reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej :) miałam się odzywać ale zawsze czadu brak ale tak szybko wpadłam się pochwalić 26.07 na świat przyszedł mój pierwszy wyczekany Synek Igor :) Siostry zachwycone a mi się zachciało juz kolejnego :D mały super ciągle śpi jestem zachwycona i bardzo szczęśliwa :) porod wywołany od pierwszego skurczu do urodzenia minęła równa godzina :) wiec za dużo się nie namęczyłam ;) parte 2 minuty jeden skurcz dosłownie :)

reklama
no to pięknie. gratulacje!!! a mój Oliś już ma 13 miesięcy i straszny rozrabiacz się z niego zrobił.

Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

hello Girls

Serdecznie Wam gratuluję dzieciaczków i ciąży (i trochę zazdroszczę)

U mnie co chwilkę coś, ale po wakacjach głównie praca i ogarniam po remoncie, jakoś wolno mi idzie
A już za chwilkę szkoła...

Doris a Ty już wróciłaś do pracy?

pozdrowionka

Witam mam 2 dzieci nie planowanych podczas studiów teraz się bronić będę a tu 3 w drodze ja mysle jak tu ogarnąć bardzo chce trójkę ale się boje. mieszkamy z treściami którzy się wracają i mnie do szału doprowadzają wiec nerwów dużo i mało miejsca. Planujemy się wyprowadzić za rok odkładamy jazdy grosz. Reszta się boje jak to będzie córka jest fantastyczna grzeczna się slucha przedszkolak,za to syn ma 1.5 roku i jest dzikim wariatem, małym ucieka awantury robi zanim go poskromie to czasu dużo minie. Obawiam się ze w tych małych 2 pokojach z treściami pod dachem w szał wpadnę albo w depresję bo juz z nimi nie gadam im trzeba ciągle uwagę zwracać bo uważają się za najmądrzejszych i pouczać chcą. I ja juz mam system tryb dnia wypracowany tak ze dzieci nigdy dziadka nie zostawiam zawsze bierzemy je z sobą ale z 2 na początku przyznam tez było dziko ale z czasem tryb dnia był na tip top. Tylko mnie ta sytuacja zamieszkania martwi jak najdalej od teściów. Jak u was z tymi różnicami wieku i mieszka ktoś z treściami ma tak. Bo ja od myśli odechciewa mi się dziecka.

jeśli tu ktoś jest mam nadzieje ze tak, proszę o odpowiedz. Dziewczyny jak radzilyscie sobie z trojka i więcej dzieci podczas chorob. mój Syn ciagle choruje a niebawem pojawić się ma Małe Bobo i to mnie przeraza.

reklama
Do góry