reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Aniag78 gotowe, doczytaj sobie dokładnie o głosowaniu. Koleżanka kiedyś brała w tym udział i dużo zależało od czasu głosowania. Przebijało się jakoś punkty czy coś...może teraz też tak jest :)

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Karola dziękuję;-) ;) Nie napalam się na wygraną jak łysy na grzebień, ale spróbować można, nic to nie kosztuje:blink: A z chusty bym się cieszyła, oj bardzo:laugh2:

Hejka kochana. Trafiłam na to forum dzis pierwszy raz i chetnie bym sie tu zadomowiła-jesli pozwolicie. Mam prawie 32 i prawie 7 letnia dziewczyne, a teraz w drodze druga dziewczyna . Obecnie jestem w 25 tc i od tyg na krankenstand. czy jest tu ktoś, kto od tego momentu (25tc) nie chodził juz do pracy z powodu oczywiscie bolów w plecach lub innych, a od swojego ginekologa nie dostał Freistellung i jechał na krankenstand do końca???

Witaj Izulka :) Gratulacje ciąży.
Tutaj ginekolodzy nie wystawiają zwolnień na mdłości czy bóle pleców. Jeśli jeszcze nie było kontroli z KK to pewnie będzie. Na ogół przyszłe mamy pracują do 8tyg. przed rozwiązaniem, ale na L4 też są. Któraś pisała niedawno, że była w takiej sytuacji ;)

dzięki kochane za szybko odezw.Jestem z 23 -ego. w Wiedniu od 3.5 lat i tak naprawdę dopiero teraz zaczynam sie zadamawiać..:)
Na zwolnienie poszłam z powodu nie mocy podniesienia sie z łożka , do 24 ssw, ani jednego dnia nie opuścilam , ale z zawodu jestem fizjo i wiem kiedy organizm powinien sobie darowac, zwlaszcza jak sie nie da wstac czy wyprostowac ( moja córka by powiedziała stara baba)... No zobaczymy, ja nawet nie wiem jak tu KK funkcjonuje, czy wszystkie w ten sam sposób ja mam KFA, ale przekonam sie pewnie sama . W pierwszej ciazy byłam na forum niezle mamy , ale to bylo jeszcze w pl - spedziłam wtedy z mamuskami mnóstwo fajnego czasu i chciałabym żeby może i teraz sie udało. Zwłaszcza tu na obczyznie)

reklama
Jak to mówią "licho nie śpi" więc my tu czuwamy :D
Mam szwagierke fizjo, nie dziwie się że plecy bolą bo większość dnia pewnie na stojąco

Do góry