ANTONIA oj widze ze masz nerwy na swojego
,ja mam to samo,tez jestem zla na swojego ze on ciagle w pracy a ja ciagle sama w domu.MAMCIA a jak Ty to wytrzymujesz? bo widze Twój nawet w niedziele pracuje?:-(,teraz jesteś sama z 2 dzieci a zaniedlugo z 3 ,nie masz nerwow? nie wkurza cie to ze wiecznie sama jesteś?
Ja tez sobie tlumacze ze ktoś musi pracować,ze takie niestety jest zycie i M aby nas utrzymać musi tak dużo pracować.
Ja nadal czekam na decyzje z urzędu miasta czy przyznają mi dla Oliwki to swiadczenie pielęgnacyjne,jak tak to chcieliśmy się przeprowadzić do większego mieszkania i wszystko git ale to większe mieszkanie będzie nas kosztowac to co ja dostane lub więcej ,a już myslalam ze jakbym ja ta kase dostala i alimenty na oliwke to M moglby pracować po 8 godzin dziennie i więcej w domu i jakos to by się wszystko poukladalo ,ale jak chcemy wynająć większe to i tak dupa bo M nadal będzie musial tak samo dużo pracować bo inaczej i tak nie starczy
i to takie kolo zamknięte .
ANTONIA jak wyciekczka ? udana? kiedy Twój eM wraca?
MAMCIA no wiesz ty w 17 tyg z jednym dzieckiem a ona przed rozwiązaniem z bliźniakami wiec wiadomo ze Ty do niej to krasnoludek
.To spisz tak duuuuuuuzo jak ja hihihih,no fakt da się do tego przyzwyczaić
.
ANNAOJ o jak się Alicja czuje? jak nocka? mam nadzieje ze lepiej.Mnie bardzo się podoba imie Alicja i jak bylam w ciąży z alankiem to gdyby była dziewczynka to zastanawiałam się na Alicja
,jeszcze Natalia mi się podoba
.U mnie jest tak sao,jak moje dzieci chore to tylko mama i mama
.
SZARLOTKA na pewno wkrótce umówimy się na spotkanko
,tak ja mieszkam w samej czestochowie,calkiem niedaleko centrum,jakby się uprzec to do centrum jakies 45 minut piechota i to nie spiesząc się ;-).No u ciebie to koty nadrabiają jedzenia za dzieci
. To zycze abyście jakos pozytywnie z tym koniem to rozwiązali ,nie doradzę bo nie znam się .A rozmawialiście już z corka ?
POZIOMKI usprawiedliwiona,wpadaj jak tylko będziesz mogla :-).
Witam poniedziałkowo ,u mnie nocka o wiele lepsza,dzieci kaszlaly tylko po zasnieciu a tak to cala noc nie kaszlaly ,dziś rano tez lepiej,moze pomalu zdrowieją ,temp .nie maja wiec aby do przodu.
Dzieciom bajki puscilam,zaraz śniadanko,posprzatam u babci bo cos robic musze bo zanudzę się,moze później krotki spacerek z dziecmi ,Milego dnia