reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dorota zapraszam:) A Ty z samej Częstochowy???Miałam mnóstwo rodziny kiedyś w tamtych okolicach,choć bardziej chyba to już była jura krakowsko-częstochowska.Moja mama pochodzi stamtąd. Myszków, Żarki i te mieścinki:) A druga część rodziny za Rybnikiem w kierunku Wodzisław , Racibórz:):)
Maż już dzisiaj zabrał Dawida na spacerek z rowerkiem,ale pogoda taka sobie, brak słonka:( Najstarsza u koleżanki dziś nocowała...a czeka mnie z nią cieżka rozmowa na temat dzierżawy konia:(Miała dzierżawić z kolezanką, ale i my i jej rodzice nie jesteśmy za bardzo na tak a dziewczyny się napaliły:(
Najmłodsza śpi i zaraz wstanie...ehhh mało zjadła kaszki rano:(ledwo 80 ml...Matkoooo co za jedzoki z nich...

reklama
Ja M odprawilam do pracy, dzieciaki ogladaja bajki. Wczoraj wrocilismy pozno to juz nie siadalam na BB. Ale znajoma ma brzuch :szok:, zrobilysmy sobie razem fotki, ja to z moim brzuszkiem jak krasnl jakis :-D.
Dorota pytalas jak sie wysypiam? bardzo malo spie ale sie przezwyczailam :tak:.

hejka
udało mi sie na chwilke wpaść. Strasznie padnieta jestem, nocka fatalna, karmienia Młodego to wiadomo, ale Alicja gorączkowała, charczała, płakała, a ona jak chora to tylko "mama", nawet jak B do niej wstanie to nic nie daje, bo płacze i mnie woła. Nad ranem chwilę dłużej w łóżku zostałam, więc jakoś funkcjonuję.
Mamartusia aż mi się łezka w oku zakręciła. Też tak na luzaka podchodziłam, dobrze, że aż tak szybko akcja się u mnie nie posunęła;-) Najważniejsze, że i Ty i dzieć zdrowi.
Pysia no ja bez auta to też jak bez ręki.
Szrlotka to niezłe obżartuchy z Twoich kotów;-)
Lenka zdrówka dla Olka
dobra uciekam, może z Alicją się uda chwilkę zdrzemnąć

mamartusia niesamowite, aż sie wierzyć nie chce:-D, nie wyobrazam sobie jakbym miała tak urodzić , panika byłaby okropna

annaoj dzieki, dla Twojej Alicji też zdrówka, u nas Antek zasmarakany dzisiaj i strasznie kichający, oczywiscie na wariacje siły są, za to Olek w wiele lepiej , bez temp ale w nocy budził si e na jedzenie co 2 godz:baffled:

mamcia sama jestem ciekawa takiego blizniaczego brzucha, w łasnie
madii a Ty z trójcą jaki miałaś brzuch

szrlotka a to się umeczycie z tym jedzeniem, a dlaczego nie chcecei tego konia dzierzawic

dorota oj biedne te dzieciaczki, oby szybko wyzdrowiały

misiarska to Twoj M ma zapedy, a imiona bardzo ładne

stefa podpadasz mi, zeby sie nie podzywac, no no

cała reszte pozdrawiam

lenka21 nie bardzo chcemy ponieważ ten właściciel jakiś dziwny...ostatnio stadninę mu podpalili za długi...:(do tego kiepski do dogadania jakiś i te koszta mnie przerażają...bo oprócz dzierżawy weterynarz, szczepienia , kowal...wszystko dość drogie...już wolałabym zainwestować w kupno konia, bo wiem,że młodego kupie, zdrowego...a tu nigdy nic nie wiadomo...na wiosnę pomyślimy o tym.

Mamartusia GRATULUJE!!!!! Cale szczescie ze wszystko sie tak skoncylo:)
Wspaniala macie pamiatke i wspomnienia.

Ciotki nie mam kiedy Was nadrobic,caly czas gdzies lazimy i dopiero o tej porze mam chwile zeby zajrzec.
Mam nadzieje ze u Was wsio dobrze.
BUuuuuziaki

Ostatnia edycja:
ANTONIA oj widze ze masz nerwy na swojego:angry:,ja mam to samo,tez jestem zla na swojego ze on ciagle w pracy a ja ciagle sama w domu.MAMCIA a jak Ty to wytrzymujesz? bo widze Twój nawet w niedziele pracuje?:-(,teraz jesteś sama z 2 dzieci a zaniedlugo z 3 ,nie masz nerwow? nie wkurza cie to ze wiecznie sama jesteś?

Ja tez sobie tlumacze ze ktoś musi pracować,ze takie niestety jest zycie i M aby nas utrzymać musi tak dużo pracować.
Ja nadal czekam na decyzje z urzędu miasta czy przyznają mi dla Oliwki to swiadczenie pielęgnacyjne,jak tak to chcieliśmy się przeprowadzić do większego mieszkania i wszystko git ale to większe mieszkanie będzie nas kosztowac to co ja dostane lub więcej ,a już myslalam ze jakbym ja ta kase dostala i alimenty na oliwke to M moglby pracować po 8 godzin dziennie i więcej w domu i jakos to by się wszystko poukladalo ,ale jak chcemy wynająć większe to i tak dupa bo M nadal będzie musial tak samo dużo pracować bo inaczej i tak nie starczy :angry:i to takie kolo zamknięte .

ANTONIA jak wyciekczka ? udana? kiedy Twój eM wraca?

MAMCIA no wiesz ty w 17 tyg z jednym dzieckiem a ona przed rozwiązaniem z bliźniakami wiec wiadomo ze Ty do niej to krasnoludek :-D:-D.To spisz tak duuuuuuuzo jak ja hihihih,no fakt da się do tego przyzwyczaić :-p.

ANNAOJ o jak się Alicja czuje? jak nocka? mam nadzieje ze lepiej.Mnie bardzo się podoba imie Alicja i jak bylam w ciąży z alankiem to gdyby była dziewczynka to zastanawiałam się na Alicja :tak:,jeszcze Natalia mi się podoba:-p.U mnie jest tak sao,jak moje dzieci chore to tylko mama i mama :crazy:.

SZARLOTKA na pewno wkrótce umówimy się na spotkanko :tak:,tak ja mieszkam w samej czestochowie,calkiem niedaleko centrum,jakby się uprzec to do centrum jakies 45 minut piechota i to nie spiesząc się ;-).No u ciebie to koty nadrabiają jedzenia za dzieci :rofl2:. To zycze abyście jakos pozytywnie z tym koniem to rozwiązali ,nie doradzę bo nie znam się .A rozmawialiście już z corka ?

POZIOMKI usprawiedliwiona,wpadaj jak tylko będziesz mogla :-).

Witam poniedziałkowo ,u mnie nocka o wiele lepsza,dzieci kaszlaly tylko po zasnieciu a tak to cala noc nie kaszlaly ,dziś rano tez lepiej,moze pomalu zdrowieją ,temp .nie maja wiec aby do przodu.
Dzieciom bajki puscilam,zaraz śniadanko,posprzatam u babci bo cos robic musze bo zanudzę się,moze później krotki spacerek z dziecmi ,Milego dnia

hej
Wpadam życzyć wszystkim miłego dnia,
pracy mam dużo, spać mi się chce, poszłam spać o 1,30 wstałam przed 6,
młody w nocy kaszlał więc bardziej czuwałam niż spałam

szarlotka ja się nie znam wiec nawet nie wiem co trzeba robic przy takim koniu, nawet nie wiedziałam ze mozna dzierzawic, w sumie to fajnie ze córa ma jakąś pasje:tak:

poziomki wcale się nie dziwię ze czasu brak, a dziewczyny jak zareagowały na nowe otoczenie

u nas po staremu
pozdrawiam

reklama
mamartusia.. co za relacje z porodu.. wooowww..
lenka./ brzuszek miałam dośc spory, jak byłam w 25 t.c to Ci którzy nie wiedzieli o Trójcy myśleli ze za chwilę rodzę..:szok:

szarlotka .. starsza córa jest z pilnych i grzecznych w sumie żadnych problemów nie mam z nia i w dodatku dobrze się uczy:-)
misiarska ładne imoiona

pozostale dziewczyny mocno ściskam..

pedze dziś na zdjęciu szwów i kolejne zmamiono do usunięcia..

Do góry