reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Ampar - az boje sie zapytac co tam pisza, na szczescie byly tylko u nas dwa takie "wypadki" i dal sobie spokoj

reklama
KASIA 8118-no to jak masz kolezanke w wieku Krystiana namow ja zeby sie do nas przylaczyla na bb:-):-):-):-)
KASIA J- ja nie wiem jak jest w meskiej przebieralni,ale w damskiej jest ok:-D:-D:-D
BOZENA M-no pewnie o tym samym basenie mowimy:-):-)

dziewczyny moj brat prawie co tydzien chodzi na ten basen na bd5 i jest bardzo zadowolony,w zeszlym tygodniu moja mama tez byla i wrocila bardzo zadowolona :tak:

kasia.j- chodzi o obiadek czy park? obiadek gdzies za Shipley ale nie wiem jeszcze gdzie dokladnie:-) musze rowniez podpytac, ale jedziemy napewno!!!a park jutro o 12 na placu zabaw

BozenaM- to znaczy ze twoj mezus zaczyna od poniedzialku 2 zmiane tak? Bo moj skonczyl wlasnie w piatek druga i od poniedzialku bedzie mial pierwsza, moj pracuje na warehousie nadzoruje line supplierow czyli dowozacych komponenty Mr. D :-) moze sie znaja? ja pytam ale moj nie kojarzy:-(

Doris78- spoko mi pasuje na 12 w Lister Parku na placu zabaw:-) wez jakis chleb jak masz bedziemy karmic ptaszki:-)
Jak ktos jeszcze chetny zapraszamy:-)

Ulcia- niom czyli pracuja na przeciwległych zmianach to moga sie nie kojarzyc Paweł pytał o nazwisko ale ja nie wiem wiec on mói nie kojarze:-D:-D

Kobiety a co to za obiadek planujecie?!:-)

Doris78 - dziekuje za zaproszonko, ale moze next czasem:-)bawcie sie dobrze i nie objedźcie zabardzo. Myslalam ze jakas okazja do swietowania:)....<rocznica>czy cos....:-)

doris78- no to jestesmy umowione, bardzo sie ciesze:-)
bozenaM- pytalam mezulka on kojarzy Pawla z drugiej zmiany aczkolwiek nie rozmawiaja ze soba, moze dlatego ze nie maja kiedy:tak:Moj maz to Daniel, jak zaczal prace to najpierw byl line supplier na nockach, potem przeszedl na shift B a teraz siedzi w ofisie, spytaj moze skojarzy....nazwisko napisze ci na priva:-)

reklama
Ja tylko na chwilę żeby powiedzieć, że będę jutro o 12 w Lister parku na placu zabaw.
Mam nadzieję, że nie będzie padać. Acha i chciałam dodać, że na karmienie się nie pisze. Ostatnio jak byłam, zaczęłam rzucać chlebek, cały staw się zleciał, :szok::szok::szok::szok::szok:musieliśmy uciekać:-D:-D:-D:-D:-D.

Klawiaturę już mam, więc wreszcie będę mogła normalnie z wami pisać. Męczyłam się strasznie.:-:)-:)-:)-(

Do góry