reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Witaj:)

U nas mama chora także święta w domu z tatą. Ale nie czuje tych świąt. A jak u Was? Malujecie jajka?
emoji5.png

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam święta na tzw. Żula :D spedzam tu trochę tak trochę I tyle.
A przy innych zębach miał jakieś objawy typu gorączka?

Najgorzej przechodził czwórki. Miał zapalenie gardła, wymioty temperatury brak.
Leylah przygotowania rozpoczęte, ale ja już nie mogę się męża doczekać bo będzie w sobotę☺
Nie dziwię Ci się po tak długiej rozlace:)

Nawet nie wiedziałam, że tak może być. Moja bezobjawowo przeszła jedynki dolne dwie na raz, dwójka lewa dolna też jak cie moge ale jedynki górne masakra. Marudzi cały dzień...

Ja też nie wiedziałam, najezdzilismy się po lekarzach nawet usg brzucha robiliśmy bo myślałam, że może refluks a tu poprostu ząb ale to przy 3 było szły 3 naraz

reklama
Do góry