reklama
karolask87
Moderatorka
Hej Beti pozostaje jeszcze pytanie do kiedy masz przyznane FBH, czy nie brakuje jakichś dokumentów zaległych. I z kiedy dzieciątko?
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Beti to możliwe, że jeszcze "przetwarzają" te pieczątki, pamiętam, że gdy ja doniosłam, to też trochę trwało i miałam trochę spóźnione pieniądze. No i też tak jak pisze Karolask może być też kwestia do kiedy Familienbeihilfe, trzeba przedłużać
FBH mamy na 5 lat, a nadpłacili ci później KBG czy nie bo ja już mam stresaBeti to możliwe, że jeszcze "przetwarzają" te pieczątki, pamiętam, że gdy ja doniosłam, to też trochę trwało i miałam trochę spóźnione pieniądze. No i też tak jak pisze Karolask może być też kwestia do kiedy Familienbeihilfe, trzeba przedłużać
karolask87
Moderatorka
Hmm.. no to raczej zwykłe opóźnienie, chociaż dwa miesiące to długo. Nie musisz iść do KK, wystarczy zadzwonić to często mega przyspiesza sprawy
Dziękuje Ci baardzo ale chyba wole pojechać bo jeszcze mam trochę problem z jezykiem a osobiście jak podjade to chyba wiecej zakumamHmm.. no to raczej zwykłe opóźnienie, chociaż dwa miesiące to długo. Nie musisz iść do KK, wystarczy zadzwonić to często mega przyspiesza sprawy
reklama