kalana
Fanka BB :)
Dzien dobry my o 9 dzisiaj wstalismy oczywiscie mały spal ze mną bo w lozeczku wielka awantura..obudził sie o 22 i do 00.30 nie chcial spac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak dla zabawy. Syn się na nie rzuca i niestety phej Dziewczyny
Oby juz sie uspokoiło z tymi chorobskami, biedna sie wycierpiała
Z jakiejs okazji te balony, czy tak po prostu dla zabawy?
Ja sie jakos wybudzić nie moge, zasnąć długo nie moge w nocy od paru dni a rano zombie...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak sie właśnie zastanawiam. No do tej pory miałam plastikowe i jak tylko zawisło tak kaplica wszystko fruwalo.Dziewczyny ale Wy pyszności robicie. Andzelika ja to nie pomogę, bo nie mam doświadczenia w tym temacie
Fajne sa tylko trzeba chronic przed deszczemTak sie właśnie zastanawiam. No do tej pory miałam plastikowe i jak tylko zawisło tak kaplica wszystko fruwalo.