Hej miałam się odzywać ale zawsze czadu brak ale tak szybko wpadłam się pochwalić 26.07 na świat przyszedł mój pierwszy wyczekany Synek Igor Siostry zachwycone a mi się zachciało juz kolejnego mały super ciągle śpi jestem zachwycona i bardzo szczęśliwa porod wywołany od pierwszego skurczu do urodzenia minęła równa godzina wiec za dużo się nie namęczyłam parte 2 minuty jeden skurcz dosłownie
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
no to pięknie. gratulacje!!! a mój Oliś już ma 13 miesięcy i straszny rozrabiacz się z niego zrobił.
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
słodka owsianka
Fanka BB :)
Ja urodzilam na sza Ewe 17cerwca. Jest wspaniala
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hello Girls
Serdecznie Wam gratuluję dzieciaczków i ciąży (i trochę zazdroszczę)
U mnie co chwilkę coś, ale po wakacjach głównie praca i ogarniam po remoncie, jakoś wolno mi idzie
A już za chwilkę szkoła...
Doris a Ty już wróciłaś do pracy?
pozdrowionka
Serdecznie Wam gratuluję dzieciaczków i ciąży (i trochę zazdroszczę)
U mnie co chwilkę coś, ale po wakacjach głównie praca i ogarniam po remoncie, jakoś wolno mi idzie
A już za chwilkę szkoła...
Doris a Ty już wróciłaś do pracy?
pozdrowionka
Witam mam 2 dzieci nie planowanych podczas studiów teraz się bronić będę a tu 3 w drodze ja mysle jak tu ogarnąć bardzo chce trójkę ale się boje. mieszkamy z treściami którzy się wracają i mnie do szału doprowadzają wiec nerwów dużo i mało miejsca. Planujemy się wyprowadzić za rok odkładamy jazdy grosz. Reszta się boje jak to będzie córka jest fantastyczna grzeczna się slucha przedszkolak,za to syn ma 1.5 roku i jest dzikim wariatem, małym ucieka awantury robi zanim go poskromie to czasu dużo minie. Obawiam się ze w tych małych 2 pokojach z treściami pod dachem w szał wpadnę albo w depresję bo juz z nimi nie gadam im trzeba ciągle uwagę zwracać bo uważają się za najmądrzejszych i pouczać chcą. I ja juz mam system tryb dnia wypracowany tak ze dzieci nigdy dziadka nie zostawiam zawsze bierzemy je z sobą ale z 2 na początku przyznam tez było dziko ale z czasem tryb dnia był na tip top. Tylko mnie ta sytuacja zamieszkania martwi jak najdalej od teściów. Jak u was z tymi różnicami wieku i mieszka ktoś z treściami ma tak. Bo ja od myśli odechciewa mi się dziecka.
malinka1000
Fanka BB :)
jeśli tu ktoś jest mam nadzieje ze tak, proszę o odpowiedz. Dziewczyny jak radzilyscie sobie z trojka i więcej dzieci podczas chorob. mój Syn ciagle choruje a niebawem pojawić się ma Małe Bobo i to mnie przeraza.
reklama
Podziel się: