Koralikowa
Fanka BB :)
Justa ja wzrokowiec,,wiec zawsze moge zrobic)))
Na pewno zrobie..rurki poplote i do dziela))
Na pewno zrobie..rurki poplote i do dziela))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piękna fotaNO ok dodam, póżniej usunę...
Zobacz załącznik 518467ps - to mój dzisiejszy poprawiacz humoru
A żeby post nie był póżniej pusty, to dodam, że nam dzisiaj kochany autobus uciekł. Pojechał o 7 min za wczesnie ;] myslałam ze sie wsciekne!! Facet sie nawet nie zatrzymał jak machałam :/
IPETU nie podpisałam.Rozmawiałam dziś z wychowawcą ,która do tej pory jak się okazało nie miała bladego pojęcia o wielu sprawach ,które się gdzieś tam zadziały po drodzeO BOZE noo ja nie wiem AS gdzie ty dałaś syna,,no powiem ci wogole przeczytaly i co najwazniejsze zrozumialy orzeczenie??? bo chyba nie..wszystko robia przeciw temu co napisane..skoro dziecko nie chce..nie utozsamia sie z tym,to one zmuszaj go do tego...boze jedyny.......jaaaaaaaaaaaa nie wiem..przeszkoleni sa tam ludzie,znjaa sie na dzieciach z orzeczeniami,,czy dla nich sa bo sa..i tylee..a najlepiej na rodzicow zgonic..nie no jakas masakra...
nie podpisujjj babieeee.....IPEtu...
piękne !!!