reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

my z nikolka chetne na kulki:-)
graziul xxx- ja tez zawsze autobusami:tak: a moze jednak dasz rade z miast z interchange pojechac.ja jade zawsze 620;-)
katin-hahaah dobre z tymi kluczmi
ania1812-super ze smakowalo:-)
uciekam do mezulka:-) do jutra

reklama
Ja jutro z kulek odpadam, ale będę w piątek u Marty bo akurat mam autko. Jutro mamy play grupę.
Katin też uważam że się trzymałaś bardzo dobrze, ani śladu opicia ;-)

czesc dziewczynki!
ja sie dzis wybralam na spacerek na miasto i pogoda byla super :tak: mogloby juz tak zostac do konca zimy chociaz nie obrazilabym sie jakby bylo troche cieplej :sorry2:
sylwia.m ja tak wlasnie myslalam ze to pewnie te amparowe zarazki mi do gardla weszly ale nie chcialam tak publicznie...na forum... no ale skoro sie wydalo... :-D:-D:-D
marta84 ja sie do ciebie chetnie wybiore :tak: roksanna1 zaoferowala mi transport :-)
ja tez jestem ciekawa co to za magiczny specyfik kupilas :dry: jak u ciebie zadziala to pewnie wszystkie forumowiczki rzuca sie na m&s w poszukiwaniu tego cudu-oczywiscie ze mna na czele :-D:-D:-p
agnieszkaUk moze zabrzmi to tendencyjnie ale... super jest to zdjecie Nikolki :tak:
zanetabd7 :zawstydzona/y::zawstydzona/y: przepraszam najmocniej ale chyba sie nie przywitalam z toba :confused: w takim razie witam na forum,pewnie niedaleko mnie mieszkasz skoro gdzies przy horton parku :tak: pisz jak tam mieszkanko!
Graziul xxx jak wszystkie to i ja cie zaprosilam na nk-hurtem :-D

dzien dobry
pogoda dzis raczej nas nie rozpiesci:-( tak przynajmniej wydaje mi sie jak potrze zza okna. frekfencja na kulkach tez raczej marna:-( sylwiam-i co bedziesz na kulkach?? czy sie rozmyslilas??? bo tylko my sie zadeklarowalysmy na kulki

no nic ide jakies sniadanko sobie zrobic:tak:

Czesc:-)
Ja na kulki dzisiaj nie dam rady,bo J idzie na 14 do pracy ,a nie mialm nic na obiad:no:wiec teraz siedze i gotuje jakis obiad:tak:
Ale w piatek u Marty bede:tak::-)

KATIN- i jak znalazly sie klucze??:-):-)

4MUCHY-a Ty juz na nowym domku jestes?

Czesc:-)

Widze ze nie tylko u nas nudyyyy:-( kurcze to chyba ta pogoda nawet szczerze mowiac weny brak:-(
Moj P wczoraj poszedl do pracy ale o 8 wrocil z powrotem tak zle sie czul o ale niestety dzis juz w pracy i jak narazie jeszcze nie wrocil:-( i siedzimy same i zamulamy.

Ja szczerze mowiac tez naleze do tych co zaprosili nowa kolezanke na NK:-p:-)

katin widze ze ladnie zabalowalas skoro zgubilas klucze jak ja wychodzilam to nie widzialam zeby bylo zbyt duzo alkoholu w Twoim przypadku z reszta tak samo jak w przypadku innych dziewczyn:-)

mojadzidzia ja tez chcialabym zeby bylo troche cieplej bo jak wczoraj wybralam sie na spacer to tez zmarzlam brrrr a dzis sie chyba nie wynurzam z domku.:-(

dobra dziewczynki koncze ide kawke zrobic miego dnia zycze:tak:

cześć dziewczyny:-) długo się nie odzywałam,ale juz jestem:tak::tak: ładne mam tyłu na forum:-:)zawstydzona/y: też zbytnio nikt nie tęsknił za mną,więc nic się nie stało;-):tak: jak pisałam wcześniej,że okres mi się spóznia tak do tej pory nic,ale następny test zrobię po niedzieli bo byc może jeszcze się pojawi:tak: któraś mnie pytała czy bym się cieszyła,chyba Agnieszka to odpowiadam,że taaaak...i to bardzooo;-):-) ale zobaczymy co los przyniesie:confused::confused::confused: jak by nie było już tydzień opóznienia jest:szok::szok::dry::dry::dry::dry: ok laski pózniej cos jeszcze napisze bo muszę się ubrać,posprzątać bo dom mi zarośnie pomału kurzem:baffled::baffled::szok::szok::szok: no i dziś do nursery z małą idę na przeszpiegi bo z jednego już zrezygnowałam i szukam odpowiedniego:tak::-) to papa babeczki:-):-):-):-):-):-):-)

Katarina to ja w takim razie trzymam mocno kciuki żeby @ już nie przylazła;-) Ja zanim zrobiłam test to zmierzyłam sobie temperaturę "tam" i jak zobaczyłam 37,2 to już wiedziałam że to ciąża:tak: Podobno przez pierwsze 100 dni temperatura śluzówki jest podwyższona

No i ja też nie wybrałam się na kulki. Ogólnie to łeb mi pęka, oczy załzawione i ciągłe kichanie:wściekła/y: Niby to tylko przeziębienie ale w pierszych dniach człowiek zawsze czuje się jakby walec po nim przejechał:-(

hej :-)

ale pogoda mi tez sie nic nie chce :wściekła/y: a musze isz do sklepu :wściekła/y: i do tego Claudia jest caly czas nieznosna wyszysko chce to czego ni moze ciastka z czekolada chciala to ja oszukalam i dalam jej biszkopta to nawet do buzi nie wziala tylko rozkruszyla i z nerwami na wykladzine rzucila i ryczala nie da sie oszukac malpa mala :wściekła/y: poznij wylala mi sok na wykladzine i zalala ladowarke do aparatu w nocy tez sie obudzila o 3 z fochami ale na szczescie napila sie herbaty i usnela boze co sie z niej robi a to dopiero poczatek :-(

katarina26 no to trzymam kciuki i czekamy na wynik testu :tak:

widze ze kulki nawet wam nie wypaliły :-(

sylwia.m zdrówka :tak:

no i juz maruda sie odzywa chwili spokoju mi nie da :-(

reklama
katarina26-Katin sie ciebie pytala;-)nie ja;-) 3mam kciuki zyby tescik wyszedl pozytywnie:-)

no a y tzmi kulkami to faktycznie nie wyszlo, tak jak myslalam:-( coz innym razem,choc dzis sie szczegolnie nastawilam na takie wyjscie.
my z nikolka mialzsmy pojsc na poczte wyslac kartke urodzinowa tesciowej ale zyaczelo padac:-(
sylwia-zdrowiej
a mi sie cos z literami porobilo jak pisze na forum:wściekła/y: na miejscu y jest z a na z jest y :baffled: a na gg mam normalnie hmmmm:confused::confused:

Do góry