kalana
Fanka BB :)
O lubię dawno nie jadlamJa gotuję bigos
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O lubię dawno nie jadlamJa gotuję bigos
Kinga to fajnie mój chłop spi bo na 3 do pracy a mały zasnął przy cycu jak zwykle wiec ide zrobic kolacjeA ja wykapalam dzieciaki, jeden już śpi druga rozwiazuje zagadki w książce i teraz czysty relaks już nic nie robię☺ świetna ta chusta, ja żałuję że nie miałam bo mój też ciągle na rękach☺ a tak w ogóle śliczna córeczka☺
Moze to smiesznie zabrzmi, ale mam bigis z ostatnich świąt jeszcze 6 słoikówJa gotuję bigos
Smacznego ja teraz tez mam chwile relaksu bo syn kapie męża dzisiaj dłużej mu się w dzień pospalo bo aż do 17 więc pewnie znowu zasnie po 23Kinga to fajnie mój chłop spi bo na 3 do pracy a mały zasnął przy cycu jak zwykle wiec ide zrobic kolacje
To ile ty tego bigosu nagotowałaś?Moze to smiesznie zabrzmi, ale mam bigis z ostatnich świąt jeszcze 6 słoików
Powiem szczerze, ze to nie ja mój tata robi przepyszny bigos, mówię wam palce lizać. A on robi az z 6 kg.kapusty 4 kg mięsa w tym itd. no i oczywiście daje mi i siostrze która mieszka w GdańskuTo ile ty tego bigosu nagotowałaś?