reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

No to w środę jedziemy na kulki a w piatek do Marty, fajniee:-) Tylko na które kulki??? Ja samochodem więc mi jest bez różnicy:tak:

Mojadzidzia, Marta84 to na pewno Ampar sprzedała Wam jakiegoś wirusa;-) Ściemniała, że to angina ropna tylko po to żebyśmy wpuściły Ją na imprezkę:-p:-D:-D
A tak na serio to dziwne, że Was obie złapało akurat:sorry2: no ale chyba z jedzeniem nie było nic nie tak bo my wszystkie zdrowe

Natalka ja mam to jeszcze po Marcelu, kupiłam w tesco ale dostaniesz to i w asdzie i wszędzie pewnie, na ebayu pewnie też;-)

reklama
Hejka:-)
Ja dopiero teraz bo misia mam w domu przez cały tydz.;-)Juz nie pamietam kiedy ostatnio mała miała nas oboje:szok:.Ale dzionek minoł miło:tak:.
Sylwiam My tak specjalnie zostawilysmy te gary ,zeby sie wprosić na kolejną za.....imprezke u Ciebie:-p.Jeszce raz dzieki za goscinę:-).
Marta84 Ja jeszce nie wiem co będe robic w pazdzierniku:-D.Ale co do piatku to jeszcze napisze:tak:A i napisz o efektach tego cudownego specyfiku;-)
Ania Cieszę sie ze ci smakowało.Sam byłm ciekawa jak wyszedł koncowy efekt.No wiesz czy nie za słodkie i takie tam.Przyznam sie ze pierwszy raz robilam :baffled:
Kasiek Witamy :-D
Ampar dobra ,dobra:-p
A tak nawiasem kto tak slicznie zalatwił mi koleżanke:-Dprzyznać sie
Kasia1881 Fajne foteczki:-)
Nic uciekam sie nacieszyc mężusiem:-p
Buziaki i do juterka

hej
Ja dopiero sie wyrobilam ze wszystkim:szok: Czy wlosy tak po prostu nie moga rosnac proste:wściekła/y: 50 minut ukladania.:wściekła/y: Czy brzuch i dupa nie moze byc zawsze jedrna:wściekła/y: 50 min cwiczen:wściekła/y: Czy dzieci nie moga same sie usypiac:wściekła/y: 30 min:wściekła/y: Dodatkowy fakultet by czlowiek zrobil jak sie to zliczy:wściekła/y:

Sylwiam- przejrzalas mnie- ale sie chociaz wsliznelam:tak:
Marta84- co za specyfik zakupilas? Moze uda mi sie wybrac w piatek ale jak sie wybiore to juz zostane:-p:-p:-p
Roksanna1, Natalka90- ja tez chce do spa:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Agaam- fajnie tak miec ruch w chatce- oczywiscie z przerwami;-)
jstysiak- rodzinnego tygodnia zycze:tak:
Kasia8118- i jak paypal? Cos sie wyjasnilo?
tyniaiviki- pewnie ci bedzie brakowalo mamy, co? Fajna kobitka:tak:

Wiecie co szymon tak sie zrazil do zostawiania go w przedszkolu ze bylam dzisiaj na zwyklej play grupie gdzie chodzi juz 1.5 roku i plakal i wrzeszczal mamo za kazdym razem jak mnie stracil z oczu na sekunde:-:)-:)-:)-:)-(

Hej no to w końcu i ja mam chwile czasu wolnego żeby coś napisac:tak:.Wczoraj jakoś nie mogłam znalesc czasu na kompa bo R był wczoraj w pracy do 22 więc sama po długim czasie musiałam uśpic Krystiana z dokazującym Olivierem:baffled:.Nie była to łatwa sprawa ale jakoś się udało:tak:.Krystian już w przedszkolu a ja mam chwile luzu ale nie na długo bo czeka mnie mycie podług i takie tam:cool:.ampar3 sprawa z paypalem w trakcie :cool:.roksannajak fryzura?Kobitka warta polecenia czy raczej nie:baffled:?Jedna z nowych dziewczyn pytała się o fotelik samochodowy (przepraszam ale nie pamiętam która:zawstydzona/y:)Na Gumtree Leeds ma ktoś na sprzedaż 9-18kg niebieski 25F.agnieszkaUk ale masz cudne zdjęcie córeczki na Nk :tak:.Strasznie mi się podoba:tak:.Pewnie wiesz o które mi chodzi.sylwia.m ty też masz niezłe te nowe foteczki :tak:.Kurcze i ja powinna zrobic jakieś nowe zdjęcia chłopakom ale jakoś wiecznie brak czasu:-(.jstysiak ale masz fajnie:tak:.Jeżeli chodzi o spotkania w tym tygodniu to ja odpadam bo Krystian w tym czasie jest w przedszkolu:-(.Może w lutym uda nam się spotkac z wami bo w przedszkolu jest jakaś przerwa:tak:.OK.uciekam miłego dnia:tak:;-):-).

czesc kobietki wstawac szkoda dnia:tak::tak::tak::tak:
ampar jest teraz strasznie pusto :-:)-:)-(i wiki mowi ze jej babcia juz w polsce:tak::tak::tak:
jstysiak fajnie tak rodzinnie ja tak mam miesiac ale niekiedy mam juz dosc co sie okazalo to zaczna chyba od nowego miesiaca bo teraz im sie nie oplaca czy cos takieo
pisac co tam u was :-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool::cool::cool:

hej:-):-):-)KURCZE ALE MAM DUZO NOWYCH ZNAJOMYCH NA NK!!!!!!!;-):-):-):happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:SERDECZNIE DZIEKUJE LASECZKI ZA ZAPROSZENIA;-);-);-);-):happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:.CO Z KULKAMI?????NAPISZCIE GDZIE I O KTOREJ ALE NAJLEPIEJ KOLO POLUDNIA!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)spadam na razie bo nic mi juz wiecej do glowy nie przychodzi,pappapapa;-);-);-)

A przypomniało mi się jeszcze coś:tak:.Może znacie jakąś ciężarówkę co potrzebuje wózek niedrogi :baffled:.Ja swój wyczyściłam i schowałam już bo przeszłam na spacerówkę więc chętnie się pozbędę jak coś to dajcie znac:baffled:.Wózek plus fotelik,folia i śpiworek który jeszcze jest orginalnie zapakowany nie używany:tak:.

Hejka
Marta84 ja też gram w tamtą grę. Grałam jeszcze jak nie był po polsku na niemieckim serwerze, z resztą gram do dziś, ale nie chciałam Was już w :-D:-Dnic nowego wciągać :-D:-D:-D.
Kasia8118 ja Ci mówiłam że tylko farbowałam włosy, więc co do obcinania, to nie wiem. Dziewczyna jest konkretna i sympatyczna :)
Tynia to jeszcze z P się podręczy do końca miesiąca ;-)
AgnieszkaUK mnie też się to zdjęcie bardzo, bardzo podoba :tak:

reklama
Cześć dziewczynki!
Marta84- ja poprosze adres ale czy na pewno będe dam znać wieczorem lub jutro. Dzisiaj zostanie rozpatrzone moje podanie;-):-D
Roksanna- no niestety przerąbane z tymi podaniami
Ampar- nie dopowiedziałas na moje pytanie:dry:;-)
jstysiak- ale masz dobrze z mężulkiem
Żaneta- pisz często to na pewno szybko się wkręcisz. Fotelik najprędzej znajdziesz na ebayu lub tak jak pisała Kasia8118 na Gumtree. No chyba, że poczekasz aż zaczną się carbooty. Na tym przy lotnisku zawsze było sporo.

Zmykam przygotować obiadek póki Adam śpi. Buźka

Do góry