reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Szyjka ok 2,5cm i niestety jeszcze dość twarda, rozwarcie na"ciasne 2cm" :/ gin pogmerala, teraz mam skurcze krótkie to moze rozrusza to troche to uparta szyjkę.. młody za to świetnie sie ma i wazy juz ok 3330g:) (na tyle udało sie go zmienić chociaż gin sądzi ze ma wiecej, jak mierzyła to akurat miał czkawkę :) ). Wiec.. czekamy ;) byle nie długo!;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ivi ja mam Fabianka :) wolany na niego Bunio ;) niewiem jakie moga byc przezwiska w sumie to jakby nie patrzec do kazdego imienia mozna cos wymyslec ;)
trzymam kciuki za rozkrecenie akcji !

happy walczę z moim bo mi się Fabianek ogromnie podoba :D ale on uparty jak osioł ze Shreka, twierdzi że mu sie kojarzy tylko z pawianem (przepraszam za szczerość) i nie da rady... A zdrobnienie Bunio cudnie :D jeśli mój się zgodzi w końcu to zapożyczę, ok? :D

Hej dziewczyny podczytuje Was ale czasu pisać nie mam.
Poziomki śliczny jest naprawdę ;-), właśnie jak Ty się czujesz i również czekam na relacje z porodu.

Ivi śliczne imię Fabian, u mojego syna w klasie też jest Fabian ;-), a mąż jakie chce imię?

U mnie duzo się dzieje, 15 października razem z moim M wzięliśmy cichy ślub, nikt o niczym nie wiedział, tylko My i świadkowie, na chwilę wpadli szef i koledzy z pracy m bo oni wiedzieli. Teraz już rodzina wie ale dowiedziała się po fakcie ;-).
U mnie od kilku dni remont w kuchni, plus bicie kur i gęsi, także w kółko coś, a to siano kupić kozom a to węgiel przywieźli także mam co robić i do tego 3 dzieci ;-), pozdrawiam Was serdecznie.

Dzięki:):) mały ssak ładnie ciągnie cyca, a ze poród bez komplikacji to ja czuje sie bardzo dobrze:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry