reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Moje dzieci nabialu prawie wcale nie jedza ,kiedys alanek bardzo duzo jadl serkow ale od kilku miesiecy ani mleka ani serkow bo alegia mu sie pokazuje po nabiale ,oliwka od casu do czasu platki z mlekiem,no banany jedza ale tez nie ma szalu .

Przez weekend z alankiem bylo dobrze ale w poniedzialek juz mi sie rozloyl calkowicie i bylam nimi u lekarza i ma antybiotyk bo ma zapalenie prawego ucha ,na oskrzelach mu pofurkuje no i antybiotyk ,zas od poniedzialku ma goraczke ,kasle i z nosa leci i wszystko go boli .Do tego lilianna od poniedziaku goraczkuje i ma dusznosci ,u lekarza bylam wczoaj i narazie u niej osluchowo ok ,ale w razie duzych dusznosci to dostalam juz skierowanie do szpitala i w raie cos mam recepte na antybiotyk ale narazie nie wykupila,narazie lili stan podgoraczkowy i katar i lekkie dusznosci ale inhalujemy sie 3 razy dziennie i narazie nie ma gorzej .

Od wczoraj jestem z dziecmi w rybniku u dziadkow,w ferie obiecalam dzieciom ze pojedziemy do dziadkow a ze ja cale ferie w szpitalu to od wczoraj jestesmy w rybniku ,m pojechal dzis rano do pracy i przyjedzie tu po nas w sobote wieczorem a w niedziele do domu ,ale wole nic na dluzsza mete nie planowac bo ostatnio nic z moich planow nie wychodzi ,mam juz dosc tych ciaglych naszych chorob .aha ja ze soba bylam w niedziele i lekarza i tez leki wirusowe dostalam

reklama
LENKA dziekuje .

Sprawa wyglada tak ze oliwka ok,ja tez lepiej ,alanek tez o wiele lepiej tylko musze isc z nim do dentysty bo od kilku dni ma ataki bolu jednego zeba ,m dzis ma wieczorem pzyjechac po nas wiec moze jutro rybniku uda nam sie z nim gdzies do dentysty podjechac .
Liliance 2 dni temu wyszedl pierwszy zabek stad moze ta goraczka od poniedzielku i stan podgoraczkowy ,drugi zabek sie przebija ,i nie bylo ok z nia do dzis rana ,dzis od rana mega katar i pokaszluje ,sciagam katar i inhalujemy sie caly czas i licze ze nic wiecej sie nie rozwinie ,ale ten mega wielki katar mnie matrwi :-(

witam
widzę, że znowu pustki tutaj straszne:sorry2:
U nas nic nowego, po feriach i chorobach w końcu nastała rutyna;-) Powoli wakacje planuje, wtedy tak miło czekać:-)
W środę w końcu odbieramn swój samochód, tu niestety okres oczekiwania tak się przedłużył, że "zabił" radość "nowej zabawki", ale liczę, że jeszcze się to zmieni.

Co tam u Was dziewczyny?
Dorota dla Was niezmiennie zdrówka. Oby z wiosną wszystko poszło precz. Nie myślałaś o wyjeździe sanatoryjnym z dzieciakami?
Kate mam nadzieje, że samopoczucie lepsze.
Poziomki zajrzyj do nas jak już power ciążowy Cie opanował;-)
Mamartusia fajnie, że się wypad udał.
Stefaa jak radość z nowej kuchni, wyżywasz się kulinarnie?;-) Pomieszczenie zostało "ochrzczone"?;-):-p
Lenka jak tam u Was po feriach?

Doris, Happymama, Halina, Marty, Ania, Liza i wszystkie WIELODZIETNE;-) ODEZWIJCIE SIĘ!!!

Hej
Odzywam się ;) u nas dalej chorobowo, cały tydzień zlecial nam na zbijaniu gorączki u Maksa i nieprzespanych nocach, powoli dochodzimy do siebie :)

A co u Was?

Annaoj a pierwsze słyszę o takim sanatorium ze ja z dziećmi , muszę chyba zaglebic sie z ciekawości w ten temat :-).

My w niedzielę wrócilismy od moich rodziców, dzis starszaki do szkoły idą :-).
Ja postanowiłam już aż tak nie kisic sie w domu i jak nie będzie goraczek to choć kilka minut spaceru codziennie .

Lecę szykować dzieci do szkoły .

Annaoj liczę ze mimo czekania Twoja radość i tak będzie mega z nowego samochodu :-)

Witajcie mamuśki dawnooo mnie nie było ale powracam na dobre do patologicznych wielodzietnych :-D
U nas wszystko w porzadeczku Poluśka jest cudna ,dzieciaki ją uwielbiają ale Alicja mimo wszystko jest trochę zazdrosna , Igor w siostrze zakochany ostatnio stwierdził że woli mieć Pole niż psa (o którym notabene marzy) :-D

Troszkę Was nadrobiłam ale tak po łebkach że i tak nic nie pamiętam :cool2:Dorota ,Halina zdrówka dla Was i dzieciaczków .

Annaoj na jakie auto czekacie ?

Czy możecie oświecić ciemną masę jak się wstawia zdjęcia na forum :cool2:

Dorota jest taka opcja santorium spytaj lekarza ja kiedys to sprawdzalam ja moja cora byla mala I miala okropny azs to juz sie chwytalam roznych metod ty placisz za sibie normalnie jak bys byla na wczasach a dziecko ma zabiegi u nas wszytsko po staremu chlopaki ostatnio potlukli tv nie wiem czy wspominalam ale to chyba takie uroki blizniat pare dni temu ulice dalej od nas samochod przejechal chlopczyka noga polamana piszcelowa I udowa obydwa otwarte zlamania ma 6 lat I dopoi mu nie przestana rosnac kosci czekaja go operacje naprawcze co roku w taim jestem szoku nadal bo to syn naszych znajomych I na dodoatek policja stwierdzila ze to wina dziecaka bo nie zauwazyl auta I nie odskoczyl na chodnik szkoda gadac a potracila go sasiadka co miesza 4 domy dalej nadal w szoku jestem bo myslalm ze tu tak spokojnie a jednak nie ehh

reklama
Marta witaj :-), dzieki :-), no pewno ze siostra lepsza niż pies :-).

Mama oj to straszne z ta noga tego chłopca :-(.

U mnie jak nie urok to sraczka ,oliwka przyniosła Wszy ze szkoły :-(.

Jutro rano z lili do kontroli bo non stop ten katar i czasem harczy ,muszę ja skontrolować .

Miłego dnia

Do góry