reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bemowa, Jelonek i dalekiej Woli :)

Aga-ola no gratulacje koochana! Spokojnie pierwsze trzy miesiące są ciężkie bo uczycie sie siebie. Jeśli chodzi o kaprysy ssania z jednej piersi przerabialismy to. Faktycznie może być tak, że mała się nie najada z jednego. Spróbuj ją troszke oszukać Pozycja karmienia z pod pachy. Powodzonka i jak coś to pisz.

reklama
Och,
jak tu wszystko ucichło :)
czy nadal spotykacie się w Klubie? Jaś jest ciągle zakatarzony i nie mamy jak się wybrać :(
W związku z katarem zrezygnowaliśmy ze żłobka;/ Bardzo żałuję bo żłobek jest świetny, ale to już było ponad moje siły - trzy tygodnie w domu, trzy dni w żłobku i znowu chory :(
Nianię już znalazłam :) Przeprowadziłam casting :) i jakoś się udało :))
A co u was? :))

Hej hej!
My też mamy już nianie, bo mama wraca do pracy od lipca. Jednak zastanawiam się czy to słuszna decyzjia szczególnie po ostatnich dniach. Luśka od czwartku lerzała w szpitalu. Naszczęście skończyło się tylko na strachu, a ten strach to zapalenie gardła. Niestey musi brać antybiotyk, ale jutro będzie już w domu. Oh chyba nie ma nic gorszego niż chore dziecko i ta bezradność. Mam nadzieję, że to co złe już za nami. Olek tez zaziębiony, więc w domu będzie mały szpiatlik. Pozdrowienia dla Was.

Ojoj, biedna Lusia :-( Rozumiem, że w najbliższym czasie ze spacerków nici :-( No i z tego co widzę, to będzie nam dane spotykać się tylko późnymi popołudniami, bo ja też od lipca wracam do pracy :baffled: A póki co zdrówka życzę i spokojnego powrotu do pracy :happy:

Hej hej!
Czy ktoś tu jeszcze zagląda?
Ja wróciłam do pracy. Mam swoją odskocznie od dzieciaków. Olek to już taki chłopczyk. Sporo mówi i jest bardzo opiekuńczy w stosunku do Luśki. Luśka natomiast zaczyna juz ckodzić. Jest bardzo pogodnym dzieckiem ciągle się śmieje, a wzrostem goni braciszka.
Piszcie co u Was.

no nareszcie ktoś z moich stron. Ja mieszkam na pirenejskiej obok sklepu stokrotka. Moje gg 8610084 do usłyszenia :)

To i ja się wpiszę. Wola, okolice ul. Okopowej;)

Polecajcie klubokawiarnie dla Maluchów, zimne dni się zbliżają:)
My póki co Tamika na Wolskiej, tuż przy szpitalu na Działdowskiej:)
rewelacyjnie zaadoptowane miejsce dla szkrabów! :)

Chętnie zaprzyjaźnię się z mamami z Bemowa/okolic. Jestem mamą dwóch dziewczynek w wieku szkolnym. Byłoby miło spotkać, pogadać, a może i dzieci też by się zaprzyjaźniły.

reklama
Hej dawno nie zaglądałam ale kompletny brak czasu na wszystko:/
Asia jak tam maluszki?? może jakoś się spotkamy ?? no i jak pogodziłaś powrót do pracy z dziećmi?? :tak:
PioMar witaj ja też jestem z Woli okolice ul. Płockiej :) Często bywasz w Tamice??

Do góry