reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Aberdeen

MARTA3 - o pogodzie to lepiej nic nie mow...nie dosc ze miasto szare to jeszcze na dworzu szaro - szczegolnie teraz...ja chce slonce!
Ja mieszkam w wiezowcu na Seaton wiec z okna widze morze:-)...

reklama
Ale super bo ja też mieszkam we wieżowcu i mam widok przez okno na morze.Ja mieszkam w bordowych a Ty.Robi się całkiem sympatycznie.Właśnie wróciłam z miasta ale zmarzłam.Mój synek właśnie śpi więc mam chwilkę czasu dla siebie Oliwka ogląda bajki.A jak tam Twój szkrabek?

MARTA - no to jestesmy w jakims sensie sasiadkami ja tez meszkam w tych bordowych:-) Moj Dawid ma 2 lata...i wlasnie szaleje zamiast spac a wczesnym wieczorem pewnie padnie jak kawka...wlasciwie to wczesniej zasnal ale po kilkunastu minutach musialam go obudzic bo szlam do fryzjera...no to bede miala za swoje bo wczesne pojscie spac=wczesna pobudka...a ja jestem spioch straszny..najchetniej do poludnia nie wychodzilabym z lozka...oj gdzie te czasy...

Witam kolejna mamusie:tak::-).tak sie sklada ze ja tez mieszkam w jednym z tych bordowych wiezowcow i z tygryskiem jestesmy sasiadkami:-D
a twoj wiezowiec jak sie nazywa marta3??
buziaki slemy

Witam kolejną mamę z bordowego wieżowca.Ja mieszkam na Bayview Court ale ciekawa jestem w którym Wy?:happy: Moje smerfy jeszcze brykają i wcale nie myśla iść spać jeszcze pewnie z dobre 2 godz.A tak poza tym nudna ta sobota moja mała zaczęła przedszkole ale mamy trochę z nią przebojów bo raz chce iść a pięć razy nie.Teraz jest właśnie na etapie NIE:baffled: Sama muszę z nią iść w poniedziałek i zobaczymy co dalej.Pozdrawiam Was Drogie Mamy i życzę udanego sobotniego wieczoru:tak:

tygrysek235-jak włosy zmieniałaś kolor czy fryzurę? Ja też właśnie chcę sie wybrać ale ja myślę o zmianie koloru.

MARTA3 - no to teraz smialo moge powiedziec ze jestesmy sasiadkami - ja i MamaNastki mieszkamy w tym samym bloku:-D moze nawet nieraz sie mijalysmy na klatce albo w windzie:-)
Ja tydzien temu zmienilam kolor wlosow z blondu na ciemny fiolet a dzisiaj dodatkowo fryzurke...:-)
Ja wlasnie chce chodzic z Dawidem na zajecia z dziecmi bo mi maly dzikusek rosnie..zobaczymy co z tego bedzie...
Moj maly szatan ma dzisiaj nadmiar energii...bryka jak szalony i nawet nie pomysli zeby isc do lozka...Ciekawe o ktorej zasnie..
buziaki

reklama
Ale zbieg okoliczności!:-D Takiego przebiegu sprawy bym się nie spodziewała. Ale bardzo się cieszę 2 znajome sąsiadki więcej.Jeśli chodzi o kolor to ja właśnie chcę na odwrót z ciemnego na jasne ale tutaj już sprawa wygląda nieco gorzej.Ciężko będzie zrobić jasny kolor ale zobaczymy.:sorry2: Moje urwisy jeszcze nie śpią nie ma nawet chwili spokoju wieczorem.To jak tak blisko mieszkamy to może kiedyś umówimy się na kawkę??????????A dzieci trochę pobrykają razem.:tak: Pozdrawiam!!!

Do góry