G
goszczaca
Gość
Dzięki. Mi jeszcze bardziej. Myślałam, ze się uda...chyba będę musiała przejść się do swojego lekarza, zeby mnie poprowadził. Długo się nie staramy, ale...swoje człowiek myślał.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki. Mi jeszcze bardziej. Myślałam, ze się uda...chyba będę musiała przejść się do swojego lekarza, zeby mnie poprowadził. Długo się nie staramy, ale...swoje człowiek myślał.
Dzięki. Zaczynam pomału wątpić. Wiosna idzie, mąż rolnik nie będzie miał czasu dla mniePrzykro mi ale następnym razem napewno sie uda trzymam kciuki
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
Dzięki. Zaczynam pomału wątpić. Wiosna idzie, mąż rolnik nie będzie miał czasu dla mnie
On mi w sumie gadał żebym do maka się starała, ale mój zegar biologiczny tykaNa to sie zawsze znajdzie czas [emoji4]Na pewno się uda[emoji4]to może przejdź się do tego lekarza zobaczysz co Ci powie
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
To samo miałam z pierwszym. Ale jak nie chcieć, jak się skupić na czymś innymMój też rolnik ale jakos w tamtym roku znalazł czas wieczorami na spokojnie bo jak się chce to nie wychodzi nie myśl tak o tym a wyjdzie, ja miałam tak samo a teraz córcia jest już z nami a też watpilam
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
Coś Ty, mąż hoduje trzode i musi być dzień dnia, a znajomemu który zawsze pomagał jak chcieliśmy gdzieś jechać, syn się urodził i od razu zaznaczył że żyje czymś innym...A spróbuj chociaż na weekend wyjechać gdzies nie myśleć i tak spontanicznie wiem że to działa z moja koleżanka tak było
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
A masz przepis jakiś inny na luz. Powiem szczerze, ze w tym cyklu w ogóle nie myślałam żeby zajść. Dopiero sobie uświadomiłam jak tu napisałam, żebyście kciuki trzymały i klops