reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej ,
wpadam jak po ogien. :/

Mama - gratulacje chlopca! :-):tak:

Rybcia
- witaj

Poziomki - sprzedaje taka chuste elastyczna (sorry za brak polskich znakow) TULA o taka dokladnie jak na foto. Carnival_Wrap_large.jpg
jakbys byla zainteresowana to daj znac sprzedaje za £25 z przesylka.

buzki wszytskim

Załączniki

• Carnival_Wrap_large.jpg
    Carnival_Wrap_large.jpg
    54,2 KB · Wyświetleń: 81
reklama
cześć dziewczyny
melduję się po powrocie z raju. Już dawno nie miałam tak, żeby urlop mi tak szybko zleciał i tak mi się wracać nie chciało. Toskania piękna, cudowna. Naprawdę wypoczęłam.
Poziomki jeszcze raz gratulację.
Mama gratuluję synka.
Rybcia witaj. W jakim wieku masz dzieciaki?
i już nie pamiętam.

Mama to i u mnie żal trwał minutę po usg ;)
Jak sie czujesz w te upały?

Annaoj widziałam foty PIĘKNE!!!!

Mamartusia oj kusisz! Daj na priv PP

Witam nowa mamę.

U nas w miarę spokojnie, lelka tylko gorączkuje jeszcze Aaa bo zapomniałam wspomnieć ze przez ostatnie 2 tyg panowała u nas ospa i szkarlatyna.
Zeby było zabawniej tuż po porodzie dostałam zapalenia żył w łydce ale na szczęście nue ma zakrzepów. Bol jakiego nikomu nie życzę.

Nela jest cudowna dużo je i przybiera na wadze.
Juz czuje jak szybko czas ucieka:/

Z wakacji nic nam nie wyszło bo paszport dla Neli dopiero we wrześniu bedzie :( moze gdzieś lokalnie skoczymy.

Wogole to sie czuje trochę dziwnie bo to piąte dziecko wstawiłam fotkę usg na fb i sie wczoraj Zaczelo milion tel i wiadomości ale jak to ? Wpadliście czy co wkurza mnie to ze ludzie tak myślą dobrze ze juz dziś wszytsko umilknelo
u mnie podobnie.. z tym ze 3 dziecko. Pytania typu " boze kolejne??" no matko oi corko.. co to kogo obchodzi ile ja dzieci bede miala. Okolica mi nie utrzymuje rodziny wiec na ch.. komentuje. I teksty ze "teraz to koniecznie dziewczynka" no az mi cisnienie skacze. Bo panuje ogolne przekonanie ze musi byc parka. Jakby dzieci to kuźwa pieski byly. A czy posiadanie dzieci jednej plci oznacza ze ja jakas ulomna jestem?? albo moj mąż wybrakowany?? Az walnelam komentarz ze ja wcale o corce nie marze, ze dziecie najlepiej zeby bylo zdrowe a nawet jak nie bedzie. samobojstwa nie popelnie. To sie niektorzy obrazili.. bo jak ja moglam.. przeciez oni mi dobrze zyczą.
No mam wrazenie ze ludziom serio odbija.. i tego nawet juz leczyc sie nie da.

Annaoj zdjęcia widziałam , cudne . Super ze wypoczeliscie

Tren zgadzam się z tobą , jak nam się trzeci syn urodził to co niektórzy jakby kondolencje składali he he a walić ich

hej dziewczyny wpadam na chwile do was :)

annaoj piękne zdjęcia, Toskania to cudo!! taki totalny chill, super :) a jak reszta wakacji zaplanowana? masz cała trójce w domu?

moje dzieciaki 16 lipca jada, ogólnie się ciesze ale też stresuje, może to przez to ze pierwszy raz..

Adi mi się pochorowal, jakieś przeziębienie go dopadło, oby się wykaraskal chociaż w sumie jeszcze trochę czasu jest

czy u was też ma być tak gorąco?

Stefa zdrówka dla A . U nas juz jest ciepło a zapowiadają taki hard core . Kupiliśmy duży basen akurat na upały sama nie mogę się doczekać

Ja dzisiaj juz jakoś ciągnę brzuch mam dość duży ale omalo nie wylądowałam w szpitalu dostałam takich boli głowy ze szok ciśnienie niskie nawodnilam sie i przeszło na całe szczęście ja tez moze minute po wiadomości czułam żal ale szybko mi przeszło gozej z moim jakoś mu ciezko było zaakceptować ze chłopiec ale juz sie jakoś przyzwyczaił wyjścia nie ma :) teraz myślimy nad imieniem
Tren zawsze komuś coś nie będzie pasować no trudno wszytskim Nie dogodze mnie to ciagle męczą jak ty sobie radę dasz ? Jakoś dam innego wyjścia nie ma :) świadomie sie zdecydowałam :) tyle tylko ze to będzie juz ostatnie na bank bo mnie podwiąza przy cc za duże ryzyko kolejnych cięć innego wyjścia nie ma troche mi smutno z tego powodu ale jak sobie pomyśle jak bym mogła sie narAzic to trzeźwo zaczynam myślec ja normę wyrobiłam teraz czekam aż moja siostra sie postara 30 zaraz skończy ale ani chłopa porządnego ani mieszkania bo na pokoju mieszka u mnie jeszcze trzy tygodnie szkoły miałam jechać do Pl ale nie uśmiecha mi sie i zostanę sama z chłopakami a moj weźmie straszę i pojada naraIe jest moja matka to wykorzystuje ja na maxa i sie nie przemęczam pózniej tez ktoś przyjedzie i zleci mam juz ustalony termin cc na 2 listopada i nigdzie sie do tego czasu nie wybieram będziemy grzecznie czekać nic innego sobie nie życzę

Podczytuję Was żeby poznać Was.
Napiszę trochę o sobie. Mam 39 lat i jestem pełnoetatową mamuśką. Z wykształcenia jestem biologiem a z zawodu ( tzn kiedyś byłam ) nauczycielką. Moje trzy szczęścia to najstarsza córka 8 lat, młodsza córka 5 lat i synek 5 miesięcy.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia

reklama
Hej.
Ja w ogródku i tunelu ciągle mam robotę. Na neta to tylko w celach szkoleniowych ostatnio zaglądam.
Wszystko na temat wielodzietnych co miało zostać powiedziane powiedziano. ;) ja teraz nie planuje i rękami i nogami trzymam się kalendarzyka i pomiaru temperatury. Nie stać mnie zdrowotnie na żadną hormonalna antykoncepcję. może jak moje wszystkie problemy się wyjaśnia.

Upał ze ho ho.

POZIOMKI Nie pamiętam czy gratulacje a więc Gratuluję. Śliczna córa. Oj to się podzialo i choroby różne ajajaj.

ANNAOJ To urlop udany. Fajnie.

Do góry