reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
stefaa - rewelacyjnie powiedziane. Co do zdjęcia, to chyba specjalnie jutro wstawię na FB, bo idę na pasemka do fryzjera :-) A piątek paznokcie. Bo w sobotę idziemy na wesele. Mój piękny specjalnie przyjeżdża z NL. No i w przyszłą sobotę zjeżdża już na stałe. (raczej)
Moja Nadia dziś jest po szczepieniu na polio no i na błonnicę, tężec i krztusiec. A jeszcze w poniedziałek miała temperaturę (do tej pory nie wiem, od czego). No ale lekarka powiedziała, że jest ok i że może być szczepiona. Chociaż jedną sprawę mam z głowy.
Miłej nocki dziewczęta :-)

Dorota ja to ogólnie raczej z tych mniej asertywnych mam :p mi brak pomysłów,ale czasem mi się udaje i staram się jak mogę :p choć nie jest to nie wiadomo co :p choć dziś dzieci same mi plany pozmieniały :p
Patryk z Amelką zasnęli mi w aucie jak po Klaudię pojechaliśmy i spali prawie do 16, więc Klaudia sobie sama powycinała i wyklejanki robiła- Ona ogólnie właśnie takie rzeczy uwielbia- Jej dać kartek trochę, trochę różności z których można coś tworzyć i spokój czasem nawet i na 3-4godziny !! a potem jak maluchy wstały to jedzonko, sprzątanie, trochę pomogli :p i już wieczór był ;)
u Nas ogólnie dzieciaki lubią różne malowania itp. więc póki co mam z nimi łatwo bo nie muszę aż za bardzo się wysilać z wymyślaniem :p ze Starszą różności robimy- nawet ramki na zdjęcia dla siebie sobie robi :p z młodszymi na razie nie da rady do końca :p choć z Patrykiem już lepiej, bo rozumniejszy,a Amelce kilka kredek i malowanka na razie radochę sprawiają :) ale lubimy w muzyczne zabawy się bawić też, czy nawet i muzykę puścić i poszaleć- powkurzać sąsiadów za ścianą :p

moje też jak się nudzą to niedobre :p ale na szczęście jak dobrze się ich podejdzie to nawet sprzątanie jest zabawą :p -choć dla Starszej już nie zawsze niestety :p

a co do spania w dzień to Klaudia w tym wieku też już spać nie chciała :p chyba że w przedszkolu się wymęczyła to wtedy zasypiała po :p tak samo ma Patryk- jak bardzo zmęczony to sobie sam zaśnie, a jak nie to przebiega do wieczora :)

to ja uciekam :) dobranoc i spokojnej nocki :)

Cześć wszystkim :-D
Znowu tyle napisałyście przez cały dzień, że ciężko was dogonić :szok:

Stefaa, tak mój mąż jest lekarzem i jak się za bardzo wymądrza to mówię "oczywiście panie doktorze" , ale on się wtedy wkurza
a ja cóż ... zachciało mi się być architektem, potem dekoratorem wnętrz i tak sobie dłubię różne rzeczy, ludziom domy urządzam i powiem Wam, że ja po prostu jestem w szoku bo ludzie ci zazwyczaj bardzo majętni nie mają wogóle gustu. nic a nic :szok:
Wczoraj dostałam jakiegoś olśnienia i zrobiłam projekt do końca. Co prawda skończyłam jak świtało ale opłacało się. Praca w nocy przynosi efekty (nie tylko w postaci dzieci jak widać

Dzieciaki pojechały do przedszkola a ja z projektem do klienta. Potem spałam do godz. 17, a na plaży dziś tłuuumy.
Chyba jakiś nowy turnus w hotelach się zaczął bo zwariować można. Czasem tak bywa niestety, że przez miasto nie można przejść bo wszyscy zwiedzają i opalają się :cool2:

Pogody absolutnie Wam nie zazdroszczę, cierpię tylko jak mam lecieć do PL i ubierać te wszystkie kurtki, spodnie, echhh...

no i "najmłodszą " z trójcy zaczęłam odpieluchować...i wczoraj były sukcesy...:-D ale i mnóstwo przebierania i ścierania po podłodze.. ale i tak pieluch dziennie "schodzi " duzoooo
za chłopaków się nie zabieram..
bo córcia to ładnie woła "siusiu" i "kupka"..a chłopcy jeszcze nie gadający..

Antonina ale sie ciebie fajnie czyta :-D :tak: :-)
Madii zdrowka!!! i powodzenia w odpieluchowywaniu :-)
stefea pieknie napisalas wyzej :tak:

Jejkku ale zimno... :/ wiatr wieje chlodny, wczoraj widzialam odpowietrzali piony w bloku wiec penwie niedlugo zaczna palic i bedzie ciepelko choc w sumie w dzien jest oka le noca chlodno :p
Daniel psozedl do przedskzola po 1,5tyg przerwie, troszke jeszcze pokasluje ale tylko z rana i ma resztki kataru wiec go puscilam, mam nadzieje se bedzie ok.... -_-gotuje druga ture dzemu bez mieszania :-) znow pieknie pachnie... :-p:tak:

Dziewczyny wpadam z kawą i pączkiem .. jest tu ktooo ??:happy:

u nas naszczęscie nie pada .. ale zimno, szaro- buro jest !
Antonia coś ta poczta szwankuje ;) słońca jak nie było tak nie ma ! Aaa to taka z Ciebie artystka :) no ale nie ma się co dziwić z takiej mieszanki musiało powstać co wybuchowego ;) ( bez urazy oczywiście )

gardło mnie nadal boli, zjadłam strepsil ze środkiem znieczulającym i ugryzłam się w język do krwi .. blee !

Madii trzymaj się dzielnie, jestem z Tobą w chorobie i odpieluchowywaniu hihi pamiętam ten okres, mogę rzec współczuje ! A kinder bal tylko dla dzieciaków, czy dorośli też byli ?? Jak małża przekonałaś? no pochwal si :rofl2:

liza zaraz podam adres proszę podesłać, ze dwa słoiczki na skosztowanie :) ja ogólnie kocham dżemy, powidła, natomiast moja familia ich nie nawidzi wręcz !

misarska czekam z ustęsknieniem na foteczki .. hehe bo jakoś mało Ciebie na FB

Iwona moje spią do nadal w południe hehe .. Damian ma leżakowanie w przedszkolu wiec w domu juz nie spi, ale Nadia to juz w aucie zasypia jak ja odbieram .. kochają spać po mamusi :)

reklama
poczytałam ale co kto komu to ciezko bedzie

stefa u nas poznali 2 litery, jedna cyfre, a siedzi tak do 40 min, 2 godz to moim zdaniem za duzo dla takiego malucha

liza tez chce robic, tylko nie ma mi kto sliwek narwac, i czekosliwe tez chce, chyba sama pojde skakac po drzewie

madi kciuki trzymam, a chłopcy ze nie gadajacy to i tak moga załapac, mij najstarszy nie gadał a sikał do nocnika, moze jeszcze siostre przegonia, a widziałam zdjecia, cudna trojeczka, fajnie sie patrzy, gorzej jak trzeba toto wychowywac :sorry:

moje bachorzatko wyjatkowo wczoraj grzeczne były:shocked2:, zobaczymy jak dzisiaj

antonia to obowiazkowo zabawa w pana doktora musi byc

oj przypomniało m sie , ja do m nie gadam zwierzatkowo, bardzo rzadko kochanie, tacy dziwni jestesmy

sorry ze tak pisze nie do składu ale co mi sie przypomni to pisze do tego olo przy cycku

olka miałam szczepic ale ma katar wiec nie pojechałam, a mnie gardło tez boli

od kukurydzy juz pojechali, zamiast byc z 5 godz jednego dnia, byli przez 3 dni po trochu, a ty człowieku lataj, to kawusia, to tamto, wazne ze juz spokoj

m przyszedł na sniadanie i musze kompa zwolnic:confused2:
nara

stefaa ja chce dwa:-p

Do góry