reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Aberdeen

Czesc dziewczyny nie jestem jeszcze mama z Aberdeen ale wszystko wskazuje na to ze po nowym roku sie przeprowadzimy wiec szukam informacji o miescie.

reklama
Witam wszystkie mamusie cos tu cicho sie zrobilo???
A my juz po urodzinkach i zaczelismy odliczanie do drugich urodzinek Nastusi:-D:tak:
wszyscy zmeczenia,gosci bylo cale mieszkanie a Nastka wswoim zywiole bo w centrum zainteresowania:-)
pozdrawiamy serdecznie i buziaki dla wszystkich

Marta - to fakt gosci "troche" bylo... i jak Nastusia bawi sie prezentami?a co to dzisiaj wolne ze na BB siedzisz o tej godzinie?Kiedy Nastka do zlobka idzie?(mialam sie o to Ciebie ostatnio zapytac ale bylo takie zamieszanie ze w koncu zapomnialam)

Ja dzisiaj sprzatalam pol dnia ale efektow juz nie widac...w nosie to mam...maly padl i teraz mam cwile na relaksik..w sumie to sama chetnie bym sie polozyla bo pl nocy mialam jakies glupie sny i sie ciagle budzilam a potem zansac nie moglam...Ale najpierw musze troche zaleglosci na necie ponadrabiac:-)
A my 8 listopada do PL lecimy:-) niespodziewanie ale bardzo sie ciesze...na caly miesiac...odpoczne troche od mojego zboja bo babcie beda kolo niego skakac:-D
Mamuski odzywac sie a nie cichutko siedzicie...

no witam mamuski wszystkie,
ale sie tu cicho zrobilo....wiem, sama tez nie bylam lepsza, ale same wiecie jak to jest....:zawstydzona/y:
a co u was? kasia jak w PL, nic sie pewnie nie zmienilo...my wrocilismy z kraju 2 tygodnie temu, i 10 dni to az za nadto bylo na mojej rodzinki.........
nawiasem mowiac kolejne wizyty w urzedach i nic tylko jedno za drugim rozczarowniem....a jedna pani to nawet taka mila byla, ze nazwala mojego meza frajerem........
a marta jak zlobek, moj stary mowil ze od twojego wie,ze w porzadku....jakies szczegoly prosze...
robert jest w zlobku kolo bloku od tygodnia, tyle, ze dzisiaj, jutro i pojutrze siedzi w domu, bo zlapal jakies chorubsko...ale w czwartek nowy hejnal panie z zlobku czeka......janusiewicz wraca :)
pozdrawiam i piszcie co u was

a no i wszystkiego najlepszego dla nastki
pozdrawiamy wszystkich :)

no witam mamuski wszystkie,
ale sie tu cicho zrobilo....wiem, sama tez nie bylam lepsza, ale same wiecie jak to jest....:zawstydzona/y:
a co u was? kasia jak w PL, nic sie pewnie nie zmienilo...my wrocilismy z kraju 2 tygodnie temu, i 10 dni to az za nadto bylo na mojej rodzinki.........
nawiasem mowiac kolejne wizyty w urzedach i nic tylko jedno za drugim rozczarowniem....a jedna pani to nawet taka mila byla, ze nazwala mojego meza frajerem........
a marta jak zlobek, moj stary mowil ze od twojego wie,ze w porzadku....jakies szczegoly prosze...
robert jest w zlobku kolo bloku od tygodnia, tyle, ze dzisiaj, jutro i pojutrze siedzi w domu, bo zlapal jakies chorubsko...ale w czwartek nowy hejnal panie z zlobku czeka......janusiewicz wraca :)
pozdrawiam i piszcie co u was

a no i wszystkiego najlepszego dla nastki
pozdrawiamy wszystkich :)
Hey Asiu.Dawno mnie juz na forum nie bylo.Ano mala chodzila wczesniej na caly etat a teraz tylko dwa dni bo niestety zwolnili mnie z pracy na poczatku listopada mowiac"za duzo dni wolnych na dziecko bralas".czasem tak bywa ale coz zrobic jak dziecko choruje, szczepienia ma czy kolejne wizyty u lekarzy:confused:
Ale ogolnie zlobek super.Otwarty zostal na poczatku wrzesnia dlatego miejsca byly jeszcze, mala jest w nim caly dzien tak od 9-16.30 teraz do 17.00 ale ogolnie jest otwarty od 8-17.45 i tak na poczatku niunia byla zaprowadzana a teraz zeby miejsce utrzymac chodzi w poniedzialki i piatki i jest szczesliwa i zmeczona jak wraca:-D.Za jedzenie dodatkowo nie placimy tylko pampersy i jak lekarstwa dziecko przyjmuje to wlasne a tak to wszysko w cenie jest.Nawet dofinansownie dostalismy ale co z tego jak musialam powiadomic ze nie pracuje:baffled:
Buziaczki i pozdrowionka:tak:;-):-)

Witam wszystkie mamy z Aberdeen i nie tylko.
Poczytuję was od dawna i w końcu postanowiłam się z wami przywitać. Mam na imię Beata, mieszkam w Aberdeen 1,5 roku. Jestem mamą 5,5 letniej Natalki.
Z tego co czytałam to mieszkam z kilkoma dziewczynami na "jednym osiedlu":-) i dzięki temu, mam nadzieję będziemy miały możliwość spotkania się nie tylko wirtualnie.

reklama
Witam wszystkie mamy z Aberdeen i nie tylko.
Poczytuję was od dawna i w końcu postanowiłam się z wami przywitać. Mam na imię Beata, mieszkam w Aberdeen 1,5 roku. Jestem mamą 5,5 letniej Natalki.
Z tego co czytałam to mieszkam z kilkoma dziewczynami na "jednym osiedlu":-) i dzięki temu, mam nadzieję będziemy miały możliwość spotkania się nie tylko wirtualnie.
Czesc Beatko.Witamy cie serdecznie.Cos u nas na forum cichutko sie zrobilo:confused: ale to pewnie przez to ze kazdy zabiegany,zapracowany i wogole.Ciekawe na ktorym osiedlu mieszkasz?pewnie gdzies na Seaton jak zgaduje:confused:;-)
Fajna masz juz duza core a my mamy brzdaca ponad rocznego i wlasnei kolejne zabki jej wychodza ,masakra, te gorne teraz i nic malutka jesc nie chce:baffled:
Pozdrawiam serdecznie
aha napisz cos o sobie a moze kawka?ja jestem ostatnio dostepna bo znowu szukam pracy:tak:

Do góry