reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

witam dziewczyny:-):-):-)
jak tam samopoczucie? bo ja dopiero dzisiaj jestem zdrowa:tak::tak::tak:
troszke przegielam z winkiem bo mi smakowalo i .....mialam gorszy dzien wczoraj:-)
a jak wam sie udala noc sylwestrowa?:rofl2:
cos slabo tu bylo z fajerwerkami :baffled: jakos tak malo szczelali:dry:nie wiem moze taka dzielnica:happy:
odezwijcie sie:-) cos tu przycichlo:-p

reklama
Hej hej:-):-):-)
Ja wlasnie w swieta odoczywalam a teraz sie trza wziac za robote:-(kurzy sie nazbieralo,prania tez i obiady trzeba samemu gotowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w swieta do mamy jezdzilysmy to tam jakos wspolnie szybciej poszlo a przedewszystkim nie musialam wymyslac,a to jest najgorsze:-(

A fajerwerek to A nglicy w sylwestra nie puszczaja:baffled::baffled::baffled:tez bylam zdziwiona:baffled:Oni maja w listopadzie,chyba 5 takie swieto BON FARIE-nie wiem czy dobrze napisalam i wtedy puszczaja fajerwerki caly wieczor a zaczynaja juz pare dni wczesniej:tak:
ANITECZKA-to Ty ladnie dalas w rure:-D:-D:-D:-D:-Dale wiesz dla mnie wino tez jest zdradliwe,bo niby sie tak saczy i saczy a potem w glowie szumi no i kac na drugi dzien straszny:crazy::crazy::crazy::crazy:
I co masz juz szkole dla Alicjii??bo ja jednak zmienial Kubie szkole,chchialabym go poslac do takiej dobrej ale tam sie czeka w kolejce i nie wiem czy wogole obcokrajowcow tam chca:no:mam nadzieje ze tak:tak:ale tam chyba juz Dawidka zapisze ,jak da rade i wtedy Kuba by poszedl za 3 lata tam:-)sama juz nie wiem:dry::sorry2:

Zaraz sie beda dziewczyny zjezdzaly to bedzie tutaj ruch:tak:
BOZENA-wow u Was strzelali:szok::szok:u nas cichutko bylo:tak:

Świetnie zrealizwana idea - wchodzisz na stronę http://www.skypelaughterchain.com/, włączasz webcam i zaczynasz oglądać śmiejącego się gościa... zaczynasz się śmiać i nagranie z twoim śmiechem dołączone zostaje do kolekcji.

dawno tak się nie uśmiałam, zresztą obejrzyjcie to same:-D

Czesc wszystkim w nowym 2009 roku :-)

My juz wrocilismy z wyjazdu. Dzis w Krakowie, a jutro ruszamy na zachod. Wyjazd udal sie super. Wszyscy zadowoleni, dzieci wybawione. Kuba nauczyl sie jezdzis na nartach :szok: w 3 dni. Szaleje doslownie, strachu nie zna, w dol na kreche zjezdza, a pode mna sie nogi uginaja. Dorota, sniegu troche jest, a dzis jeszcze sypalo sporo, ze utknelismy na przeleczy i musieli nas wypychac na gore. Takze mysle, ze w ferie nie powinno zabraknac.

Bozena - moj Kubus tez na poczatku plakal i ciezko mu sie chodzilo do szkoly, ale potem sie rozkrecil. A teraz szaleje i nie moze sie doczekac kiedy sie skoncza wakacje :baffled:

Pozdrawiam wszystkich.

witam mamusie:-):-):-)
no i mamy 2009:blink:
mi sie tak nie zaczal kolorowo...chcialam do pracy a tu lipka...kaza dzwonic w poniedzialek bo narazie nic nie ma...:baffled:
doris- w sprawie szkoly tez mam dzwonic w poniedzialek....:-(wszystko mi sie odklada na pozniej:crazy:
widze ze ten styczen to dla mnie jakis takis nie za dobry...mam nadzieje ze moze w lutym bedzie lepiej..
to jak tylko kasia j. narazie wrocila?
pozdrowka dla wszystkich;-)

Cześć Dziewczyny

Julka właśnie pije mleko i za chwilę idzie spać. Adasia roznosi nie może usiedzieć na miejscu. Wszystko go ekscytuje. Po sylwestrze próbował sam skonstruować fajerwerki:szok::szok::szok:

kasia.j wróciła ale do Krakowa

Helołłlł:-):-):-)

Ja tam się cieszę, że już po tych świętach, sylwestrze i całym tym zamiesaniu:tak: Wreszcie życie wróci do normy:-)

Kiedy wraca reszta dziewczyn???

Czesc kobitki
Ja nadla 2w1 a juz myslalam ze urodze ale niestety :wściekła/y:nic z tego:no:. Cala noc mialam skurcze nad ranem juz co 7-8 min i ciezko mi bylo ustac tak bolalo :-(Niestety bylam tak zmeczona ze sie polozylam i zasnelam no i przeszly :wściekła/y:Ale zaczal mi ten czop odchodzic wiec moze kiedys sie rozpakujemy :-D

reklama
Aniteczka1981- jak szukas zpracy zadzwonw poniedzialek do Wakefield do agencji Flame i tam szukaja do Nexta ja włansie sie ząlapałam i zaczynam we wtorek:):-):-)

Do góry