reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Koralikowa kursik masz , no to do roboty ;-):-) I chwal nam się tu . :tak:
Bodzia czasem tak się dzieje. Może przerwy w dostawie łącza masz, albo jakieś przeciążenie?

Justa wykonana w 5 minut:) tylko dla próby czy wiem o co kaman:)

Snapshot_20121126_1.jpg

No i wiem..
Teraz bede robila ładnie:))
Musze zakupic spraya....

NO ok :) dodam, póżniej usunę...

Zobacz załącznik 518467ps - to mój dzisiejszy poprawiacz humoru :)

A żeby post nie był póżniej pusty, to dodam, że nam dzisiaj kochany autobus uciekł. Pojechał o 7 min za wczesnie ;] myslałam ze sie wsciekne!! Facet sie nawet nie zatrzymał jak machałam :/
piękna fota

O BOZE noo ja nie wiem AS gdzie ty dałaś syna,,no powiem ci wogole przeczytaly i co najwazniejsze zrozumialy orzeczenie??? bo chyba nie..wszystko robia przeciw temu co napisane..skoro dziecko nie chce..nie utozsamia sie z tym,to one zmuszaj go do tego...boze jedyny.......jaaaaaaaaaaaa nie wiem..przeszkoleni sa tam ludzie,znjaa sie na dzieciach z orzeczeniami,,czy dla nich sa bo sa..i tylee..a najlepiej na rodzicow zgonic..nie no jakas masakra...:szok:

nie podpisujjj babieeee.....:no:IPEtu...
IPETU nie podpisałam.Rozmawiałam dziś z wychowawcą ,która do tej pory jak się okazało nie miała bladego pojęcia o wielu sprawach ,które się gdzieś tam zadziały po drodze :baffled:
Obiecała ,że osobiście przypilnuje ,by program został dostosowany do potrzeb małego .Pochwaliła wręcz ,że dobrze się stało ,bo przynajmniej wie ,co jest na rzeczy .
Teraz jest najlepszy czas na zmiany ,bo młody jeszcze nie wszedł w schemat ,więc idzie go odpowiednio nakierować zanim zacznie się od niego wymagać niestworzonych hitorii.
Kurcze to jedyna chyba kompetentna osoba w tej szkole ,z którą można normalnie porozmawiać i do tego wie ,o czym ja mówię .Nie udaje najmądrzejszej tylko słucha i pozwala by razem szukać rozwiązań .
Ech i znów się rozpisałam...

Te moje to mają coś powyżej 40-45 cm. :tak:

Zobacz załącznik 518507

Spokojnej nocy !
piękne !!!

Ja dziś załatwiłam :
Wizytę już na piątek u naszej psychiatry ,bo potrzebuję kilka jej wskazówek i musi wystawić kilka papierków potrzebnych ,by załatwić Kubusiowi zajęcia indywidualne z włączającymi na terenie szkoły ,i to SUO .
Wizytę u p.psycholog prowadzącej Kubusia w PPP w celu przyjęcia wniosków na zmiany w orzeczeniu .

Udało się powołać też grupę terapeutyczną (zajęcia TUS),która specjalnie powstanie w Ortosensis ,by pomóc Kubusiowi.

Załatwiłam też coś dla siebie :-pByć może pracę w Ortosensis:rofl2:.Na próbne spotkanie z pierwszym dzieckiem jadę w czwartek :-):-)
Zabieram do pracy malutką i mamę moją do opieki nad małą ,my mieć obie pod kontrolą :-D:-D:-D

Amelie ale sliczna z ciebie dziewuszka. a ten pan profilem to twoj pan tak??? no calkiem calkiem :D jest na czym slepie zatrzymac :D

As ja naszego iPetu tez jeszcze nie dostalam. nawet zapomnialam sie o niego upomniec. bede musiala ktoregoś slonecznego dnia..

padne dzis. pobudna 5.45,potem caly dzien po za domem. F na 7.30 do szkoly potem troszke u mamy pognije bo O i moj brat na ok 11.30 do alergologa,F ok 14 odebrac ze szkoły, lub jesli pozniej to od moich rodziców, bo drugi brat go wezmie zse sobą, potem znowu pognic u rodziców bo tato z Ł muszą gdzies popolubniu jechac. sądze ze tak na 17 to ja powinnam w domu byc.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry