reklama
Dziś znów miałam telefon ze szkoły.Renia no gratki madrego syna.
As jak mlodz w szkole?
Bodzia swieta.ble.
Młody na technice nie chciał figur geometrycznych rysować ołówkiem tylko długopisem i o to afera była
Mądra wspomagająca zabrała mu kartę pracy ,ąz się wyciszy i weźmie ołówek do ręki
A on na to miejsce wstał i przesunął stolikiem w kierunku nauczycielki tak mocno ,że w biodro dostała.
W efekcie i tak nie narysował tych figur wcale i tyle wygrali
Ale coś się ruszyło po mojej wczorajszej interwencji u wychowawcy .P.Janka niedawno dzwoniła i rozmawiałyśmy prawie godzinę .
Jednak jak się chce to można .
Kubuś na plastykę i technikę będzie dostawał gotowe szablony lub jakieś schematy i będzie indywidualnie oceniany .
Ponadto tydzień wcześniej już mają go informować co będzie robił na kolejnych zajęciach.
Powstanie dla niego specjalna sala do wyciszeń :-):-):-)
:-)Wychowawca mnie dziś pytała co powinno być w takiej sali i jak ma ona wyglądać :-):-):-):-)
Cały program będzie na nowo specjalnie pod Kubusia ułożony i zapisany w IPET.
Tego IPETU kazała mi nie podpisywać .
Podejmą próbę nie używania wyrazu NIE w stosunku do Kuby.
Lekcje ma oceniane buźkami ,a przerwy będą oceniane naklejkami .Za każdą przerwę bez bójki młody będzie dostawał naklejkę .
W chwili gdy młody buja się na krzesle i nie może nad tym zapanować będą zamieniać krzesło na piłkę
Wszystkie uwagi negatywne mają być zamienione na pozytywne ,czyli wreszcie mam to o co walczę od 1 klasy.
Jednak jak się chce to można wystarczyło,że wychowawca się o wszystkim dowiedział i już zmiana decyzji .
Koralikowa
Fanka BB :)
Dobry
Zobacz załącznik 518830As no w koncu sie wziely panie za siebie i swoje postepowanie.
W koncu,ale zobaczymy jak im to wyjdzie.
Milego dnia laseczki
Aha moja nowa gwiazdka
Zobacz załącznik 518830As no w koncu sie wziely panie za siebie i swoje postepowanie.
W koncu,ale zobaczymy jak im to wyjdzie.
Milego dnia laseczki
Aha moja nowa gwiazdka
aguska2017
Renata mój też jest uczulony na roztocza a do tego na sierść psa i trawy/zboża a jakie leki bierze?bo mój wziewów nie musi brać
nie długo zimno sie zrobi i trzeba codziennie wietrzyć mieszkanie ;-)dzieci wtedy lepiej śpiano i kochana musisz sprzątać codziennieja mam małe mieszkanie to kurz jakby nie było zawsze jestod kaloryferów teraz mamy masakre
dobra szykuje sie a mały jak zwykle jeszcze śpi
nie długo zimno sie zrobi i trzeba codziennie wietrzyć mieszkanie ;-)dzieci wtedy lepiej śpiano i kochana musisz sprzątać codziennieja mam małe mieszkanie to kurz jakby nie było zawsze jestod kaloryferów teraz mamy masakre
dobra szykuje sie a mały jak zwykle jeszcze śpi
Ostatnia edycja:
Aguska ja sama mam uczulenie na kurz i byliny. do tego mam fiola na punktcie sprzątania. codziennie kurze wycieram i z odkurzaczem latam. Gorzej ogarnąc podworko na wsi
Oskar bierze Xyzal, Zyrtek i montelukast. no i doraznie do nosa coś i do oczu jak zaczyna mi lzawić lub puchnie.
ja znowumusze brac wziewy bo astme mam. do nosa tez musze codziennie aplikwac sobie spray i do oczu.
chwala pan u ze F na nic nie uczulony. za to AZS ma. ..
rodzinke.pl ide oglądac.
Oskar bierze Xyzal, Zyrtek i montelukast. no i doraznie do nosa coś i do oczu jak zaczyna mi lzawić lub puchnie.
ja znowumusze brac wziewy bo astme mam. do nosa tez musze codziennie aplikwac sobie spray i do oczu.
chwala pan u ze F na nic nie uczulony. za to AZS ma. ..
rodzinke.pl ide oglądac.
Koralikowa
hej
ja po pracy..
Konspekt do poprawy,,jutro ta zgroza..grrrr z ranca...
Renia latasz na odkurzaczu..dobre....
lena ja nie czekam,nie lubie swiat....tylko ozdoby lubie....ale tego dzielenia sie oplatkiem itp itd...
Bodzia to my tez jestesmy dumni ze ty jestes dumna...brawa dla LOLa
ja po pracy..
Konspekt do poprawy,,jutro ta zgroza..grrrr z ranca...
Renia latasz na odkurzaczu..dobre....
lena ja nie czekam,nie lubie swiat....tylko ozdoby lubie....ale tego dzielenia sie oplatkiem itp itd...
Bodzia to my tez jestesmy dumni ze ty jestes dumna...brawa dla LOLa
reklama
a u nas same klopoty jak sie uspokoilo na dzialce a potem choroba i smierc mojego dzoadka (silna miazdzyca) to wczoraj przyszlo zawiadomienie do mojego taty ze 17grudnia jest rozprawa w sadzie w sprawie testamentu mego dziadka w ktorym napisane jest ze go wydziedzicza a caly majatek przepisuje swojej corce ktora go przez dwa lata zamykala na klucz i oddala go do kliniki kiedy byl po udarze nieprzytomny, a powodem tego wydziedziczenia jest to ze niby zle trakr
towal swoich rodzicow (oboje nie zyja) a tak naprawde byl na kazde zawolanie zreszta my z bratem tez.
towal swoich rodzicow (oboje nie zyja) a tak naprawde byl na kazde zawolanie zreszta my z bratem tez.
Podziel się: