reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

ząb boli!!! Dorota- ja mam do usunięcia nerwa ale w ciąży nie ma szans, dentysta się nie podejmie. Właściwie to powinnam pisać że nerw mnie boli a nie ząb.

mamcia- trzymam kciuki za poród koleżanki!

zaprowadziłam z córkami Dawida na trening, poszłyśmy zapisać Maję do szkoły a potem do parku gdzie posiedziałyśmy sobie do 19.00 a potem znowu odebrać Dawida i do domku. Przyjemna pogoda dzisiaj nawet.
Teraz dzieciaki do łóżek a ja na kanapę z herbatką będę czekać na małża.

reklama
Hej dziewczny!
dziękuję za przywitanie. Troje dzieci to ja miałam przed urodzeniem bliźniąt :tak::baffled: potem poszło hurtowo :szok:

Poczytam trochę wątku bo chciałabym was poznać jak radzicie sobie...chciałam napisać z dziećmi...ale dzieci same w sobie mało wymagające tylko praca przy nich czasochłonna....bo ja czasami mam dosyć...chcę wiedzieć czy ja wariuję czy to naturalna kolej rzeczy...to tyle na dziś..pzdr

lilu witaj :-)

dziewczyny oj dałam popalić gadowi, dałam :szok::tak:
Jak znów coś podskoczy to mamusia mi znów zasponsoruje locik :-p i tak do upadłego :cool2:
Póki co zawozi dzieci do przedszkola, pomaga w domu i nawet zagaduje. Ja oczywiście odzywam się służbowo i wiecie ... duuuużo teraz pracuję :szok::-p
Czasem facetowi trzeba wylać na łeb kubeł zimnej wody bo inaczej w pióra obrośnie :wściekła/y:

Moje dzieci dzisiaj pytały czy coś się stało bo tata jakiś dziwny i ciągle w domu jest i nawet gotuje i pranie zrobił :-D
Helen nie ma, niech sobie kobieta odpocznie od nas troszkę ;)

lilu, ja czasem chyba wolałabym mieć 6 dzieciaków i psów niż mojego chłopa :-p

Hej do domu dojechalismy o 21, dzieci ładnie drogę przespaly,w domu siku,pizama i spac ,alan antybiotyk,oliwka zastrzyk i nyny więc ja sie bardzo cieszę,oliwka będzie rano wyspana do szkoły :-).

Niestety w drodze i u nas pieskowi sie pogorszyło,m podzwonil po lek.i o 23 pojechał do weterynarza,czekam jak na szpilach,zamkne oko na sekundę zmęczona brakiem snu jestem ,martwię sie o wafelka .

Wafelek zdechł ,umarł .m już z nim przyjechał od lekarza jak już zdechniety ,poplakalam sie,jest mi mega źle i smutno :-(, m zakopie go zaraz za blokiem koło nas ,wolę aby byl tu .
Później sie odezwę,oliwka w szkole ,my z alim w łóżku leniu****emy .

dorota wspólczuje z powodu psa

happymama jak zab dzisiaj

antonia poprawa niezła, skoro nawet dzieci zauwazyły
stefa, poziomki, mamartusia, doris, iwona, mamcia, ania, anula, pysia, lilu, misiarska, liza, marta, szarlotka kate pozdrawiam wszystkie, mam nadziejr ze i nikim nie zapomniałam

mam cholernie suchy meczący kaszel, i za nic nie chce przejść,
zaspaliśmy dzisiaj na autobus, obudziłam się o 6.42 a autobus odjezdza o 6. 55, byłam ich zawieźć samochodem wiec od rana już zamieszanie. Teraz usypiam Olka, ryczy jak krowa.Może się na nie za dużo napatrzył bo jak byłam zawieźć chłopców to go zaniosłam do stodoły do M.

Byłam z TOmkiem na bilansie, nie dosyć że było ogromne opóźnienie, to jeszcze zdrowe dzieci były przyjmowane razem z chorymi. Po 20 sek badania doktorej stwierdził ze koślawo chodzi, ma płaskostopie, skolioze i zrotowany krę bo ma taka dziwna klatkę, w ogóle nie komentowałam, jak będę u naszej lekarki to niech go obejrzy. Jak po tak powierzchownym badaniu możnacokolwoek stwiedzić, chyba jedynie to ze lekarz jest idiotą. Tej stopy całkiem płaskiej nie ma, ale super wklęśnięcia też nie ma, za to klatka to moim zdaniem taka jego uroda, tatuś też taką ma.

W poniedziałek mamy pasowanie na ucznia. Wszystko co powie pani to święte. Bo jak mamma mówi weź jabłko to nie, będziesz chodził na korekcyjne to nie, ale jak pani powiedziałą to od razu, w szkole grzeczniutki no bo pani trzeba słuchac, a w domu to co ? Czy to ja taka nieudolna czy co, czy kiepską matka jestem, aż mi troszkę przykro.

no w końcu śpi, więc idę gotowac i sprzatać, jeszcze nic nie mam zrobione

Hej

Dorota wspolczuje :(((((( :*
happymama jak tam nerw? ;-)
Antonina no neizle dalas popalic mężowi :-) :tak: i dobrze ;-)

Kurde z rana byla taka piekna pogoda a teraz znow pochmurno... -_-
Jedno juz w szkole, drugie ma na 11:15 :p wiec jeszcze troszke, a potem pojde po chleb z najmlodszym, i cos na obiad musze wymyslec ale weny nie mam wogole.... :confused2::confused2::confused2:
i córce na urodziny musze cos poszukac by kupic, i tez niewiem, ona chce jakas lalke :p ehhh masakra.... macie jakis sprawdzony i łatwy przepis na tort?

nerw dawał trochę popalić w nocy, spałam przytulona do ciepłej butelki bo wtedy trochę jakby mniej bolało...masakra:baffled:

lenka- dziwny lekarz!

ja też nie mam dzisiaj weny, jakaś taka zdołowana jestem ale nie pytajcie czym bo sama nie wiem:sorry: jutro ostatni dzień szkoły i dwa tygodnie ferii jesiennych.

reklama
Do góry