reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Witam ,dawno tu nie zagladalam
Paula gratulacje ogromne coreczki
Beabea
zycze szybkiego znalezienia tego czego szukasz:yes:na pewno kreacja sie znajdzie
Poziomeczka trzymam kciuki aby sie udalo
Ja spedzilam weeckend na telefonach bo z Klodzka pochodzimy a tam powodz.Ucierpialy najbardziej okoliczne wioski w Klodzku bylo nieciekawie ale nie az tak jak w `97

reklama
no nareszcie sie cos ruszylo!
ja to zagladam na nasze forum prawie codziennie - zawsze rano, przy biurowej kawce :-) Tylko was cos nie widac... Nie bede pisac sama do siebie ciagle, hihi

Beabea, masz racje - nie udala sie tym razem wyspa! ja bylam w pt i sob i juz szczerze mowiac nie chce mi sie na nia chodzic bo z roku na rok coraz gorsze zespoly i coraz wiecej nawalonych nastolatkow.

Ja bylam tydzien temu na weselu i przedtem tez mialam problem z kupieniem czegokolwiek. Nie wiem, Beabea co bys konkretnie chciala, ale ja znalazlam moja kreacje w malym butiku (prowadzonym notabene przez polke) w 21.

-paula cos sie nie odzywa, chyba ma stressss

vici, cale szczescie, ze nic sie nie stalo. mam nadzieje, ze twoja rodzina w Klodzku cala i zdrowa! co sie dzieje na tym swiecie! same katastrofy....

Beabea, jak staranka!?

no dziewczynki, cisza znowu.
Ja tu sie pozegnac chcialam na nastepne 2,5 tygodnia ale gadac z kim nie ma :-/

Jutro raniutko wylatujemy. Mam nadzieje, ze jakos przetrwamy te 1 + 12 godzin lotu, bo oboje raczej fanami latania nie jestesmy :-)

Trzymajcie sie tutuaj i rozkrecajcie nasze forum! :-)

przyznam sie, ze test wczoraj robilam, ale wyszedl negatywny... :-( Ale @ powinna byc po jutrze, zobaczymy co sie bedzie dzialo... Moze wrocimy we troje.... :-) Biore jeden test ze soba, na wszelki wypadek :-)

to do napisania za 2,5 tygodnia!
buzka

hej zglaszam sie:biggrin2:
poziomeczko naprawde udanego zasluzonego urlopu ci zycze i zebyscie faktycznie we trojke wrocili!!!
u nas znow sie nie udalo:baffled:ale czesto tak jest ze jak sie bardzo chce to nie wychodzi....Nie poddajemy sie ,dzialamy ostro dalej:tak:
Ja z corka jade kolo 20 lipca do PL a mezus do nas dolaczy pozniej,ze wzg na prace.Zdarze przez ten czas po naszej nieobecnosci znow mala do reszty rodzinki przyzwyczaic bo chcemy ja zostawic jak na wesele pojedziemy 1 sierpnia.W sumie kolo 3 tyg posiedze znow w kraju.Chcielibysmy tez tam w koncu auto kupic,bo juz 3 lata meczymy sie bez.Wydatkow szykuje sie cala masa ,dlatego w tym roku zero urlopu niestety....
vici fajnie ze znow zagladnelas na forum i prosimy o wiecej.Pisz,pisz pisz...
Agani
co z Toba?A reszta dziewczyn?
Pozdrawiam

no, na Bee mozna liczyc! :-)
Beabea, przykro mi, ze u was tez pudlo... no coz... tak sie moze wlasnie dzieje jak czlowiek bardzo chce...
ale nie tracmy nadziei, w koncu to dopiero drugi cykl staranek! jeszcze nic straconego!
:-)

piszcie dzieczyny, piszcie - bo jak wroce to chce sobie troche poczytac ;)

buzka

Ja dopiero teraz mam chwile.Nocka malo przespana bo Victor mial 3 godz przerwy i nie wiem dlaczego ale poplakiwal co 10-15 min i latalam do niego,oj juz dawno takiej nocy nie mialam.Potem pojechalam ze znajoma na kontorl do szpitala i dopiero teraz mam chwilke odsapnac:-)
Poziomeczka udanego wypoczynku i 2 kreseczek zycze :yes:
Beabea wam tez w starankach zycze powodzenia.

hej
u nas weekend bardzo szybko minal,w sobote bylam na przyjeciu panienskim u przyjaciolki,pobalowalysmy troche a wczoraj spacerki z dzieciatkiem i wizyta u innej psiapsiulki:biggrin2:Kurcze smutno mi bo juz ostatni tydzien pracuje moja przyjaciolka i zjezdza do Polski po 15 latach.... echhh zycie.....Chyba sie poplaczemy na amen przy wyjezdzie:wściekła/y:Bedziemy sie widziec wprawdzie na weselu i przy okazji roznych wizyt w kraju ale to juz nie to samo ,cos sie niestety konczy:baffled::dry:
A poza tym jakos leci,corka strasznie absorbujaca jest,mieszkanie to istny plac zabaw,nieraz trzeba cos z kopa przesunac zeby przejsc ale juz nie wyobrazam sobie jak by bylo bez malej.......
Pozdrawiam

Beabea to smutne,ze wyjezdza.Fajnie macie,ze wogole macie tam kogos dla siebie bo my tu nic.Tylko jeden facet i zona jego tylko na wakacje i ferie wpada a tak to zero.Mala zacznie wam chodzic to dopiero sie zacznie;-)
U nas codziennie jakies burze sie przyplatuja i nie wiadomo co pogoda przyniesie.Pada a potem znowu ukrop.

No witam w koncu :)) Jak na razie to staram sie ogarnac ta nowa sytuacje :)) Na szczescie Julka jest bardzo grzeczna, duzo je i spi. Przy porodzie miala 49cm i wazyla 2,8kg. Teraz nie wiem ile wazy bo nie mam wagi ale sporo juz przybrala.
Co do porodu to po 3 tygodniach juz sie bolu nie pamieta:)) Mialam cesarke ale troche za slabo mnie znieczulili i skonczylo sie uspieniem w trakcie wyciagania niuni. Po wszystkim od razu sie wybudzilam i moglam polezec sobie z Julka. Od razu przyssala sie do cyca :) Potem zabrali ja na oddzial noworodkow a mnie przewiezli na intensywna terapie na 24godz. To byl najgorszy dzien i noc. Dobrze, ze mialam chociaz zdjecie Julki...
Potem bylo juz coraz lepiej i po tygodniu bylam juz w domu. cdn...

reklama
-paula dobrze,ze mala grzeczna i niech tak zostanie juz :-) Jak wam nocki mijaja?Mialas niezle przezycia w szpitalu ale dobrze,ze juz wszystko oki i w domku bo u siebie zawsze najlepiej :-)

A co tu taka cisza ostatnio??Powyjezdzalyscie wszystkie czy co??

Do góry