reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Renia no gratki madrego syna.

As jak mlodz w szkole?

Bodzia swieta.ble.
Dziś znów miałam telefon ze szkoły.
Młody na technice nie chciał figur geometrycznych rysować ołówkiem tylko długopisem i o to afera była :baffled::baffled::baffled:
Mądra wspomagająca zabrała mu kartę pracy ,ąz się wyciszy i weźmie ołówek do ręki :szok::szok:
A on na to miejsce wstał i przesunął stolikiem w kierunku nauczycielki tak mocno ,że w biodro dostała.:baffled::baffled:
W efekcie i tak nie narysował tych figur wcale i tyle wygrali :baffled::baffled::baffled:

Ale coś się ruszyło po mojej wczorajszej interwencji u wychowawcy .P.Janka niedawno dzwoniła i rozmawiałyśmy prawie godzinę .
Jednak jak się chce to można .
Kubuś na plastykę i technikę będzie dostawał gotowe szablony lub jakieś schematy i będzie indywidualnie oceniany .
Ponadto tydzień wcześniej już mają go informować co będzie robił na kolejnych zajęciach.
Powstanie dla niego specjalna sala do wyciszeń :szok::szok::-):-):-)
:-)Wychowawca mnie dziś pytała co powinno być w takiej sali i jak ma ona wyglądać :szok::szok::-):-):-):-)
Cały program będzie na nowo specjalnie pod Kubusia ułożony i zapisany w IPET.
Tego IPETU kazała mi nie podpisywać .
Podejmą próbę nie używania wyrazu NIE w stosunku do Kuby.
Lekcje ma oceniane buźkami ,a przerwy będą oceniane naklejkami .Za każdą przerwę bez bójki młody będzie dostawał naklejkę .
W chwili gdy młody buja się na krzesle i nie może nad tym zapanować będą zamieniać krzesło na piłkę :tak:
Wszystkie uwagi negatywne mają być zamienione na pozytywne ,czyli wreszcie mam to o co walczę od 1 klasy.:tak::-D:-D:-D
Jednak jak się chce to można wystarczyło,że wychowawca się o wszystkim dowiedział i już zmiana decyzji .

Renata mój też jest uczulony na roztocza a do tego na sierść psa i trawy/zboża:sorry: a jakie leki bierze?bo mój wziewów nie musi brać
nie długo zimno sie zrobi i trzeba codziennie wietrzyć mieszkanie ;-)dzieci wtedy lepiej śpia:tak:no i kochana musisz sprzątać codziennie:-D:-D:-Dja mam małe mieszkanie to kurz jakby nie było zawsze jest:sorry2:od kaloryferów teraz mamy masakre:sorry2:

dobra szykuje sie a mały jak zwykle jeszcze śpi:eek:

Ostatnia edycja:
Aguska ja sama mam uczulenie na kurz i byliny. do tego mam fiola na punktcie sprzątania. codziennie kurze wycieram i z odkurzaczem latam. Gorzej ogarnąc podworko na wsi ;)

Oskar bierze Xyzal, Zyrtek i montelukast. no i doraznie do nosa coś i do oczu jak zaczyna mi lzawić lub puchnie.

ja znowumusze brac wziewy bo astme mam. do nosa tez musze codziennie aplikwac sobie spray i do oczu.

chwala pan u ze F na nic nie uczulony. za to AZS ma. ..

rodzinke.pl ide oglądac. :D

Dobry
Ja dziś byłam na lekcji otwartej wprzedszkolu i Lolo bardzo grzeczny i chętny do pracy.Bardzo dumna z niego jestem :-)

A co tu taka cisza???hihihih
ja już żyję świętami:)
ehhh zapach choinki, goździki, imbir, smak sernika i makowca;)ehhh ale się rozmarzyłam:)

hej

ja po pracy..
Konspekt do poprawy,,jutro ta zgroza..grrrr z ranca...

Renia latasz na odkurzaczu:-D..dobre....

lena ja nie czekam,nie lubie swiat....tylko ozdoby lubie....ale tego dzielenia sie oplatkiem itp itd...

Bodzia to my tez jestesmy dumni ze ty jestes dumna...brawa dla LOLa

reklama
a u nas same klopoty jak sie uspokoilo na dzialce a potem choroba i smierc mojego dzoadka (silna miazdzyca) to wczoraj przyszlo zawiadomienie do mojego taty ze 17grudnia jest rozprawa w sadzie w sprawie testamentu mego dziadka w ktorym napisane jest ze go wydziedzicza a caly majatek przepisuje swojej corce ktora go przez dwa lata zamykala na klucz i oddala go do kliniki kiedy byl po udarze nieprzytomny, a powodem tego wydziedziczenia jest to ze niby zle trakr
towal swoich rodzicow (oboje nie zyja) a tak naprawde byl na kazde zawolanie zreszta my z bratem tez.

Do góry