reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Boże!Wszyscy chorzy,kogo by nie pytał,dzieci nie dzieci.Nas na razie omija....tfu,tfu,oby tak dalej.
Dziś wraca A.:-D......znaczy się tylko wieczorami będzie z nami,bo rano do pracy,ale to już coś;-)
Idę na kawkę,bezkofeinowa,ale to zawsze kawa.:tak:

dobry

Amaliee oby syzbko pomogły,minelo...

ekomama moj tez dzisiaj wraca kolo 22-23 bedzie...

Ale o chorobach wirusach nawet w wiadomosciach mowili..,masakra..epidemia jakas czy co...

Cześć Kobitki,
Amaliee, zdrówka dla Młodego i wytrwałości dla Ciebie
Ekomama, dobre i wieczory, ważne, że będziecie razem :-)
Adasiowi wczoraj zaszkodziła jajecznica i w nocy wymiotował...od rana piorę i końca nie widac, teraz juz czuje sie lepiej ale usnal, bo biedulek za duzo nie spał.

zmykam na kawę, miłego dnia :)

Amaliee biedny mały.:-(
Ja się zaczynam zastanawiać czy to czasem nie jakiś wirus zaatakował nasze maluchy , tak jak Koralikowa pisze. Też wczoraj wiadomości wieczorne oglądałam.
Moja Amelka wczorajszą prawie całą noc wymiotowała.:tak:Dziś już jest ok, tyle, że apetytu nie ma.
I ja filiżankę kawki sobie zapodam.
Starszaki dopiero w środę do szkoły idą, więc mam luzik.:tak:

...no a Dawidek ma rozwolnienie...na bank wirusówka...jestem zmęczona i nic mi się nie chce...a miałam mieć dzisiaj labę i korzystać z dnia...hahah...w końcu mam urodziny :D:D...a tu jakieś gowno sie przyplatało:wściekła/y:

Zdrówka dla wszystkich chorowitków
Faith Sto lat;-):-)

Ja po pracy jestem zła bo w sylwestra też pracuje i to do 18,15 ale już od stycznia jestem z wami na dobre bo umowy mi nie przedłużyli więc znowu będę bezrobotna:sorry2: i będę szukać....

reklama
Faith stawiaj flache:) STO LAT KOCHANA..co sie nie chwalisz?? ile to 18stka stuknela:))

aguska a w domu siedzicie?? to maz wsioz robi na sylwka,,heee

Ja najchtniej bym gdzies wyszla,ale oczywiscie niby gdzie,,no gdzie to jeszcze luz,,ale z kim...nikt kasy nie ma,nikt nie bo cos tam..echhh ludzie sa dizwni...

Do góry