Witam
jeśli chodzi o dr Miechowieckiego to mam dokładnie takie same odczucia, od samego początku nie byłam z niego zadowolona i chciałam go zmienić, ale z racji tego, że często byłam w Polsce, wiele wizyt i najważniejszych badań robiłam tam. On się nawet nie zainteresował jak powiedziałam mu, że w Polsce wykryli że dzidziuś ma zwapnienie na serduszku, dopiero jak dużo mu o tym marudziłam, pokazywałam wszystkie badania i zalecenie od kardiologa ze miedzy 32 a 34 tyg ciąży muszę sprawdzić serduszko, dał mi skierowanie na usg do AKH. Teraz jestem już na końcówce, ale ciągle czuję taką niepewność, on ma bardzo słaby sprząt, na jego usg nic nie widać
Jak byłam w AKH to byłam w szoku, rewelacyjne urządzenia, dobra widoczność, świetna lekarka no i bardzo krótki termin oczekiwania, rewelacja. Ja mam wizyte u Miechowieckiego jutro, ciekawe jak to będzie bo do tej pory było tak jak pisałyście ponad godzina czekania, bo ma wiecznie opóźnienia, a w gabinecie tylko 3 minutki.
Vixen, jeśli chodzi o witaminki, to ja biorę PregnePlus, jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży to mój ginekolog w Polsce mi polecił. Tak naprawdę, te tabletki nie są na receptę, więc możesz je kupić sama i nie czekać na zalecenia, bo one na pewno nie zaszkodzą, a pomogą, szczególnie teraz, bo to najważniejszy okres w rozwoju dziecka. Słynny i często polecany jest również Femibion.
W którym Bezirku mieszkasz?