reklama
Claudusia, ja rowniez wspolczuje! Trzymaj sie !
Kathinka, bo nie doczytalam, czemu cesarka? Nie chce sie mala odwrocic?
U nas po staremu, dom, przedszkole, praca itd. Na Swieta jedziemy dopiero w Wigilie wczesnie rano, mam nadzieje ze duzego tloku nie bedzie no i pogoda dopisze. Marzy mi sie snieg...
Kathinka, bo nie doczytalam, czemu cesarka? Nie chce sie mala odwrocic?
U nas po staremu, dom, przedszkole, praca itd. Na Swieta jedziemy dopiero w Wigilie wczesnie rano, mam nadzieje ze duzego tloku nie bedzie no i pogoda dopisze. Marzy mi sie snieg...
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Klaudusia wpolczuje ogromnie,mna sie nie przejmuj ja sobie noczekam i nie oczekuje gratisow.Trzymaj sie ,tulam mocno.
Asia to jedno mala glowa w gore ale lekarz stwierdzil ze jeszcze ma czas ale jest duzo wieksza niz normy na dany tydzien wskazuja wiec zapowiada sie kolejne duze dziecko a lekarz nie chce dopuscic zebym rodzila kolejne ktore bedzie moze 5 kilo miec
Beabea
Fanka BB :)
Hej witam
U nas maly szpitalik byl ostatnio ,wszyscy zakatarzeni i kaszlacy.Teraz wychodzimy na prosta ale jeszcze nie jest tak super.Puscilam juz mloda do przedszkola,potem bedzie miala az 3 tyg. pauzy!
To w zwiazku z wyjazdem na swieta do pl.
Ja z dziecmi ruszam juz w sobote badz niedziele,a mezus po tygodniu jeszcze pracy dojedzie i zostanie znami tydzien.
Ciesze sie bo tyle mam zalatwien ze nie bedzie to czas laby,no moze w same swieta....
Wreszcie sobie siade we fryzjerskim foteliku bo katastrofe mam na glowie
Klaudusia-moje wyrazy wspolczucia,trzymaj sie.
Kathinka-to faktycznie duza cora sie szykuje:-)A ile juz cie przybylo?I jak urzadzanie mieszkanka idzie?
Asiunia-gdzie ty zniklas;-)Przyzwyczailam sie ze takie obszerne posty pisalas a tu ostatnio skromniutkoCo tam brak weny cie dopadl?
Judith -jak tam kuchnia skrecona?Wszystko juz na swoim miejscu?
Ja dopiero dzis zagniotlam jakims cudem ciasto na 2 rodzaje ciastek,leza sobie w lodowce i czekaja na wolna chwile jak dzieci beda spaly to popieke,reszte w PL juz .Kevin mi kolo nog krazyl i cos mu dawalam zeby sie zajala,a to jabluszko czy lizaczka,a to kredki,bo wszystko na krotko starczalo i udalo sie.
Niedlugo lece po mala do przedszkola i do sklepu bo zawsze czegos brak.
Pozdrowionka
U nas maly szpitalik byl ostatnio ,wszyscy zakatarzeni i kaszlacy.Teraz wychodzimy na prosta ale jeszcze nie jest tak super.Puscilam juz mloda do przedszkola,potem bedzie miala az 3 tyg. pauzy!
To w zwiazku z wyjazdem na swieta do pl.
Ja z dziecmi ruszam juz w sobote badz niedziele,a mezus po tygodniu jeszcze pracy dojedzie i zostanie znami tydzien.
Ciesze sie bo tyle mam zalatwien ze nie bedzie to czas laby,no moze w same swieta....
Wreszcie sobie siade we fryzjerskim foteliku bo katastrofe mam na glowie
Klaudusia-moje wyrazy wspolczucia,trzymaj sie.
Kathinka-to faktycznie duza cora sie szykuje:-)A ile juz cie przybylo?I jak urzadzanie mieszkanka idzie?
Asiunia-gdzie ty zniklas;-)Przyzwyczailam sie ze takie obszerne posty pisalas a tu ostatnio skromniutkoCo tam brak weny cie dopadl?
Judith -jak tam kuchnia skrecona?Wszystko juz na swoim miejscu?
Ja dopiero dzis zagniotlam jakims cudem ciasto na 2 rodzaje ciastek,leza sobie w lodowce i czekaja na wolna chwile jak dzieci beda spaly to popieke,reszte w PL juz .Kevin mi kolo nog krazyl i cos mu dawalam zeby sie zajala,a to jabluszko czy lizaczka,a to kredki,bo wszystko na krotko starczalo i udalo sie.
Niedlugo lece po mala do przedszkola i do sklepu bo zawsze czegos brak.
Pozdrowionka
Beabea ze mna nie jest zle plus 7 mam na razie na liczniku wiec stosunkowo malo w porownaniu z poprzednimi ciazami
Kiedy jedziecie do Polski?? Mam nadzieje ze do tego czasu wszyscy beda zdrowi
Imie hmmm moze christkind pod choinke przyniesie bo my nie mamy pojecia
Kiedy jedziecie do Polski?? Mam nadzieje ze do tego czasu wszyscy beda zdrowi
Imie hmmm moze christkind pod choinke przyniesie bo my nie mamy pojecia
Ostatnia edycja:
Klaudusia najszczersze kondolencje:-(trzymaj sie jakos.
Katinka masz juz jakies imiona jakie sie Tobie podobaja dla coreczki?ja w 27 tygodniu na plusie juz mialam 14 kilo
Beabea ja wlasnie pierwsza ture ciasteczek skonczylam ,reszta w sobote jak tesciowa coreczka sie zajmie,
potrzebuje jakis fajny przepis na pierniki moze dziewczyny pomozecie?
Mam pytanko,w jakim czasie pojawily sie pierwsze zabki u waszych dzieciakow?bo u mojej cos sie pokazuje,jutro termin u lekarki zobaczymy co powie,
Milego wieczoru)
Katinka masz juz jakies imiona jakie sie Tobie podobaja dla coreczki?ja w 27 tygodniu na plusie juz mialam 14 kilo
Beabea ja wlasnie pierwsza ture ciasteczek skonczylam ,reszta w sobote jak tesciowa coreczka sie zajmie,
potrzebuje jakis fajny przepis na pierniki moze dziewczyny pomozecie?
Mam pytanko,w jakim czasie pojawily sie pierwsze zabki u waszych dzieciakow?bo u mojej cos sie pokazuje,jutro termin u lekarki zobaczymy co powie,
Milego wieczoru)
Naila
Wiecie smutno mi dzis z powodu smierci naszej forumowiczki. Zostawila dwojke dzieci, meza. Maly Krzys mial dopiero 5 miesiecy, praktycznie tyle co moj Kubus. Boze jak sobie pomysle ze mnie np mogloby braknac... az mnie ciarki przechodza. Plakac sie chce - jaki ten swiat niesprawiedliwy
Klaudusia dla Ciebie rowniez wyrazy wsploczucia z powodu dziadka:-(
Rosi moze to zabki a moze szczeka. My z naszym Kubusiem bylismy na wizycie specjalnie, bo wlasnie nas to zaniepokoilo, bo jak zabki nie wygladalo, jak plesniawki tez nie i okazalo sie ze to po prostu szczeka z ktorej kiedys wyjda zabki Malemu
Klaudusia dla Ciebie rowniez wyrazy wsploczucia z powodu dziadka:-(
Rosi moze to zabki a moze szczeka. My z naszym Kubusiem bylismy na wizycie specjalnie, bo wlasnie nas to zaniepokoilo, bo jak zabki nie wygladalo, jak plesniawki tez nie i okazalo sie ze to po prostu szczeka z ktorej kiedys wyjda zabki Malemu
Naila bylysmy dzisiaj u lekarki na szczepionce ,pierwszej klutej i nawet lezki nie uronila, takze kamien spadl mi z serca (jakos tak strasznie sobie to wyobrazalam)jak narazie nie ma zadnych komplikacji,spi slodko od godziny jak zawsze
Co do zabkow to mowie lekarce ,ze mala piastki do buzi wklada ,palce ,co popadnie i slini sie okropnie,na to ona ,ze na zabki to jeszcze czas ,ale po chwili zajrzala kontrolnie do buzi i mowi "o Sophie nas zaskoczyla bo zabek juz widac" takze pierwsza jedynke juz prawie mamy ))a Kubusiowi kiedy sie pierwszy pojawil?
Nie znam tej dziewczyny ktora zmarla i jej historii ale zgadzam sie ,to niesprawiedliwe i takie male dzieciatko bez mamy
Co do zabkow to mowie lekarce ,ze mala piastki do buzi wklada ,palce ,co popadnie i slini sie okropnie,na to ona ,ze na zabki to jeszcze czas ,ale po chwili zajrzala kontrolnie do buzi i mowi "o Sophie nas zaskoczyla bo zabek juz widac" takze pierwsza jedynke juz prawie mamy ))a Kubusiowi kiedy sie pierwszy pojawil?
Nie znam tej dziewczyny ktora zmarla i jej historii ale zgadzam sie ,to niesprawiedliwe i takie male dzieciatko bez mamy
reklama
Naila
no to brawo dla Sophie!! A oprocz wkladania wszystkiego do buzi to grzeczna jest? czy jakos rozdrazniona przy tych zabkach?? Nam doktorka powiedziala ze to szczeka przebija przez dziaselka, a nie zabki jeszcze, ale sama nie wiem czy nie bede mu tez pomalu wychodzily bo ostatnio jakis taki pobudzony jest tez wszystko pakuje do buzi... Albo po prostu tak ma