reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

reklama
dziekuje za linka,niestety te strony juz dawno przeszukalam i nie moge polki znalezc w moim bezirku,dölatego staram sie szukac prywatnie :(

Do dupy
tyle upisalam i wcielo AAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa
Teraz krotko
Rossi mozesz wziac Hebamme z innago bez. MOja znajoma rodzila na Hitzingu w szpitalu i miala ta Hebamme i byla zadowolona
Homepage

U mnie wszystko super , duzo zajec ale ja tak lubie
Rossi a kiedy rodzisz ? Twoje pierwsze czy juz kolejne dziecko?? Napisz cos o sobie .
Duzo wpada dziewczyn tylko po info i potem znikaja bez sladu , mama nadzieje ze ty masz inne zamiary ;)

Kathinka to moje pierwsze dziecko i bede miala wymarzona coreczke Sophie:)termin mam na 28 wrzesnia wiec tuz tuz:)hm...cos o sobie ,no wiec w skrocie ,mam 26 lat,ponad 3 lata temu przyjechalam tutaj dorobic na sprzataniach i juz zostalam ,teraz maz ,dzidzia wiec zadomowilam sie na dobre:)takze mam zamiar was meczyc na forum nieublaganie ;D

Mam w planach porod ambulatoryjny ,jesli nie bedzie przeciwskazan i bede czula sie na "swoj sposob " fit ,mamy zamiar po kilku godzinach wrocic do domku wiec dlatego zalezy mi na hebamme ktora bedzie przy porodzie i po dla mnie dostepna ,najlepiej wiec jakby mieszkala niedaleko.Dziekuje za tego linka do Pani Renate ,zaraz bede dzwonila:)

Witaj poziomeczka:)z pania Ewa kontaktowalam sie,moglam u niej zrobic kurs rodzenia ale niestety powiedziala ,ze po narodzinach kogos innego by mi zalatwila,gdyz nie byla by w stanie dojezdzac do mnie -za daleko ,a za duzo ma terminow:(

reklama
witajcie wieczornie.
Rosi ja tez znam jedna hebamme, ale czy przyjezdzalaby do domu to nie wiem, musialabys zapytac.jak cos to pisz podam ci wtedy numer do niej:) I oczywiscie zycze szczesliwego rozwiazania:-)

a tak w ogole na urodziny dla mojej chrzesnicy kupilam mate do tanczenia, mam nadzieje, ze bedzie zadowlona :):)
Tak poza tym bez zmian :-) czyli jest w porzadku :))

Do góry