G
goszczaca
Gość
Też duża jak na dziewczynkę, a dlaczego jej nie zmierzyli?Moja ważyła 3680 a wzrostu mi nie sprawdzali więc nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też duża jak na dziewczynkę, a dlaczego jej nie zmierzyli?Moja ważyła 3680 a wzrostu mi nie sprawdzali więc nie wiem
On by pewnie ważył tyle ile przybrał do dnia terminu czyli 4.5 kg tak mniej więcej mi go gin liczyła w terminieO to synek jak na wczesciaka tez ladna wage mial
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
Bo ja radziłam w Angli a tu wzrostu nie sprawdzają u dzieciTeż duża jak na dziewczynkę, a dlaczego jej nie zmierzyli?
To kawal chlopaOn by pewnie ważył tyle ile przybrał do dnia terminu czyli 4.5 kg tak mniej więcej mi go gin liczyła w terminie
Aha. No tam to całkowicie inne zasady są.Bo ja radziłam w Angli a tu wzrostu nie sprawdzają u dzieci
DziwneBo ja radziłam w Angli a tu wzrostu nie sprawdzają u dzieci
A Ty naturalnie?Dobrze że sam poród szybko poszedł ;D
No dziwne ale tak już tutaj jest i po jakiś 18 godz od porodu już wyszłam do domuDziwne
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
Tak naturalnie 13 min tylko radziłam no ale skurcze z 20 godz mialamA Ty naturalnie?