reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Bozena -no to super ze udalo Ci sie tak szybko znalezc prace:tak::tak:Gratuluje:-)tylko szkoda ze sie szybko nie poznamy,jak pracujesz:-(

OLESKA-Ja juz myslalam ze Ty napisalac ze juz jestes w domku z malenstwem a, Ty tu piszesz ze jestes jeszcze w dwupaku:-D:-D:-D:-D

Kasia,j-A Ty pewnie teraz juz w drodze???ale to fajnie ze wracasz ,mam do Ciebie wiele pytan:-D:-Doczewiscie gorskich:-D:-D:-D

AMAPR-a Ty kiedy wraccasz????

Kasia8118- A Ty kiedy???moze juz jestes???:baffled::baffled::baffled:

Nefretete-NO i Ty kiedy bedziesz kobieto???pamietsz ze przyjezdzasz do nas na kawke???Kiedy sie przeprowadzacie do Huderrsfield??/

DOris78 - tak ciesze sie:-)przynajmniej jakos dobrze zaczynam ten rok, a co do spotkania to kiedys napewno sie uda:D:tak:
Teraz mam 10 dni pracy non stop a pozniej od niedzilei do srody popoludniowki:crazy:no ale poki co waze ze praca jest:-):-)
pozdrawiam!

czesc dziewczyny:-)
sylwia m. -ja tez sie ciesze ze juz po swietach bo troszke sie odetchnie:tak:
oleska-zycze szybkiego rozwiazania...jak ci odchodzi czop to juz raczej bliziutko:-)
bozena -ale to chyba daleko...pewnie masz czym dojezdac bo ja nie mam auta:-(
a co to za zaklad ten Next? a trzeba dobrze znac angielski? :baffled:

Aniteczka1981- praca jest na BD4 a Next to ciuchy:-)to co kobitki lubia najbardziej:):-D
A co do ang moja kolezanka nie zna a idzie ale ona naprawde ani słowa nie zna:no:

hej kobitki... przyjechalismy wczoraj kolo 14... jeszcze nawet sie nie rozpakowałam juz nie mowiac zeby sie wyspac... synus jakis taki marudny byl w nocy ze co 2godziny sie budził:wściekła/y: jak sie troche ogarne to zaczne pisac:tak:
buziaczki

reklama
Do góry