reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

mamusia28 dziekuje:) to bedzie tez twoja pierwsza dzidzia?co bedziesz miala?oo to jeszcze troszke i juz bedziesz miala tak jak ja po wszystkim:)trzymam kciuki za naturalny ,hihihi ja to samo mialam okna pomylam,wszystkie szafki wysegregowalam ,wsio musialo byc pika bello i zaraz urodzilam takze jeszcze chwilka:)w ktorym bezyrku mieszkasz?buzka

reklama
Rosi,na zadanie oczywiscie:tak:
Moj synalek domagal sie mniej wiecej co 3 godz amciu,ale dzieci sa rozne.Nauczysz sie wyczuwac swoje malenstwo.Wszystko sie uspokoi i piersi beda produkowac tyle mleka ile mala bedzie chciala zjesc zeby sie nasycic.Wiadomo ze jak sa dlugie przerwy to piersi sa twarde i pobolewaja i sie tylko patrzy zeby malego ssaka przystawic i zeby poczuc ulge:happy:
A tu masz linka zeby cie uspokoic
Karmienie piersią od A do Z

Rosi to moj 2 synek bedzie :-) starszy ma juz 9 lat. Ja mieszkam w 17 bz. A rodzic bede w 16 :-) Wlasnie do mnie kolezanka dzwonila, bo chce byc u mnie przy porodzie. Ja u niej bylam 2 razy. W nocy snila, ze na porodowke jade i ma podobno dziwne przeczucia ;-)

super pogoda a my w domku siedzimy :confused: moj mezulek w pracy a ja jakos nie mam sily na nic. Dopada mnie handra jakas. Nic mi sie nie chce, tylko bym lezala. Szkoda, ze przyplyw energii mi sie skonczyl. Pociesza mnbie fakt, ze jeszcze troszku i moj synek sie urodzi. Ten ciezar juz mnie przytlacza. A do tego jeszcze te mdlosci od 2 dni bleeeee. Moze znacie sposoby na takie dolegliwosci???

Hej hej
Ja na chwile poniedzialkowo , zaraz na zajecia uciekam
Tak wiec mamy imie dla chlopca i jak przepowiadalyscie synek ma racje :) Bedzie Dawidek , dla dziewczynki jeszcze niec nie znalezlismy ale 50% wysilku za nami hihihi
Jutro mam gina wiec sie zamelduje co u nas

mamusia
imbir najlepszy na mdlosci

A ja z domu witam! Nicole w nocy wymiotowala, do tego biegunka, znowu jakis wirus czy co. Juz jej lepiej ale do lekarza i tak musze isc bo mi papierek do pracy potrzebny. A lekarka pewnie i tak nic nie da tylko diete zaleci.

reklama
mamusia28 same chlopaki:)masz juz imie?ja pod koniec ciazy zaczelam wymiotowac i dwa dni mialam takie z handra lekka, pare dni przed porodem(naszczescie po tym jak wszystko na blysk w domku juz bylo).Ja non stop wymiotowalam pierwsze 3 miesiace i przy koncowce i nic nie pomagalo ,po prostu musialam to przejsc.

Do góry