reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Dziewczyny ile czekalyscie na akty urodzenia? I wogole jak tam maja sie wasze dzieciaczki? Ja sie troche naszukalam ubranek dla malej bo rozmiar 44 46 jest dobry na malutka ale wkoncu znalezlismy :)

Akt urodzenia dostaliśmy od razu, tzn w dniu kiedy wychodzilysmy ze szpitala pojechalismy do urzędu i tam dostaliśmy od ręki

Eh to ja musze czekac ponoc tydzien bo to w szpitalu dawalo sie wszystkie dokumenty i maja przyslac. Bubcia a jak tam zosia?

Zosia dobrze, dzisiaj znowu byliśmy u pediatry , ładnie przybiera, już się kluseczka robi :) tylko lekarz ja zbadał i ma dużo gazów w brzuszku i teraz przed każdym karmieniem podajemy 10 kropelek antyflatu , mam nadzieję, że pomoże :) a jak tam u was Ola?

Bubcia to mala ile juz wazy? Karmicie sie naturalnie czy butla? No ja sie czuje jak bym dziecka nie miala je spi i tak w kolko jest grzeczniutka do pediatry idziemy w srode i zobaczymy co powie i ile juz wazymy.

Ola Zosia już prawie 4 kg :) i tylko na cycuchu:)
To super masz, że taka grzeczniutka :) to możesz sobie odpocząć, u nas to mały nerwus Ale nie jest źle :)

reklama
Wlasnie obudzilam sie siku jak zwykle a tam na wkladce poczulam nagle cos zimnego. Duzo sluzu z.niteczkami krwi... Do tego czuje jakies nie wiem lekkie skurcze czy co. Taki lekki bol w podbrzuszu szczegolnie kiedy sie odwracam na prawy bok. Nie wiem jakis strach mnie ogarnia teraz ;(​

Do góry