reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dzięki dziewczyny .

Lili z gorączka cały dzień ,noc straszna ,pokłóciłam się wczoraj wieczorem z lekarzem ech ,męczy mi sie dziecko strasznie ,jest na pół nieprzytomna :-(, nie chce cyca ,odwodni mi sie :-(,
Ja biegunki dostałam :-(, koszmar jakiś :-(

reklama
lenka oplulam telefon, że co ty mi :) oj ty nie moja kategoria, widziałaś kiedyś wagę ciężka z wagą lekka :)

stefa ja teraz ciwcze z hantlami (znaczy poki co ma dwa odwaznik 5 kg od wagi) i ekspanderem, więc uwazaj bo tez przez cioebie monitor oplułam

a atak w ogóle dziewczyny trzeba znow sie posmiac na beblaniu

witam weekendowo
zaliczyłam logopedę i jeszcze jedna wizyta nas czeka, rozstrzygająca:eek: W poniedziałek mam dzwonić się umówić. Mam nadzieje, że jakoś prywatnie się będzie dało, bo tak to terminy ponoć około2-3 miesięcy, a gdyby trzeba było jednak podcińać to nie chcę tyle czekać.

Martika na TLC nie widziałam, tutaj też pokazuja pary, którym się nie udaje, przykre to bardzo. Na szczęście są też tacy, których walka przynosi efekty. W ostatnim odcinku była para, która ma trojaczki i jeszcze po 7 latach nagle zaszli w ciąże naturalnie. Dobrze, że są takie programy, szczególnie w PL, trochę "odczarowują" in vitro.
Dorota kurcze takie uroki szpitala, w jednym pomogą, co innego się przypląta. Zdrówka dla Was.
annaoj wiesz ze na ból gardła dobre są lody :) każde hihi

)
co mój B Ci za ten wpis obiecał;-):-):-)

Lenka ja sobie co najmniej raz w tygodniu mówię, że trzeba się za siebie wziąć i nic:baffled:
Kate podlukałam Wasz wątek październikowy i okazało się, że piszesz z dwoma dziewczynami z moich wątków, jedna z Wrześniówek, jedna z Kwietniówek:-)

uciekam ciacho piec na przyjazd Igora:-)

haha annaoj zawsze do usług :) u mnie adi miał mieć podcinane ale na szczęście wystarczyły ćwiczenia rozciągające w sumie nie potrafi mocno języka wysunąć do góry ale to w niczym nie przeszkadza, życzę abyście tez nie musieli podcinac niby nic a zawsze coś

lenka nawet ci te obciazniki i karate nie pomogą waga ciała robi swoje, pamiętacie miałyśmy razem ćwiczyć łączyć się na Skype a tu tylko ty pozostałas gratuluję samozaparcia :) co do nocnego gadania jestem za !!

jedziemy właśnie zaliczkowac sale na komunie.. która ma jeszcze komunistów :)? jak wasze przygotowania.. mnie to wszystko przeraza

Dorota o kurcze , współczuję, trzymajcie się tam! strasznie Lili złapało choróbsko!

a mnie też rozkłada coś , mały ma gluty do pasa, marudny jak 150..ech mam dość!:wściekła/y:

reklama
Do góry