reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Tak w ogole to witam Was dziewczyny. Lecę zaraz posprzątać chałupę, bo wymaga dziś ogarnięcia. Miałam na dzisiaj wizytę na 10.30. USG powłok brzucha niestety nie poszłam z lenistwa. Nie chciało mi się zlec z łóżka. Fizjoterapeutka mi zalecila to USG. Mam u niej pierwsza wizytę w lipcu. Po ciazy nie wstąpił mi się do końca brzuszek, a tu już minęło od porodu w przyszły tydzień juz będzie 5 miechów. Rozeszły się mięśnie proste zreszta jak kazdej z nas w ciazy tylko, ze u mnie cos zejść się nie chcą. Musze zacząć ćwiczyć ale wole pod okiem specjalisty żeby nie narobić więcej szkody niż pożytku.
Miłego dnia dziewczyny.

reklama
Hejo!
Ja się witam wieczorową porą Dopiero co weszliśmy do domu. Byliśmy z mężem na koncercie w Katowicach "Camerata Silesja" NocKupały. Pierwszy raz w sali koncertowej NOSPR. Oczarowana jestem. Wspaniale było! Warta ceny!
Dobrze jest wyjsc samemu bez dzieci sie odchamic.

@Chrząszczyk 1 masz rację. Lepiej pod okiem specjalisty takie sprawy załatwiać.

my po jankowych i tatusiowych imprezach. jakos glowa mi ciązy a kropelki nie wypilam ( karmiaca jestem). jutro ciezki dzien- na dzien dobry alergolog i testy skorne u Syna. o Pananam gola strzeliła!

Witam się :) u mas ciężki weekend. Najmłodszą coś rozbiera. W sobotę w nocy miała ponad 40 stopni i mi mdlała. Dzisiaj idziemy do lekarza. Obstawiam anginę. Kolejna w tym sezonie. Niestety kiedy przychodza wakacje moje dzieci maja anginy na okrągło, jedno po drugim. Młoda nie dalej jak 3 tygodnie temu miała antybiotyk a już kolejny się kłania.

reklama
Ja polecam. Córka i syn mieli wycinane. Efekty.bardzo szybko ale oni nie mieli angin akurat. Leżały z nami dzieci z anginami i też efekty mieli.

Teraz najmłdoszy od 3 tygodni ma podawane immunotrofine na migdały, żeby obkurczyc i wzmocnić gorne drogi oddechowe bo chrapie bardzo. Zapytacie lekarza o ten lek może pomoże. Wcześniej trzeba dziecku tarczyce zbadać bo ma ten jod.

Do góry