reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej

ja po pracy...

Justa ty swoja dzialanosc otworzysz??a moglabys bo suda robisz:))

Bodzia no popatrz,a przez jakas strone imageshack lub cos podobnego...

Kubusia sto lattt
urodziny17.gif

Amalie to zakupy juz zrobione super..
ja dopiero po weekendzie cos kupie z przecen oczywiscie:))

A co do lekarzy to,,hmmm.brak słów..chociaz ja na mojego syna lekarza nic nie narzekam..

Hej dziewczynki jestem i ja;)
U mnie spełniane plany rozwoju i dalszego realizowania marzeń:)
Gaja przeziebiona, moze mi własnie wytłumaczyie czy lipomal to bardziej na goraczkę czy zapobiegawczo???
Ja siedzę już i dumam jak ubrac domek na świeta;)

Ameliee ale zwolnie nie nawet na 2,3dni??? W naszym przedszkolu zwolnienie od lekarza powyżej dwóch tygodni a tak wystarczy zgłaszać.
Fajne zakupy...
Lena ja juz mniej więcej wiem jakaledopiero po Jarmarku ubieram.
Będe wtedy wiedziała co mam doszyć.Nadal tylko dumam nad choinką..Troche bym chciała taką z żurnala, koelżankawzeszłymroku tak ubrała, a troche taką prostą,dzieciową....

Justa a tam andrzejki ;-) Ja szyje na Jarmark to mysle sobie. A Mikołaja się doczekacnie moge :-) Albo choinki...A w sumie to prezentu :-p
Ano. Fifi ma na astme wziewy na stałe. W styczniu kontrole i mami wypisać papiery na zasiłek pilęgnacyjny. I dostalismy jeden lek gratis od przedstawiciela.

Hej :)

Bylam u alergologa z mlodszym dzieciem. uczulony na roztocza kurzu. noż by go ch... . I jak tu tego unikac?? jak wkolo sam kurz??

O kaszle nadal. na prosbe lekarki pokazal co potrafi. alergiczne jak nic. plucka i oskrzela czysciutkie ze echo sluchac. dostal recepte na przedluzenie leków. no.

potem do ojca. tzn.. ja wysiadlam z auta tato wsiadl. wypilam kawe i spacerem po F. w szkole sie nasluchalam jaki to F mądry, jak dobrze sobie radzi, i wogolle jaki fajny, no dumna jestem jak cholera z tego syna mojego.

a potem powrot do domu i nauka czytania. nooooz!!! niedlugo bede swoją glową o sciane walić na mysl o czytankach. ja mam dosc.w szkole go chwala.. a w domu zamiast czytac to on zgaduje, albo przekreca literki. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

reklama
Do góry