reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

ola8806 gratuluje Ci i zazdroszcze, ze juz mozesz trzymac swoje malenstwo w swoich ramionach. niech Ci mala zdrowa i piekna rosnie :tak: za jakis czas prosze, zdaj relacje jak sobie radzicie ;-)

reklama
Olu GRATULACJIE !!!
Życzę Ci dużo cierpliwości, a dla Malutkiej dużo zdrówka, siły, Miłość i samych życzliwych ludzi na całej drodze życia.

No my jeszcze mamy m-c, ale obawiam się że może to tyle nie potrwać.

Wszystkim życzę Wszystkiego Dobrego w tym Nowym Roku.:-)

Ostatnia edycja:
Hey dziewczyny,

Moze ktoras z Was kupila ostatnio lodowke lub inny sprzet i moze mi polecic jakis sklep internetowy lub stacjonarny? Te podstawowe znam Media M czy Saturn, one odpadaja. No i problem w tym, ze maz sie z pracy nie urwie i ktos musi mi ta lodowke wniesc. A z tym transportem to roznie bywa, a moze znacie kogos kto by ja mogl odebrac, przywiesc i wniesc za oplata?

Hej Maryńka,
Co do sklepów to jest jeszcze Conrad.
Co do transportu to znam numer, sama korzystałam, przywieźli ze sklepu wnieśli i zabrali stare.
0699 81759779

Powodzonka

Drogie Mamusie, te obecne i te przyszłe, gdzie warto rozejrzeć się w Wiedniu za wózkiem dla maluszka? Na razie przeglądałam jedynie ofertę sklepu BabyOne w internecie, ale oferta niestety mnie nie przekonała, jest szansa, że w sklepie stacjonarnym jest większy wybór? Gdzie jeszcze można zajrzeć? Kika? Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Hej
SZCZESLIWEGO WSLIZGU W NOWY ROK DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!

vixen89 na mysl mi przychodzi Lutz-dzial dzieciecy albo Toys`Rus.W obu tych sklepach duzy wybor wozkow i oba te sklepy plus wymieniony przez ciebie Baby One znajdziesz na przyklad na SCS-ie w Vösendorfie.Z Siebenhirten odjezdza gratis bus co pol godz w tym kierunku.

ola-ode mnie rowniez wielkie gratulacje!!!!!!!!!!Przewrocilo ci sie zycie do gory nogami?:happy2:

Dobrze ze juz w poniedzialek dzieciaki ida ponownie do przedszkola bo 2 tygodnie siedzenia z nimi w domu zachwialo moja rownowage psychiczna:szok:

Beabea dziękuję, na pewno się wybierzemy, zwłaszcza, że mieszkam jakieś 10 min autem od SCS :) W xxxLutz patrzyłam na stronie, to ceny są masakryczne... Rozważamy też kupno w Polsce, ale pomyślałam, że może najpierw tu się rozejrzę jak to wygląda cenowo.

reklama
vixen89 jeszcze w Ludwigu sa dzialy dziecie itam tez jest duzo wozkow.
Ja osobiscie kupilam na allegro a moja mama wyslala mi paczka cos w stylu DHL (chyba 4logic) i zaplacila 80 zl.

Do góry