reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Kasia8118 - wielkie gratulacje!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D czekamy na relacje

olcia_rom - ja mialam ostatnio takie bole, tez lekarze podejrzewali, ze to osemki, ale u mnie sie to wyjasnilo po 3 dniach, ze jednak szostka, w kazdym razie wtedy dentysta polecil mi DentoseptA, to taki gesty syrop i kazal masowac tym dziasla, niestety w ciazy, nie mozna na duzo, bo to na bazie alkoholu, ale przynosi niesamowita ulge, dziala jak znieczulenie dentystyczne, cierpna dziasla i przez jakis czas nie czuje sie bolu, i jeszcze kazali mi smarowac dziasla Tantum Verde, popsikac je i potem wmasowac, generalnie pomagal mi masaz dziasel, mozesz sobie kupic taka mieciutka szczoteczke i masowac je jak najczesciej, albo zwyczajnie palcem, mam nadzieje, ze cos z tego pomoze, co do lekow to nie wiem czy sa tu dostepne, moze w polskim sklepie cos bedzie, a do dentysty sie wybierz tak jak napisala Ania, na emergency, moze cos Ci pomoga

paradosia - wszystkiego najlepszego

mamatrojeczki - no niestety jak sie cos podpisuje to trzeba uwaznie czytac, ale najbardziej wkurzajace, jest to, ze w takiej sytuacji potrafia naciagnac czlowieka, ja bym napisala skarge na ta babke, moze sie okarze, ze to nie pierwszy raz cos takiego robila, to bardzo nieuczcciwe

A my wczoraj bylismy na kulkach na urodzinach kolegi Kuby. Dzieciaki sie wyszalaly. Tak ciagle obserwuje jacy oni sa rozni. Kuba jest taki ostrozny, z duzej zjezdzalni nie zjedzie, a Maciek z kolei idzie na zywiol :szok: No i jakos przetrwalam dzien bez netu, nie bylo najgorzej.

reklama
Sylwia a le super wieści. Już nie będzie potrzebny adres w Kirgate. :-):-):-)

Kasia8118 WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kasia8118 gratulacje Olivierek okazal sie laskawy i nie kazal mamusi dluzej czekac :-D gorace buziaczki dla maluszka :tak:
mamatrójeczki
strasznie mi przykro z powodu mamy i problemow,trafnie zauwazyla roksanna ze nawet w Polsce mozna sie nie zrozumiec,takich ludzi jak ta pani z ubezpieczalni to bym normalnie udusila-bezduszna malpa!
paradosia wszystkiego naj...(troche spoznione ale szczere :tak:)
Ania1812 mam nadzieje ze nie myslisz ze sie przestraszylam ciebie w roli kierowcy :-D:-D nie moze byc tak zle skoro policja przyszla po roksanne a nie po ciebie (dopiero nadrobilam czytanie :-D)
a ja troszke podziebiona,boli mnie glowa i mam zatkany nos,Nadusia poki co tylko kicha ale i tak odpuscilismy sobie wizyte w szpitalu u mamy zeby jej nie zarazic,zreszta moze juz w poniedzialek bedzie w domku :-)

witam:-):-)
widze z rana dobre widomosci juz
kasia8118-
serdeczne gratulacje:tak::tak:
mamatrojeczki-wspolczuje twojej mamie co oni sobie mysla w PL tak wykorzystac kobiete:szok::szok::szok:
mojadzidzia-to juz dobrze jak mama bedzie (moze )wychodzic w poniedzialek:-):-)zdrowka dla ciebie i Nadusi:tak::tak:
paradosia-dzieki za wspaniala imprezke i beczke smiechu:-D:-D:-D:-D

to przywitam sie i ja
kasia8118 gratulacje(a mowilam ze to bedzie niedziele)
mamatrojeczki oby twoja mama dala sie przekonac do wyjazdu nalegaj na nia trzymam kciuki ja tez bym postapila tak jak kasia i poszla na skarge co oni sobie wyobrazaja poszlabym do tej pie..........onej facetki a z nia do jej przlozonego i wtedy by sie wyjasnilo napewno oszuystka jedna
roksanna mam nadzieje ze jeju przejdzie bo juz sie za wami stesknilam :tak::tak::tak:
mojadzidzia szybkiego powrotu do zdrowka dla Ciebie Nadusi i twojej Mamy

Witam
KASIA 8118 I JUZ PO WSZYSTKIM ,
witamy na swiecie małego Oliverka , a dla Ciebie usciski.

Mojadzidzia zdrowka dla Was dziewczyny , i jak dobrze ze u mamy juz lepiej:tak:
Mamatrojeczki czesto bywa ze po smierci zaczynaja sie prablemy , ta pani ładnie załatwiła mame ,ale widze ze rodzinaka ostro działa , bardzo przykre
:-(na razie co mozesz zrobic to dzwonic czesto , chociaz w taki sposob z nia byc
Justyna i Wiki zdrowka dla Wiktori

kasia.j , roksanna1 i Ania1812 - dziekuje Wam bardzo za odpowiedzi. Na sama mysl o dentysie robi mi sie słabo, ale widze, że chyba bedę musiala skorzystac. Rozmawialam przed chwila z moja mama, i ona mi powiedziala, że w pierwszej ciazy ciągle miala zapalenie okostnej i w sumie nic jej na to nie mogli poradzic bo zeby miala zdrowe. Ja mam takie objawy jak ona miala. Mowila ze zawsze po kilku dniach jej przechodzilo i radzila mi poczekac. Zobacze jak to bedzie w nocy. Nie wiem czy dam rade jeszcze dlugo tak sie męczyc. :-((

Dobrze że kasia8118 juz ma swoje maleństwo. Gratulacje Kasieńko! Teraz same wspaniale chwile przed tobą. Obym i ja doczekala tego momentu w swoim zyciu, że juz bedzie po. Hi hi!

reklama
Kochane Maleństwo! Witamy Cie wśród nas! Niech Ci życie będzie słodyczą, Dom - miłością, Ludzie - przyjaciółmi, Natura - Matką, Wiedza - siostrą, A Bóg - wszystkim!
GRATULACJE KASIU8118 DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS :tak::-)

Do góry