reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej dziewczyny. Przedstawiałam się tutaj jakiś rok temu ale wtedy była cisza więc mało zaglądałam.
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie.
Nasza rodzinka to dzieciaki
Córka 6lat i bliźniaki syn i córka 2lata. No i ja 33 i mąż. Właśnie się przeprowadzilismy na wieś do domu bo wcześniej mieszkaliśmy w dwóch pokojach w bloku. Trochę uczę się nowych realiów i od 1.08 zaczynam nową pracę :)
Witaj [emoji4] jak tu dużo mam bliźniąt [emoji106][emoji2]
Hej hej. My się urlopujemy z familia. Niestety nie bede jeszcze poczworna mama bo @ zawitała w terminie... Trochę mi smutno ale też nie nastawiałam się że odrazu się uda
Trzymam kciuki by w kolejnym cyklu się udało [emoji173]️

A my już na swoim [emoji4] wszystko ogarnięte praktycznie. Dwie noce już za nami. Dzieciaki jeszcze ciężko mają się odnaleźć na takiej dużej przestrzeni, ale wszyscy bardzo zadowoleni. Dziś sprzątanie mnie woła, ale jakoś tak nie mam weny [emoji12] Za to spierwsza kawa z rana na tarasie zaliczona. Cudowne uczucie! :))

reklama
Witaj [emoji4] jak tu dużo mam bliźniąt [emoji106][emoji2]Trzymam kciuki by w kolejnym cyklu się udało [emoji173]️

A my już na swoim [emoji4] wszystko ogarnięte praktycznie. Dwie noce już za nami. Dzieciaki jeszcze ciężko mają się odnaleźć na takiej dużej przestrzeni, ale wszyscy bardzo zadowoleni. Dziś sprzątanie mnie woła, ale jakoś tak nie mam weny [emoji12] Za to spierwsza kawa z rana na tarasie zaliczona. Cudowne uczucie! :))
Kawa na tarasie to podstawa dobrze rozpoczętego pogodnego dnia. Balkon tez może byc[emoji4]

karolina921 no to super, że już na większym:) Przeprowadzka bez problemów? ja teraz mam spokój, cała trójka poszła na drzmkę achhh jak CICHO!!!!!

Karolina zazdroszczę tej przeprowadzki. Moim ogromnym marzeniem jest nowy dom :) póki co marzenie staje się realnym planem .
Jak nowe to się chce sprzątać.

Sopek wszyscy śpią ? Ale masz fajnie.

Bardzo blisko. Póki stary nie będziemy zburzony , nie będzie tarasu bo się nie zmieści. Aktualnie czekamy za projektem.

Kawa na tarasie to podstawa dobrze rozpoczętego pogodnego dnia. Balkon tez może byc[emoji4]
Balkon tak taki w domku [emoji3] bo taki w bloku w środku miasta to nie bardzo [emoji6] ale ja już mam po prostu dosyć zgiełku, hałasu. Potrzeba mi spokoju [emoji846]
karolina921 no to super, że już na większym:) Przeprowadzka bez problemów? ja teraz mam spokój, cała trójka poszła na drzmkę achhh jak CICHO!!!!!
Bez większych kłopotów. Mogę powiedzieć, że poszło szybko i sprawnie, ale my tylko mieliśmy ciuchy do zabrania, laptopa, kosmetyki i zabawki. Część rzeczy zostawiliśmy właściciele tak więc jedynie co to było dużo znoszenia wszystkiego z trzeciego piętra [emoji3]
Karolina zazdroszczę tej przeprowadzki. Moim ogromnym marzeniem jest nowy dom :) póki co marzenie staje się realnym planem .
Jak nowe to się chce sprzątać.

Sopek wszyscy śpią ? Ale masz fajnie.
To trzymam kciuki by te plany jak najszybciej zostały zrealizowane [emoji4]

Balkon tak taki w domku [emoji3] bo taki w bloku w środku miasta to nie bardzo [emoji6] ale ja już mam po prostu dosyć zgiełku, hałasu. Potrzeba mi spokoju [emoji846]Bez większych kłopotów. Mogę powiedzieć, że poszło szybko i sprawnie, ale my tylko mieliśmy ciuchy do zabrania, laptopa, kosmetyki i zabawki. Część rzeczy zostawiliśmy właściciele tak więc jedynie co to było dużo znoszenia wszystkiego z trzeciego piętra [emoji3]

Ja po ostatniej przeprowadzce ze starego na stare mam serdecznie dość :-D

reklama
Balkon tak taki w domku [emoji3] bo taki w bloku w środku miasta to nie bardzo [emoji6] ale ja już mam po prostu dosyć zgiełku, hałasu. Potrzeba mi spokoju [emoji846]Bez większych kłopotów. Mogę powiedzieć, że poszło szybko i sprawnie, ale my tylko mieliśmy ciuchy do zabrania, laptopa, kosmetyki i zabawki. Część rzeczy zostawiliśmy właściciele tak więc jedynie co to było dużo znoszenia wszystkiego z trzeciego piętra [emoji3]
Dodałam ten balkon na pocieszenie tym które nie mogą skorzystać z tarasu[emoji4]

Do góry