reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Ja w pjerwszej ciazy z synem ciagle borykalam sie z anemia, najlepsze jest to ze dobrze sie czulam. A z lily w ciazy ciagle sobie wkrecalam ze mam anemie a wyniki mialam super :). Teraz to mialam dopiero jedno badanie krwi w 12 tyg. I nic wiecej. Mam nadzieje ze nie mam anemi :/...

reklama
Mamcia komplecik cudny:)
To wloskie jedzenie?
Moze posciemniaj ze Ci slabo czy jak,bo jestes na etapie gdzie anemia lubi sie pojawic:/

Ja anemii nie mialam z Gabi i blizniakami w pizostalych dwuch tak:(

Poziomoi to japonskie jedzenie.
Ja.nawet nie mam komu sciemniac bo wylizyte mam z polozna dopiero w 28 tyg., a bylam u niej w 10 tyg. tylko raz. Ale chyba zrobie sobie krew. Tutaj ciaza jest inaczej prowadzona niz w pl.

Hej,
obiad zjedzony... tzn. dzieci, ja późno śniadanie jadłam i jakoś nie jestem głodna... Natala niestety ma antybiotyk :-( M jeździ po aptekach i szuka leku... ooo... właśnie słyszę, że wrócił... w sumie, dawno i tak nie miała, ostatnio w marcu

Anemii ja nigdy w ciąży nie miałam, dopiero po porodzie z Natasią, no i żelazo musiałam brać, ale źle się po nim czułam i sama odstawiłam i było ok

Happy mama, śliczny brzuszek :tak: brzusio jak brzusio, a Ty chudziutka jesteś :tak:

Mamcia, Twój też cudowny :-)

Poziomki, dla chłopców cudowne, ale dla dziewczynek wg mnie jakiś lepszy wybór... albo może ja tak jakoś trafiam, że dla dziewczynki bym non stop mogła coś wybierać, a Mati jakoś aż tyle w stosunku do Natasi nie ma. Nawet, jeśli chodzi o zabawki, to jakoś wg mnie, dla dziewczyn większy wybór... kucyki różne, akcesoria do nich, lalki na 100 sposobów... mogłabym wymieniać... a dla chłopca to tylko auta, a te lepsze to są poprostu za drogie i kupując dla Natasi kucyka filly za 7.90 już się Młoda cieszy, bo do kolekcji zbiera, a Matiemu już nie ma sensu tych małych aut kupować, bo ma ich mnóstwo, a na te lepsze to mi kasy szkoda... kupiłam Seana MacMission do kąpieli i kilka razy używał, a teraz autko leży. Nawet nie mam teraz pomysłu, co by mu kupić na urodziny, bo na Święta dostanie tablet, a dalej to nie wiem... klocków też ma sporo i już leżą... wszystko jest tylko na trochę... a on lubi się z Natasią kucykami bawić, bo bawią się razem, a Młoda z Matim autami nie lubi, no i dlatego auta leżą :eek:

Mamcia, cudny komplecik :-)

Mamcia zazdraszczam jedzonka bo lubie:p
Wiem ze inaczej ale nie masz spotkan z polozna raz na miesiac??

Pysia dla dziewczyn jest zdecydowanie wiecej wszystkiego ale to chyba ta moja tesknota za synem :D:D:p
Moje bawia sie wszystkim,maja lalki, samochody ,dinozaury itd:)

Ogarnelam kuchnie..po wekeendzie dom zawsze wyglada jak po tornado:mad::confused:

Ostatnia edycja:
Poziomki od 28 tyg mi sie zaczna, regularne spotkania. Oczywiscie mam nr tel. zawsze moge zadz. I pogadac jak sie bede o cis martwic itd. Ale przydzielily mi taka angielke ze nie chce mi sie z nia gadac, mlodsza odemnie na 100% i wydaje mi sie ze ja mam wieksza wiedze od niej jesli chodzi o ciaze.
Ostatno w ciazy mialam taka starsza polozna i byla super, ale juz jest na emeryturze.
Pysia zdrowka dla corci.
U nas to jest odwrotnie, mala woli sie autami bawic z bratem niz lalkami. Ale wspolna najlepsza zabawe maja domkami i ludzikami.

No dla dziewczynek jest wiekszy wybor, az za duzo,,lalki domki kucyki, wozki....ja juz nie mam gdzie tego chowac. Syn moj od kilku lat zbiera resoraki ma cale pudlo, ale najgorsze sa te tory samochodowe, pociagowe itd. Juz powiedzialam ze w tym roku zadnych torow nie dostanie na swieta. Najlepszym torem jaki dostali w tamtym roku jest ten tor z robaczkami, zapomnialam jak sie nazywa :/...do dzis sie nim bawia :)

reklama
Poziomki-coś takiego wystukałam dla sprawdzenia xufyut76rn bhr575hkjvbyte65tubhfd4534gj nbctuu
Dziewczyny-spore brzucholki już macie
Anna oj kce-wpisz na necie Karta Dużej Rodziny i powinno wyświetlić się bo w każdym mieście inaczej,jak mieszkasz na wsi to pod najbliższe miasto podlegacie

Do góry