reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Madii no to ladnie zwiali :szok:. Chyba bym zawalu dostala.
Nam Lily ostatnio taki numer wyciela, bylam z synem w kuchni moze z 7 min. W tym czasie Lily nam sie schowala. Szukalismy jej z 5 min. juz sie darlam LILY, LILY nie wspominajac jak syn zaczal panikowac i wkoncu sie rozplakal, i ona dopiero wtedy wyszla i mowi " tu jestem" :no: normalnie zawalu dostalam. Taka mala malpa po cichu siedziala, mimo ze wiedzialam ze jest w domu to niezle sie wystraszylam.

reklama
Madii u mnie synek wcześniej nauczył sie normalnego siusiania niż córka :-). Duzo zdrowka,kurujcie sie .

Mamcia biedna twoja skaczaca kuzka :-( ,mój alan to też wiecznie sobie coś zrobi .

Stefaa warunkiem do tego świadczenia są określone punkty w orzeczeniu o niepełnosprawności i to mam, a jeśli chodzi o pracę to i owszem jeszcze teraz w maju pracowałam i to 6 dni w tygodniu po 8 godz,mogłam pracować mniej,mnialam też nocki ,ale po zapłaceniu pani do opieki nad dziecmi to wychodzilam na zero ,więc siedzę w domu ,a dodam ze ja zaraz po szkole cały czas ,kilka lat pracowałam aż do 1 urodzin oliwki,ale teraz nie opłaca mi sie to ,niestety nie mamy tu rodziny a nikt za darmo nie pomoże.

Po szkole poszłam z dziecmi i psem do netto ,a później już w domu,obiad ,zagrałam w grę z nimi,klocki ,wrócił M to on sie bawił,wykapal ,zapalił w piecu,ja coś tam porobilam i idę spac bo oczy mi sie zamykają .

Jutro do szkoły nie idziemy,koło 9 ma być ex,tata oliwki,pobawi sie i na 11 na to badanie,ja na korytarzu z alim a ex z oliwka tam,czarno widzę to badanie,oliwka na samo hasło badanie,nawet jak ma polezec sobie to jest wielki płacz :-(, proszę jutro o 11 o kciuki za to badanie .

Przepraszam dziewczyny, ale naprawdę próbowałam ogarnąć to, co napisałyście, i jakoś dzisiaj mentalnie nie nadąrzam. Już nawet nie wiem, co do kogo miałam napisać. Ide po prostu spać , bo sił brak.
Buziaki wieczorne dla Was

misiarska wrzuć troszkę na luz bo przecież Ty potrójna teraz jesteś ;-)

dorota trzymam mocno kciuki

madii a to diabełki , moi raz byli na dworze, bawili się z psem, na chwilę weszłąm do domu, wychodzę ich nie ma, obleciałąm w koło i nic, wołam nic, już po m poleciałam, panika w oczach, wyszłam przed bramę, moze do sasiadów poszli i coś słyszę , mamy taki mały lasek obok domu, poszli tam za psem, w srodku sobie siedzieli, a mieli tak 3,2 lata

annaoj dzieki ze pytasz, juz dbrze, poznał nowych kolegów, więc jest ok, i piłkę już mu podają jak grają więc ju ż w ogóle super, póki co z nauką tez ok, a dzisija jadę po nich bo juz o 10.30 konczą
fajnie macie z tymi dodatkowymi zajeciami, u nas nic ciekawego, a dojedzzac do innego miasta ponad 20 km nierealne, ja chciałabym coś sportowego zeby było aniestety nie ma nic, moze angielski bym znalazła ale jakos to mnie nie przekonuje

to dzis ja zapraszam na kawke, dla zakatarzonych mam herbatkę z malinami i miodem
miłego

Hejka.
Ja tez czytam ale jakos nie pisalam nic :p
Pogoda denna, dzieciaki odprowadzam do szkol i dzien zlatuje za dniem, zaraz sie ubieramy i na 10 ide z Hania do szkoly, i wracam cos ogarne i na 13 po Daniela :p normalnie masakra.... mam nadzieje ze zmienia jakos ten plan bo tak latac od jednego do drugiego nie widzi mi sie zima... :p no ale coz....
Kaszel mnie meczy jeszcze juz sie wkurzam, a tak to choroby pooowoli nam przechodza :tak:

Buziaki dla was!

Hej dziewczyny tez sie melduje :tak:.
Ciezko bylo dzis wstac :-p, ale juz mamy piateczek :-D.
Kawka wypita, dziecie w szkole.....narazie uciekam ogarnac, pozniej sie odezwe ;-).

Dorota jak po badaniu?

mi się dziś nic nie chce .. ale słoneczko świeci więc wezmę ich na spacer bo ostatnio w domu przez ulewy i wiatrzysko
w niedziele ma byc ladnie i cieplo wiec tez planujemy wykorzystac :)

milego dzionka wszystkim, bo weny do pisania brak u mnie ;)

I ja się melduję:-)
Wczoraj piekna pogoda, byłas nad morze pospacerować a dziś z Julią w deszczu szłyśmy po zakupy. Obiadek już gotowy, dziś kurczak chilli con carne
Misiarska...kiedy masz kolejne USG? jak się czujesz oprócz tego, że jesteś zmęczona? Brzuszek rośnie w szybkim tempie, pewnie co?

Liza...nie powiedziałaś jaka niespodzianka byla na waszą rocznicę? Pochwal się!

Mamcia...a Ty dlugo mieszkasz z UK? Ciężko było się zaklimatyzować? Wracacie do PL czy na stałe zostajecie?

Lenka...to ja jestem chętna na tę herbatkę z miodem i malinami :-)

Dorota123456789...trzymam kciuki z abadanie i daj znać po.

Madi...cały czas Cie podziwiam jak dajesz radę z Trójcą. A powiedz jaka była reakcja jak dowiedziałaś się, że brzuszku mieszkają trzy dzidzie? To tak przez przypadek czy brałaś może jakieś wspomagacze na zajście w ciążę?

Poziomki...zaglądaj do nas....nawet z telefonu ;-)

Annaoj...kce..........Piękny ten Twój Wiktorek. A jak Ty się czujesz po porodzie? Może opiszesz jakie wrażenia ;-) i wspomnienia, tak trochę więcej :-)

Stefaaa, Iwona i reszta WITAJCIE

madi tez podziwiem ci naprawde takie 3 lobuzy z jednego dnia... moje nerwy by juz dawno wykitowaly... :o
doris nie pisalam? nie bylo nic szczegolnego w sumie, wieczor wspolny jak dzieci juz spaly, pizza i potem takie tam. ... :-p ;-)

Ja mam juz dzieciaki w domu, weekend rozpoczety , choc jutro Ł. jeszcze pracuje ale tylko do 13 :tak:
Pogoda dziwna raz slonce, raz deszcz, :p hmury ale zimny wiatr.... hyhh

reklama
Hejj.. mamcia biore herbate :) gardło już lepiej ale teraz mam kaszel.. taki suchy ehh

dziś mamy gosci, przyjeżdza moja kuzynka ze swoją majówkową córeczka i będą u nas cały weekend .. hehe oby mi sie nie zachciało takiego bąbla ;) haha mój M już zapowiedział, że po wizycie spimy osobno haha :)

annaoj dziękuję ! śliczności :d

liza takie tam uważasz za nic ciekawego :p haha

doris, doris :p ja Cię również witam hihi

Lenka rozdajesz coś jeszcze prócz herbaty :cool2: biorę :)

anulaa a Ty gdzie się podziewasz .. łazienke wyremontowała to na BB już nie włazi toż to Ci kobieta ;)

aa ja wczoraj zrobiłam awanturę w domu .. normalnie aż zaczełam płakać .. wiadomo poszło o bałagan.. ale tak nakrzyczałam, że wszyscy łącznie z małżem zabrali się za porządki. Dzieci swoje pokoje ( nawet podłogi same pozmywały ) mężulek łazienkę ( nawet kafle poczyścił i fugi też haha) a ja zrobiłam szafy.. zimowe rzeczy wyciągnełam buuuuu !!!

miłego rodzinnego weekednu wpadnę w poniedziałek i sprawdzę listę obecności :cool2::rofl2::cool2:

Do góry