze my nie mielismy problemu z chrztem w PL,ksiadz tylko zapytal czy na 'karte rowerowa zyjemy':-D:-D

dobra,musze spadac bo mama na skype dzwoni i sie dobija,pozniej wpadne:-D

Hejka
Ja zajrzałam rano ale też byłam taka zamulona że normalnie myślałam że usnę pod kocykiem. Całe szczęście się pozbierałam wypiłam kawkę i już lepiej.:tak:
Sylwia ja mam odpieluszkowanie za sobą a bodajże 3 dni wcześniej Matylda zrobiła 3 razy siku w majtki jednego dnia :wściekła/y::wściekła/y:
Żanetebd7 my musieliśmy podpisywać oświadczenie przy księdzu że zamierzamy wziąć ślub :sorry2: no ale dalej nic. A dziecko ochrzczone już 1,5 roku temu.
Marta84 dla dziecka nieważne co pcha byleby pchało, możesz sam stelaż jej dać i tak będzie dobrze.
Jstysiak ja głupia o torta się zapytała, ale jakoś nie wpadłam na to że należałoby złożyć życzonka, przepraszam :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: i poprawiam się szybciutko:

urodz..gif

Sto latek dla Twojej GWIAZDECZKI!!!!!!!!!

Katarina fajnie że odważyłaś się wsiąść za kierownicę, teraz to już z górki.
Tynia i wiki skasuj ten adres :zawstydzona/y:

A teraz idę zrobić drugą kawkę.

Jej kochane ja dzisiaj krótko i na temat:tak:.Krystian nie poszedł dzisiaj do przedszkola bo u nas szpital na całego.Przed 16 mamy dzisiaj wizytę u lekarza :tak:.Bardzo mnie to cieszy:tak:.
mojadzidzia no faktycznie nie widziałaś jeszcze Oliviera:zawstydzona/y:.Ale nic straconego zawsze możesz wpasc na kawkę i zobaczyc :tak:;-).Adres znasz;-).A co do oczek to ma jeszcze koloru nijakiego :confused::-D.Jakoś nie chcą się zrobic brązowe.Ale powoli się zmieniają:tak:.
sylwia.m nie zazdroszczę :no:.Tym bardziej że masz wykładzinę w salonie:sorry2:.Powodzenia;-).
roksanna ja też podpisywałam taki papier jak ty u proboszcza a już minęły 3lata i nic:zawstydzona/y::-D.
agnieszka a co u ciebie masz jakiś złoty lek na ból ucha:sorry2:???
Dobra uciekam i przepraszam że pewnie pominełam wiele pytań ale tak mnie boli ucho i ząb że szkoda gadac:zawstydzona/y::-(.Musicie mi wybaczyc:zawstydzona/y:.
jstysiak jeszcze raz wszystkiego naj dla księżniczki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
czesc;-);-);-)

zimno jest..brrrr...wiatr bardzo mrozny:szok::szok: takzeKATARINA-wy lepiej zostancie dzis w domu,zeby sie Wiki znow nie rozchorowala:tak::tak::tak:

My dzis wstalismy normalnie:-Dtzn.-ja ok 7,moj o 8 ,a mala zaraz po nim:-D:-D;-)
Ogolnie dzis u nas dzien zakupowy:tak:;-);-) dopiero weszlam do domku,mala od razu polozylam bo to jej pora na drzemke:-)
DZIEWCZYNY-wiecie ze dzis mija juz 2 lata odkad powstal PIKINIK:szok::szok::szok::szok:ja to w szoku jestem ,jeju jak ten czas zapierdziula:szok::szok::baffled::-D
SYLWIA-duuuuuuuzo cierpliwosci Ci zycze kochana,wspolczuje ,tez mnie to czeka niedlugo,chce sie za moja wziasc na lato:tak::tak::tak:
NATALKA-wiem ,wiem,jakie to suuuper uczucie uslyszec od swego dzieciatka mama:-D:-D:happy2::happy2::-)
ROKSANNA-rozwalilas mnie kobito z tym zaswiadczeniem koscielnym:szok::szok::szok::szok:powaga:confused::confused::shocked2::shocked2:
ZANETA-witaj po weekendzie:-)wiem co masz na mysli ,ja tez mam zawsze potworny sajgon jak jestesmy wsz.w domu:szok::szok::-D:-D
KASIA-o rety ,ale WAs zaatakowalo:szok::szok:wspolczuje,tulaski dla Was ,zdrowka duzo:-):-)
MARTA-sorry ,ja nie zapomnialam Ci odpowiedziec wczesniej na temat mojej jazdy konno:no::no:pisalam tylko moze nie dostrzeglas:baffled: awiec jeszce raz-ja to jestem swiezaczek ,mozna powiedziec:tak:;-);-)bo tyle lat juz minelo od ostatniego razu ze:szok::szok::szok::szok:no ale nic ,najwazniejsze ze moge zaczac znow:happy2::happy2::happy2:a co do wozka to witaj w klubie ,moja mala tez jest strasznie oszlala za wozkami:szok::szok:swoj zostawila u cioci w Londynie,wiec potem probowala pobic WIki od KATARINY,zeby dostac jej wozek z lala:-D:-D:-D:tak::tak:;-);-)ale to prawdaco ROKSANNA napisala ,niewazne jeszcew tym wieku co ,byleby pchala;-);-);-)

Do góry