friggia1985
Fanka BB :)
kaMila Juz myslalam o tym, zeby sprobowac z BLW, w koncu musze sie za to wziasc. A co do spiworka na noc, to probowalam klasc w nim Dimka i strasznie mi sie przez to budzil, chyba denerwowalo go to, ze sie nie da rozkopac i ze ogranicza troche ruchy nog, wiec sie poddalam, zazwyczaj sie rozkopuje, a rano widze fruwajace nozki w powietrzu ;-). Ale dzis przespal cala noc. Ja daje kaszke na noc (150ml), ale zauwazylam, ze czy dam kaszke, czy mleko to nie ma znaczenia, jak sie budzi to sie budzi, jak nie to nie, niezaleznie co zjadl. No a zasypia przy mnie przy butli i tez nie ma to wplywu na jego pobudki. W ogole musze znalezc jakas metode na to, zeby zasypial sam...
A pozycje Daniel ma niezla, mi sie zdarzalo podchodzic do lozeczka, patrze a na miejscu glowy sa nogi ;-). Ale tak w ogole to co herbata pisala o skoku rozwojowym to moze byc to, wiele rzeczy z tych artykulow sprawdza sie u nas, wiec moze u Danielka to jest ten etap wyzej?
ianka My poszlismy raz na otwarcie kop og kande, mieli fajne oferty, a my koniecznie chcielismy actifry z tefala, a ze to bylo przed samymi swietami to ludzie kupowali mnostwo rzeczy na prezenty, jak tam weszlismy to sie przerazilismy, no ale skoro juz sie wybralismy autobusem, no to stalismy 3 godziny, z Dimkiem w kolejce ;-), chyba w zyciu tyle ludzi w jednym miejscu nie widzialam (urok mieszkania w malej miejscowosci-tlumy zadziwiaja ;-)).
Dziewczyny co z ta pogoda?! Dwa dni wiosny i juz?! :-(
A pozycje Daniel ma niezla, mi sie zdarzalo podchodzic do lozeczka, patrze a na miejscu glowy sa nogi ;-). Ale tak w ogole to co herbata pisala o skoku rozwojowym to moze byc to, wiele rzeczy z tych artykulow sprawdza sie u nas, wiec moze u Danielka to jest ten etap wyzej?
ianka My poszlismy raz na otwarcie kop og kande, mieli fajne oferty, a my koniecznie chcielismy actifry z tefala, a ze to bylo przed samymi swietami to ludzie kupowali mnostwo rzeczy na prezenty, jak tam weszlismy to sie przerazilismy, no ale skoro juz sie wybralismy autobusem, no to stalismy 3 godziny, z Dimkiem w kolejce ;-), chyba w zyciu tyle ludzi w jednym miejscu nie widzialam (urok mieszkania w malej miejscowosci-tlumy zadziwiaja ;-)).
Dziewczyny co z ta pogoda?! Dwa dni wiosny i juz?! :-(