reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Ehh no i wyczytałam że nie mogę nosić w chuscie ani nosidle tak czy siak [emoji24] dopiero jak będzie miała zdjete szelki... ratunku skończę z garbem :(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak czytałam to wyszło że możesz Kulka nosić w tylko ze musi to być dostosowane do Dziecka z fizjo doradca...
Paula Igorek słodziak mały, fajniutki :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Kulka najlepiej z doradca, ktory jest tak jak pisze anet tez fizjoterapeta. Moze byc ciezko znalesc ale mozesz tez speobowac z fzjoterapeta i pokazac mu zdjecia czy filmy na ktorych widac jak ulozony jest maluch i niech oceni czy mozesz tak mala ukladac. Przeszkoda moga byc faktycznie szelki bo ich inaczej ulozyc nie mozesz. No i tylko w długiej. Elastyk przy 7kg już się nie nadaje i sprezynuje... Kulka moze staraj sie ja zajac czyms na podlodze. Wiem ze mozna zwariowac jak sie caly dzien siedzi nad dzieckiem, ale cóż zrobić. Ja już pier....olca dostaje za przeproszeniem jak 100 raz mowie "o masz niebieskiego slonika, a gdzie ma uszy? Albo ooo to jest kotek i robi miauuu..." ale za to Laura rozroznia misia, slonia, kota, zyrafe i krowe [emoji14] Musze pluszowego psa kupic, tylko takiego co wyglada jak pies a nie nie wiadomo co :D

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Monic nie musisz wracać do pracy jeśli wzięłaś Karenz na dwa lata, ale niestety będziesz bez pieniędzy, skoro wybrałaś model KBG 12+2. Tego niestety nie można zmienić.

Jak w chuście to napewno nie elastycznej tylko z prawdziwego zdarzenia ;) tkanej i czytałam że właśnie bez szelek wtedy tylko ważne jest dobre dociagniecie i dobranie z fizjo doradca które wiazanie byłoby najlepsze ...
Karolask a może Adele zna kogoś. ..?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monic sorki za wprowadzenie w w błąd nie wiem czemu ale mi umknęło kiedy urodzilas maluszka. I myslalam ze 2letni Karenz już Ci się konczy w trakcie ciazy. Gdyby nie wzmianka Vixen o Twoim poscie to bym pewnie nie zerknela jeszcze raz :) a zastanowilo mnie jak nie musi jak jej sie Karenz konczy a do roziazania jeszcze hoho... tak ze wyprowadzam z bledu :) ale pieniedzy przy wariancie 12+2 nie bedzie :)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Do góry